Umum
Feb 14, 2023, 5:05pm

Dapatkan Tawaran Sewa Kereta Terbaik di Kota Kinabalu


Teringin bercuti seperti di luar negara. Suhu yang sejuk, melihat pemandangan yang memukau dan juga melihat budaya yang berbeza. Mahu ke luar negara semestinya akan menelan belanja yang besar. Apa kata anda rancang percutian seperti di luar negara tetapi hanya di dalam negara sahaja iaitu percutian ke Kota Kinabalu, Sabah.

Negeri Sabah cukup terkenal dengan budaya mereka yang unik, makanan yang segar dan sedap serta kepelbagaian tempat yang menarik. Kota Kinabalu merupakan tempat pelancongan bertaraf antarabangsa di mana ramai pelancong asing datang berkunjung untuk eksplorasi sendiri kecantikan flora dan fauna di Kota Kinabalu.

Sedangkan yang pernah datang ke Kota Kinabalu sekali pun akan datang untuk kali kedua, apatah lagi bagi anda yang belum lagi menjejakkan kaki di Kota Kinabalu, Sabah ini. Satu keperluan yang sangat penting ketahui adalah jarak antara satu tempat ke tempat yang berbeza memerlukan anda menaiki kenderaan seperti kereta sewa. Namun, anda boleh dapatkan pemandu sekiranya anda tidak mahu memandu kereta sewa anda.

Mari ikuti perkongsian artikel ini seterusnya bagi mengetahui tawaran sewa kereta terbaik di Kota Kinabalu.

SEWA KERETA TERBAIK DI KOTA KINABALU UNTUK PERCUTIAN YANG MENYERONOKKAN

sewa kereta terbaik di kk dengan nh travel

Untuk percutian yang menyeronokkan dan selesa, anda perlu memilih tawaran sewa kereta yang terbaik di Kota Kinabalu. Sewa kereta terbaik dari NH Travel, sebuah syarikat berdaftar di Malaysia akan menawarkan anda pelbagai jenis kenderaan yang bersesuaian, mampu bayar dan juga berbaloi untuk anda di Kota Kinabalu.

Percutian anda akan lebih menyeronokkan apabila anda bebas membuat jadual perjalanan anda sendiri tanpa terikat dengan jadual perjalanan kenderaan awam. Malah, dengan menikmati tawaran sewa kereta terbaik di Kota Kinabalu, perjalanan anda juga lebih selamat dan selesa juga.

PILIHAN JENIS KERETA SEWA TERBAIK NH TRAVEL

servis chauffeur kereta sewa kk

NH Travel menawarkan pilihan kereta yang tip top dan servis terbaik di Kota Kinabalu. Anda boleh memilih jenis kereta bersesuaian dengan bajet anda samada mahu memilih kereta jenis kompak, sedan, ekonomi, mewah, MPV, SUV serta van.

  • Perodua Axia 1.0 (A)

Anda yang bercuti dengan bilangan yang kecil, boleh jimatkan kos perjalanan anda dengan menikmati tawaran sewa kereta terbaik kereta Axia ini. Harga serendah RM120 sehari, penggunaan petrol juga sangat menjimatkan.

  • Proton Saga FLX 1.3 (A)

Anda yang mahu ruang bagasi yang lebih besar daripada Perodua Axia namun mahu kereta sewa yang murah boleh pandu sendiri kereta sewa Proton Saga. Kapasiti Saga memuatkan 4 dewasa pasti memberikan keselesaan untuk anda nanti.

  • Perodua Bezza 1.3 (A)

Kenderaan yang sangat menjimatkan kos petrol dan juga memberikan lebih keselesaan dengan ruang duduk yang lebih besar berbanding Perodua Axia. Tawaran harga sama dengan Proton Saga iaitu serendah RM140, pasti memberikan anda penjimatkan untuk peruntukan bajet sewa kereta di Kota Kinabalu.

  • Perodua Myvi 1.3 (A)

Perodua Myvi antara kenderaan kegemaran ramai di mana size kereta yang tidak terlalu kecil dan tidak terlalu besar. Ia akan memudahkan untuk anda meletakkan kenderaan di kawasan tumpuan ramai

  • Perodua Alza 1.5 (A)

MPV dengan harga jimat tentulah dengan menyewa kereta sewa Perodua Alza. Harga serendah RM200 sehari, boleh memuatkan 7 orang dewasa, pasti memberikan penjimatan yang banyak untuk percutian anda.

TAWARAN SEWA KERETA TERBAIK – PROMOSI HARGA MAMPU MILIK MPV/SUV

  • Toyota Vios 1.5 (A)

Kereta sedan Toyota Vios dipilih di NH Travel bagi anda yang mementingkan keselesaan ketika pemanduan. Harga juga sangat berpatutan serendah RM 230 sehari dan juga penjimatan petrol akan memberi anda perjalanan yang lebih lancar.

  • Perodua Aruz 1.5 (A)

MPV yang selesa untuk percutian anda di Kota Kinabalu, anda boleh memilih Perodua Aruz dari NH Travel. Berbanding Perodua Alza, Perodua Aruz mempunyai ruang duduk yang lebih selesa dan ruang bagasi yang lebih luas.

  • Toyota Hilux Revo 2.4 (A)

tempah kereta sewa berpengalaman di sabah

Pemanduan yang lebih lasak, anda dicadangkan untuk memilih Toyota Hilux. Memuatkan 5 orang dewasa, kenderaan lasak Toyota Hilux ini sangat sesuai untuk pemanduan di kawasan tanah yang tidak rata dan berbukit di Kota Kinabalu.

  • Toyota Innova 2.0 (A)

Hanya serendah RM350 sehari, kereta sewa ini sangat digemari bagi kumpulan kecil yang mahukan pengalaman perjalanan yang lebih selesa. Toyota Innova memuatkan 7 orang dewasa dan tempat bagasi yang lebih besar menjadikan ramai pelancong memilih Toyota Innova sebagai kereta sewa pilihan mereka di NH Travel.

  • Nissan Urvan NV350 2.5 (M)

Anda yang merancang bercuti dalam kumpulan yang besar, boleh menikmati tawaran NH Travel untuk menyewa Nissan Urvan ini. Pemanduan Nissan Urvan juga menjimatkan petrol dan boleh memuatkan kapasiti penumpang yang lebih ramai pasti akan menjimatkan lagi kos percutian anda.

PELANGGAN SERONOK DENGAN SERVIS SEWA KERETA NH TRAVEL!

JIMAT BAJET DENGAN DISKAUN 5% SEKARANG!

Sudah ada pilihan kereta sewa terbaik di Kota Kinabalu? Boleh tempah sekarang atau hubungi di talian hotline 013-865 8484, 088-25 8484 atau 010-810 8484.

Jom Dapatkan Kereta Sewa Dalam Harga Terendah

dengan NH Travel Sabah

N Helzy Rent A Car & Travel Sdn Bhd

Kereta Sewa Berkualiti Dalam Harga Bajet

Tempah Sekarang
Social Media

Lot C18-2, 1st Floor, Kepayan Perdana Commercial Centre, Jalan Lintas, 88200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia.

Jom Dapatkan Kereta Sewa Dalam Harga Terendah

dengan NH Travel Sabah

Call Whatsapp Layari Website

Jom Dapatkan Kereta Sewa Dalam Harga Terendah

dengan NH Travel Sabah