Review
Dec 8, 2019, 9:00am

Kelas Jahitan Terbaik Liana Training Centre di Johor Bahru


Anda bosan dan tiada ada aktiviti untuk di lakukan sepanjang hari? Hari-hari anda dipenuhi dengan kebosanan melampau? Sehinggakan anda sudah tidak mampu lagi menghadapi hari-hari kebosanan anda. Jangan risau, di sini akan melampirkan aktiviti yang menarik untuk anda mengisi ruangan-ruangan hari-hari anda dengan lebih bermakna dan seronok untuk dilakukan di masa-masa lapang.

Kelas Jahitan 2020

Anda bosan? Atau ingin mencari skill baru? Atau ingin mencari side income? Berita baik untuk anda penduduk negeri Johor Bahru, anda boleh mencuba kursus jahitan LTC di Johor Bahru. Di sini pelbagai jenis pakaian anda akan diajar dari mula potong kain sehingga menjahit siap satu baju. Anda juga akan merasa lebih mudah belajar apabila mereka menggunakan teknik yang lebih mudah dan senang.

Liana Training Centre di Johor Bahru

Kelas Jahitan Murah

Di Liana Training Centre, anda akan diajar cara yang betui untuk memotong kain dan pelbagai jenis yang bersesuaian untuk baju. Anda akan di ajar dari zero ke hero. Jadi, anda tidak perlu jika anda tidak pandai langsung menjahit atau apa, di Liana Training Centre ini akan mengajar anda teknik-teknik jahitan anda betui dan tampak kemas. Jadi, jangan tunggu lagi, jom ke Liana Traning Centre untuk belajar skill baharu, jika anda sudah cekap, anda sudah boleh mencari side income dengan mengambil upah menjahit baju orang.

Antara Pakej Yang Disediakan Di Liana Traning Centre

Kelas Jahitan Murah

Di Liana Traning Centre untuk pakaian peralatan jahitan Liana Training Centre yang sendiri sediakan untuk kegunaan dalam kelas sahaja. Jadi anda tidak perlu bersusah payah untuk memikirkan barang-barang jahitan yang diperlukan di dalam kelas. Selain itu, bahan jahitan, nota panduan dan sijil diberikan secara percuma oleh Liana Training Centre. Untung bukan? Anda tida perlu lagi pening-pening .kepala lagi untuk memikirkan masalah. Di Liana Traning Centre menyediakan 4 pakej:

  • Pakej 2 jenis pakaian yuran RM790.00
  • Pakej 5 jenis pakaian yuran RM1900.00
  • Pakej 10 jenis pakaian yuran RM3490.00
  • Pakej 20 jenis pakaian yuran RM5900.00

Kelas Jahitan Power Sekali

Di Liana Traning Centre anda boleh memilih jenis-jenis pakej yang disediakan oleh mereka mengikut kesesuaian anda sendiri. Jika anda memilih pakej A iaitu 2 jenis pakaian yang diajar dengar harga yuran RM 790.00 iaitu dengan sekali bayar sahaja. Manakala jika anda memilih pakej B iaitu 5 jenis pakaian dengan harga yuran RM 1900.00 iaitu dengan sekali bayar sahaja.

Kelas Jahitan Power Sekali

Selain itu, anda juga boleh memilih pakej C dan pakej D jika anda memang ingin belajar lebih banyak skill dalam menjahit baju. Jika anda memilih pakej C iaitu 10 jenis pakaian yang akan diajar dengan harga yuran RM 3490.00 dengan 2 kali bayaran manakala pakej D 20 jenis pakaian yang diajar dengan harga yuran RM 5900.00 dengan 3 kali bayaran.

Kelas Jahitan Terbaik

Seterusnya, di Liana Training Centre juga sedang membuat promosi kepada anda semua yang peminat dalam bidang jahitan iaitu pakej 2 jenis pakaian wanita tambah lelaki yuran dengan harga yuran RM 790.00 boleh pilih mengikut fesyen yang anda minat.Selain itu, pakej 2 jenis langsir dengan harga yuran rm790.00. Begitu juga, anda boleh memilih fesyen yang anda minati. Tetapi pakej ini tidak diberi sijil kepada anda.

Kelas Jahitan 2019

Seterusnya, Liana Traning Centre juga mengadakan promosi kelas iaitu dengan setiap pakej akan diberikan freegift iaitu percuma 1 jenis jahitan tudung. Antara pakej 5 jenis pakaian + 5 jenis langsirdengan bayaran yuran RM 3490.00. Pakei ini anda boleh membayar ansuran 2 kali bayaran. Selain itu, pakej 10 jenis pakaian wanita + lelaki dengan bayaran yuran RM3490.00 dan pakej 20 jenis pakaian wanita + lelaki yuran rm5900.00 anda boleh membayar ansuran 3 atau 4 kali bayaran. Kesemua pakej ini anda boleh memilih ikut fesyen yang anda inginkan dan dianugerahkan sijil kepada anda. Jadi jom daparkan promosi yang dijalankan oleh Liana Traning Centre ini.

Kelebihan Liana Training Centre

Kelas Jahitan Power

Kelebihan di Liana Training Centre ialah cara mengajar satu persatu dan tidak belajar serentak dengan setiap pelajar belajar berlainan fesyen setiap dalam satu sesi.Pelajar juga akan diajar dari awal hingga siap jahitan pakaian yang di pilih oleh anda. Pengambilan pelajar juga terhad membuatkan anda lebih selesa dalam belajar dan lebih mudah untuk berkomunikasi dengan tenaga pengajar. Liana Training Centre juga mengajar dalam satu sesi paling ramai 10 orang sahaja . Jika ada kosong atau ada yang dah habis baru mengambil pelajar baru. Oleh itu, jom segera daftar di Liana Traning Centre.

Kelas Jahitan Hebat

Jadual masa belajar di Liana Traning Centre ialah sesi pagi jam 10am hingga jam 1pm dan waktu ialah rehat jam 1pm hingga jam 2.pm. Seterusnya sambungan sesi petang masuk jam 2.30pm hingga jam 5.30pm dan di dalam perancangan akan di buka sesi malam masuk jam 8pm hingga jam 10pm. Di Liana Traning juga, tenaga pengajarnya sangat ramah dan mesra jadi anda tidak perlu risau atau kekok ketika berada di dalam kelas di Liana Training Centre ini.

Info Lanjut Liana Traning Centre

Jom masuk kelas jahitan bersama Puan Liana di Liana Training Centre SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Kelas Jahit Bandar Dato Onn, No. 10-01 Jalan Perjiranan 4/1 Bandar Dato Onn 81100 Johor Bahru Johor

   
Jom masuk kelas jahitan bersama Puan Liana di Liana Training Centre SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom masuk kelas jahitan bersama Puan Liana di Liana Training Centre SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: