Bisnes
Feb 21, 2023, 6:01pm

Kembangkan Bisnes SME dengan Tenaga Kerja Berkualiti


Kembangkan bisnes SME adalah sesuatu yang penting bagi kejayaan dan pertumbuhan syarikat. Dalam proses pengembangan, salah satu aspek yang perlu diberi perhatian adalah sumber tenaga kerja. Pencarian dan pemilihan calon yang sesuai dengan keperluan syarikat boleh menjadi tugas yang sukar dan memerlukan masa yang banyak. Oleh itu, banyak syarikat SME pada masa kini, beralih kepada servis recruitment untuk membantu mereka dalam mencari tenaga kerja yang berkualiti dan sesuai dengan keperluan syarikat.

Artikel ini akan membincangkan bagaimana servis recruitment dapat membantu syarikat SME dalam mencari tenaga kerja yang berkualiti dan bagaimana pemilihan calon yang tepat dapat membantu dalam pengembangan bisnes.

Mengembangkan Bisnes SME dengan Tenaga Kerja Berkualiti

Syazna World boleh anda mengembangkan bisnes SME dengan tenaga kerja yang berkualiti. Syazna World akan mengambil alih tugas anda atau Jabatan HR syarikat anda bagi menguruskan pengambilan dan kemasukan pekerja sementara, kontrak atau tetap di syarikat anda. Malah Syazna World juga akan membantu anda bagi menetapkan standard yang tepat dalam terma dan syarat pekerjaan, skim cuti, prosedur pemecatan pekerja, serta menguruskan perihal undang-undang pekerja yang sentiasa berubah-ubah.

Setelah itu, anda akan dapat mengembangkan bisnes SME dengan tenaga kerja yang berkualiti. Anda hanya perlu fokus kepada pekerja anda, memberi mereka latihan dan juga ganjaran untuk mereka. Dengan ini masa anda tidak terbuang dengan menghabiskan masa menetapkan temuduga tenaga kerja kerana Syazna World akan menguruskan semuanya untuk anda.

Kenali Syazna World Untuk Bantu Anda Kembangkan Bisnes SME Dengan Tenaga Kerja Berkualiti

Dalam dunia semuanya di hujung jari, agak sukar untuk mendapatkan tenaga kerja yang berkualiti. Namun, bukan untuk Syazna World. Syazna World mempunyai pakar rekrut tenaga kerja berkualiti. Pasukan perekrut berpengalam Syazna World menggunakan gabungan teknologi yang moden dan kepakaran manusia untuk memadankan bakat yang terbaik dengan syarikat yang terkemuka.

Anda boleh memilih tenaga kerja impian anda dengan Syazna World. Kini, anda tidak membuang masa lagi. Dengan bantuan pilihan tenaga daripada servis agensi recruitment seperti Syazna World, tiada lagi masalah pekerja yang tertekan dengan kerja, serta tiada lagi masalah majikan yang sentiasa tidak berpuas hati dengan pekerja. Anda dapat mewujudkan persekitaran pekerjaan idaman bagi semua majikan dan pekerja.

Kepakaran Syazna World Kembangkan Pelbagai Bisnes SME

Jangan risau sekiranya anda mahukan tenaga kerja bagi jabatan yang berbeza. Misalnya, cara mencari pekerja admin. Syazna World akan bantu anda dengan kepakaran pasukan rekrut mereka. Berikut dikongsikan bidang yang menjadi kepakaran Syazna World yang telah membantu lebih 200 bisnes SME dengan tenaga kerja berkualiti.

  1. Accounting & Finance

Bidang akaun dan kewangan memerlukan tenaga kerja yang arif tentang angka, fokus dan teliti. Ini melibatkan rekod perakaunan yang lengkap bermula dari penyediaan dokumen asas sehinggalah mempersembahkan keuntungan lumayan atau sebaliknya untuk bisnes anda.

  1. Sales & Marketing

Jualan anda akan bergantung kepada cara anda memasarkan produk anda. Kembangkan bisnes SME anda dengan tenaga kerja berkualiti di jabatan jualan dan pemasaran agar dapat meningkatkan hasil jualan anda setiap hari.

  1. Retails

Perniagaan runcit nampak mudah dan banyak, namun kita boleh lihat hanya beberapa perniagaan runcit sahaja yang boleh berkembang dan bersaing dengan perniagaan runcit yang besar. Rekrut pekerja yang berkualiti untuk kembangkan bisnes runcit anda setanding dengan pasaraya besar seperti Mydin, Giant dan Tesco.

  1. Education

Bidang pendidikan memerlukan anda rekrut pekerja yang berpengalaman dan intelektual yang tinggi. Banyak kriteria kualiti yang harus diambilkira memandang bidang pendidikan merupakan bidang yang akan melahirkan golongan yang lebih berilmu.

  1. Office & Administration

Bidang urusan pejabat dan pentadbiran seringkali dipandang remeh dalam pengurusan syarikat. Ramai yang tidak tahu, banyak perniagaan gagal kerana tidak mempunyai sistem pengurusan pentadbiran yang baik.

  1. Information Technology

Perniagaan tanpa sistem yang betul pasti akan menjadikan syarikan akan ketinggalan dan tidak seiring dengan piawaian terkini. Bisnes SME yang berjaya harus mempunyai tenaga kerja berkualiti dalam pengurusan sistem dan teknologi syarikat.

  1. Food & Beverages

Industri makanan antara industri yang terlalu ramai pesaing pada hari ini. Anda perlu ada tarikan dan keistimewaan bisnes anda tersendiri untuk menjadi pilihan utama. Tenaga kerja berkualiti akan membantu anda dalam menghasilkan produk makanan dan minuman yang akan meningkatkan hasil jualan anda nanti.

Grab Promosi Tahun 2023 : Rebat RM 500!!

Jangan buang masa lagi dan cepat tempah servis rekrut tenaga kerja berkualiti Syazna World hari ini. Syazna World masih membuka tawaran hebat dengan berikan rebat RM500 untuk bantu anda mengembangkan bisnes SME dengan tenaga kerja yang berkualiti.

Waranti diberikan 1 minggu sekiranya pekerja berhenti, Syazna World akan gantikan pekerja baru tanpa sebarang bayaran. Boleh hubungi Syazna World sekarang untuk info lanjut dengan menekan butang di bawah ini.

Jom Kembangkan Empayar Bisnes Anda

dengan Empire Kerjaya

Syazna World

Jom Bina Bisnes Berjaya

Hubungi Sekarang
Social Media

28-3, 2nd Floor Jalan PJU5/4, Dataran Sunway, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor

Jom Kembangkan Empayar Bisnes Anda

dengan Empire Kerjaya

Call Whatsapp Layari Website

Jom Kembangkan Empayar Bisnes Anda

dengan Empire Kerjaya