Bisnes
Mar 7, 2023, 6:37pm

Perkhidmatan Agensi Recruitment Berkesan di Damansara


Anda dah rasa penat untuk menguruskan tenaga kerja dalam syarikat anda? Ini sebabnya anda perlukan bantuan perkhidmatan agensi recruitment. Mana tidaknya, sudah beribu-ribu interview dijalankan dan sudah beratus offer letter dikeluarkan tetapi masih banyak kekosongan di syarikat anda yang tidak diisi.

Jadi, apakah solusinya? Solusinya anda boleh mencuba mengambil tenaga kerja di agensi recruitment. Agensi recruitment menawarkan pelbagai tawaran tenaga kerja seperti Admin, HR, Akauntan, pengurusan dan sebagainya. Jadi, jika anda ingin menyelesaikan masalah tenaga kerja yang tidak mencukupi, anda sebagai majikan boleh mencuba menggunakan perkhidmatan di agensi recruitment.

Agensi Recruitment Terbaik Di Damansara

Pembangunan syarikat anda mempunyai masalah dalam dengan kekurangan kakitangan dalam syarikat? Jangan risau, anda boleh mencuba perkhidmatan terbaik agensi recruitment di Damansara iaitu Empire Kerjaya Syazna World. Empire Kerjaya Syazna World telah menampak lebih 8 tahun dalam industri. Hal ini membuatkan mereka lebih cekap dan peka dalam mengerakkan tenaga kerja dan lebih bijak menguruskan situasi memilih tenaga kerja yang bersesuain dengan kriteria yang ditetapkan oleh syarikat anda.

Di Syazna World menjadikan urusan untuk mencari pekerja menjadi lebih mudah dan pantas. Pasukan perekrut Syazna World menggunakan gabungan teknologi termaju dan kepakaran manusia untuk memadankan bakat terbaik dan memenuhi ciri-ciri yang anda tetapkan untuk tenaga kerja yang diperlukan. Jadi, sebagai majikan, anda tidak perlu memikirkan lagi masalah kekurangan tenaga kerja dalam jabatan anda. Syazna World akan berusaha dengan sebaiknya bagi membantu syarikat kukuh dengan memiliki tenaga kerja yang produktif dan berkualiti.

Proses Penempatan Pekerja Mudah Dengan Perkhidmatan Agensi Recruitment 

Selain itu, jika syarikat anda dalam masalah, anda boleh dapatkan free consultation di Empire Kerjaya Syazna World. Syazna World menawarkan perkhidmatan free consultation untuk sebarang pengurusan dan pentadbiran. Seterusnya, Syazna World sangat pakar untuk mencari tenaga kerja untuk syarikat anda dalam bidang:

  • Perakaunan dan kewangan
  • Jualan dan pemasaran
  • Peruncitan
  • Pendidikan
  • Pejabat dan pentadbiran
  • Teknologi maklumat
  • Makanan dan minuman

Jadi, pihak majikan dapat mengurangkan kos hire human resource untuk menguruskan tenaga kerja. Jika anda hire human resource, anda perlu mengeluarkan kos setiap bulan untuk membayar gajinya, tetapi dengan menggunakan perkhidmatan di Syazna World, anda hanya perlu bayar sekali sahaja untuk sekali perkhidmatan, tanpa perlu membayarnya setiap bulan.

Sebagai contohnya, jika ingin sesuatu perniagaan itu berkembang dengan pesat dan berjaya. Anda sangat memerlukan sokongan yang kuat daripada tenaga kerja anda. Tapi, sudah sejak azali lagi, untuk mencari tenaga kerja seperti itu amat-amat sudah untuk didapatkan. Tetapi dalam keadaan ini, Empire Kerjaya Syazna World dapat menyelesaikan masalah ini dengan cepat dan mudah. Oleh yang demikian, jika anda ingin menjayakan perniagaan anda, anda perlu memberi kepercayaan kepada Syazna World untuk membantu anda mencari tenaga kerja yang berkualiti.

Kenapa Penting Memilih Syazna World?

  1. Cepat Dan Mudah

Kerjasama dengan Empire Kerjaya Syazna World sangat mudah dan cepat. Anda tidak perlu menyediakan pelbagai dokumen untuk kerjasama bersama Syazna World. Syazna World juga berjanji akan memberikan perkhidmatan terbaik kepada anda dengan mencari tenaga kerja yang sesuai dengan ciri-ciri yang ditetapkan oleh syarikat anda dan akan membuatkan dengan secepat yang mungkin agar syarikat anda dapat mengisi kekosongan tenaga kerja di jabatan.

  1. Calon Pra-Disahkan

Sebelum anda menemui calon pekerja anda, Syazna World akan membuat saringan pekerja terlebih dahulu. Syazna World akan menapis dan mengesahkan kemahiran calon pekerja tersebut agar ia menepati ciri-ciri yang syarikat anda perlukan. Apabila Syazna World sudah membuat jaringan dan sudah mencapai tahap kepuasan, jaringan terakhir ialah Syazna World akan membawa calon pekerja tersebut menemui anda. Jadi, anda boleh menilai di tahap yang akhir, adakah anda setuju atau tidak untuk menerima calon tersebut.

  1. Kesesuaian Sempurna

Empire Kerjaya Syazna World akan mencari target yang bersesuaian untuk calon pekerja tersebut. Sebagai contohnya, jika syarikat anda mencari pekerja untuk jabatan marketing, Syazna World akan target kepada tenaga kerja yang bijak dalam skill marketing, tenaga kerja yang peka keadaan sekeliling, tenaga kerja yang boleh mengendalikan keadaan semasa dan tenaga kerja yang boleh membuat keputusan terbaik dalam pemasaran serta lain-lain. Senang kata, Syazna World akan mendapatkan tenaga kerja berkualiti agar dapat membuat kerja dalam bidang pemasaran.

Jom Dapatkan Rebat RM500 Di Syazna World

Anda mahukan rebat RM500, jom menjadi orang yang terawal mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan di Syazna World. Syazan World juga memberi jaminan, jika pekerja berhenti dalam tempoh yang singkat, mereka akan gantikan yang baru kepada anda, tanpa bayaran tambahan.

Jom Kembangkan Empayar Bisnes Anda

dengan Empire Kerjaya

Syazna World

Jom Bina Bisnes Berjaya

Hubungi Sekarang
Social Media

28-3, 2nd Floor Jalan PJU5/4, Dataran Sunway, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor

Jom Kembangkan Empayar Bisnes Anda

dengan Empire Kerjaya

Call Whatsapp Layari Website

Jom Kembangkan Empayar Bisnes Anda

dengan Empire Kerjaya