Bisnes
Feb 22, 2023, 5:15pm

Rahsia Membina Team Sales Dan Marketing Yang Berjaya


Untuk bina team sales dan marketing yang berkesan adalah satu keperluan penting bagi kejayaan perniagaan. Walaubagaimanapun, proses ini bukanlah mudah dan seringkali memerlukan masa yang lama. Untungnya, terdapat beberapa rahsia dalam membina team sales dan marketing yang kuat. Salah satunya adalah dengan bantuan perkhidmatan agensi recruitment seperti Syazna World untuk membantu mencari bakat-bakat terbaik supaya dapat mengembangkan bisnes anda dengan lebih efektif.

Anda masih di fasa permulaan dalam industri perniagaan? Seperti yang kita tahu, untuk membangunkan syarikat perlulah mempunyai skill marketing yang tinggi. Ini kerana, marketing yang bijak dengan mesej yang jelas dan relevan akan membuatkan ramai orang lebih mengenali dan suka akan syarikat kita.

Jadi, jika teknik marketing di syarikat anda kurang efisien, ini akan membuatkan syarikat anda tidak dapat berkembang dan tidak dikenali ramai. Sebagai contohnya, marketing syarikat Family Mart, IKEA, KFC dan sebagainya. Jika dilihat dari sudut marketingnya, cara penyampaian syarikat mereka mudah sahaja, tetapi ramai yang tertarik. Jadi, apa yang anda perlu lakukan untuk dapatkan team marketing seperti syarikat-syarikat terkemuka ini.

Kriteria Penting Untuk Membina Team Sales Dan Marketing Yang Berjaya 

Jadi, sebelum anda ingin menjalankan aktiviti marketing untuk syarikat anda. Anda pasti memerlukan pekerja-pekerja di bahagian marketing untuk menjayakan misi marketing anda. Jadi, bagaimana hendak mencari pekerja yang berkualiti di bahagian marketing ini? Pekerja yang berkerja di bahagian marketing ini perlu bijak dalam situasi semasa, aktif dalam membuat pelan content yang menarik pelanggan dan perlu lebih sensitif terhadap persekitaran. Jadi di mana boleh anda mencari pekerja sebegini?

Bina Team Sales Dan Marketing Berkualiti Dengan Syazna World (Empire Kerjaya)

Sebenarnya, anda tidak perlu bersusah-payah untuk mencari tenaga kerja syarikat anda. Tidak dapat dinafikan, zaman sekarang memang agak mencabar untuk mencari tenaga kerja yang setia di sesebuah syarikat. Ramai pekerja yang bekerja tidak lebih 6 bulan di sesuatu syarikat.  Di Syazna World, mereka akan membantu anda mencari tenaga kerja yang berkualiti, cekap dalam pengurusan dan bonus kepada anda iaitu pekerja yang multitasking.

Jadi, untuk membina team sales dan marketing yang terbaik, anda boleh menggunakan perkhidmatan recruitment Syazna World. Di Syarikat Syazna World, mereka akan mencari tenaga kerja untuk syarikat anda dengan cara lebih teliti, profesional, sesuai dengan ciri-ciri yang anda tetapkan.

Dengan menggunakan perkhidmatan Syazna World ini, anda tidak perlu risau lagi kekosongan tenaga kerja di jabatan syarikat anda. Mereka akan menguruskan seratus peratus tenaga kerja anda. Proses mereka merangkumi membuat iklan jawatan kosong, screening, profiling, first stage of interview. Di samping itu, mereka juga akan membantu membuat offer letter untuk pekerja anda. Jadi, ini akan menjimatkan kos pengurusan organisasi di mana anda tidak perlu hire Human Resource.

Jadi, jika syarikat anda perlukan team marketing dan team sales yang power, tetapi tidak tahu nak cari pekerja di mana dan ada masalah dengan tenaga kerja yang gemar keluar masuk dan kerja hanya dalam jangka yang pendek. Cubalah perkhidmatan di Syazna World. Pasti tenaga kerja anda lebih baik dalam pengurusan, cekap dalam gerak kerja dan lebih peka dengan keadaan sekeliling.

Dengan Syarikat Syazna World, tiada lagi istilah pekerja silih ganti, kekosongan di jabatan tidak diisi sehingga mengganggu proses gerak kerja dalam syarikat dan sebagainya. Kini, anda boleh fokus kepada misi menjayakan syarikat anda dan membawa nama syarikat anda dikenali ramai. Oleh itu, tiada lagi masalah pekerja yang tidak berdisiplin, pekerja yang bekerja dengan jangka masa pendek dan kekosongan kerja yang tidak di isi.

Kenapa Perlu Pilih Syazna World Untuk Membantu Bisnes Anda?

Apa kebaikan memilih Syarikat Syazna World ini untuk menguruskan tenaga kerja anda? Sebenarnya, Syarikat Syazana World ini sudah berpengalaman dalam menguruskan tenaga kerja untuk syarikat terkemuka dan sudah berjaya menolong lebih 200 syarikat dalam mencari tenaga kerja terbaik. Selain itu Syarikat Syazna World ini mempunyai kelebihan seperti:

  • KEPAKARAN

Berpengalaman dalam pasukan rekrut dan mempunyai pemahaman yang mendalam tentang proses pengambilan tenaga kerja.

  • PENDEKATAN PERIBADI

Syarikat Syazna World meluangkan masa untuk memahami keperluan unik anda dan menyediakan penyelesaian terbaik untuk mencari tenaga kerja yang sesuai untuk syarikat anda.

  • PENGGUNAAN TEKNOLOGI CANGGIH

Di syarikat Syazna World menggunakan teknologi canggih bagi menyelaraskan proses pengambilan tenaga kerja dan membantu mencari bakat terbaik dengan lebih cepat.

Jadi, anda tidak perlu risau lagi. Masalah tenaga kerja anda akan diselesaikan oleh Syarikat Syazna World. Syazna World berdedikasi untuk menyediakan pengalaman terbaik untuk kedua-dua pencari kerja dan majikan. Syazna World komited untuk memberikan hasil yang memenuhi dan melebihi jangkaan anda.

Testimoni Bisnes Yang Berjaya Bersama Syazna World

Jom Dapatkan Tenaga Kerja Yang Berkualiti Di Sini!

Jika anda melihat di atas, sudah banyak syarikat memberikan feedback terbaik dengan perkhidmatan di Syazna World. Jadi, jom dapatkan segera perkhidmatan di Syazna World. Dapatkan info di Syazna World dan tekan butang wasap di bawah ini sekarang untuk selesaikan masalah tenaga pekerja anda.

Jom Kembangkan Empayar Bisnes Anda

dengan Empire Kerjaya

Syazna World

Jom Bina Bisnes Berjaya

Hubungi Sekarang
Social Media

28-3, 2nd Floor Jalan PJU5/4, Dataran Sunway, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor

Jom Kembangkan Empayar Bisnes Anda

dengan Empire Kerjaya

Call Whatsapp Layari Website

Jom Kembangkan Empayar Bisnes Anda

dengan Empire Kerjaya