Umum
Feb 13, 2023, 7:24pm

Sewa Kereta Murah dan Mudah di KK


Negeri Sabah cukup terkenal dengan budaya yang unik, tempat yang menarik dan sangat sesuai untuk pelbagai jenis lapisan umur. Daya tarikan flora dan fauna di bumi Sabah menjadikan Negeri Sabah merupakan tempat pelancongan tersohor di Malaysia. Selain tempat menarik untuk dilawati, Sabah juga cukup terkenal dengan makanan laut yang murah dan segar!

Ya! Kalau ke Negeri Sabah, wajib mencuba pelbagai jenis hidangan laut yang segar. Kalau di Semenanjung Malaysia, ada jenis-jenis hidangan laut yang eksotik sangat mahal harganya berbanding di Sabah. Salah satu tempat tumpuan pelancong untuk makan – makan sedap di Sabah adalah di Kota Kinabalu.

Kota Kinabalu bukan sekadar popular dek kerana Gunung Kinabalu, malah cukup terkenal dengan makanan laut yang segar dan murah. Rancanglah pelancongan anda bersama yang tersayang ke Kota Kinabalu, anda pasti merasai keterujaan dan keseronokkan yang tiada di tempat lain.

PANDU KERETA SEWA SENDIRI DI KOTA KINABALU

Setibanya di Kota Kinabalu, anda mahu menggunakan servis pengangkutan awam atau sendiri? Rata-rata pelancong dari luar Negeri Sabah menggunakan perkhidmatan sewa kereta setibanya mereka di Sabah. Pengalaman pandu sendiri kereta sewa di Kota Kinabalu akan memberikan anda pengalaman melancong yang lebih menarik dan mengujakan.

Lagi mudah, sebelum anda bertolak, semuanya sudah di tempah dan sedia menunggu ketibaan anda sahaja. Agak sukar untuk mencari perkhidmatan sewa kereta yang boleh dipercayai. Namun, kami akan bantu anda untuk berkongsi servis kereta sewa murah dan mudah di Kota Kinabalu.

NH TRAVEL SABAH – PERKHIDMATAN SEWA KERETA BERDAFTAR DAN BERLESEN DI KOTA KINABALU

kereta sewa terbaik di kota kinabalu

NH Travel merupakan syarikat berlesen dan berdaftar di Suruhanjaya Syarikat Malaysia dengan nama Syarikat N Helzy Rent A Car & Travel Sdn Bhd. Pengalaman NH Travel menguruskan perniagaan kereta sewa sejak tahun 2014 lagi, menjadikan NH Travel menjadi syarikat kereta sewa paling terkenal dan sangat dipercayai di Kota Kinabalu.

NH Travel menyediakan servis lengkap untuk sewa kereta di Kota Kinabalu dan juga pelbagai pakej pelancongan menarik. Misi utama NH Travel adalah menyediakan kemudahan yang selesa untuk pelancong yang menggunakan servis mereka di Kota Kinabalu. Anda yang datang ke Kota Kinabalu sangat digalakkan tempah sewa kereta murah dan mudah dari NH Travel ini.

TAWARAN PELBAGAI VARIASI KENDERAAN SEWA MURAH DAN MUDAH DARI NH TRAVEL

Kota Kinabalu sangat sesuai menjadi tempat pelancongan menarik bagi semua peringkat umur. Anda yang suka aktiviti lasak boleh masukkan tentatif hiking Gunung Kinabalu, snorkelling di pulau-pulau Taman Laut Tunku Abdul Rahman dan mencuba aktiviti outdoor di Zip Borneo. Bagi anda yang mahu kenali budaya Sabah dengan lebih dekat, anda boleh singgah di Mari Mari Cultural Village di mana anda dapat merasai sendiri pengalaman pelbagai jenis etnik Sabah di sini.

Mudah kalau anda sewa kereta untuk jelajah seluruh Kota Kinabalu. NH Travel menawarkan pelbagai jenis kenderaan sewa yang selesa dan terbaik untuk anda.

  1. Kereta Sewa Jenis Kompak

Axia dan Myvi merupakan pilihan kereta kompak untuk anda sewa dengan harga yang murah dan mudah di Kota Kinabalu. Penggunaan petrol yang menjimatkan sangat sesuai untuk anda yang datang ke Kota Kinabalu secara solo atau dengan bilangan yang kecil.

  1. Kereta Sewa Jenis Sedan

Saga, Bezza dan Vios antara pilihan kereta sedan untuk anda yang melancong dengan bilangan yang sedikit namun mahukan keselesaan. Kereta jenis sedan mempunyai ruang bonet yang lebih luas, dapat memuatkan barang anda yang banyak.

  1. Kereta Sewa Jenis MPV / SUV

kereta sewa harga terendah di kk

Alza, Aruz, Innova, Fortuner, Starex dan Vellfire menjadi pilihan anda yang melancong dengan bilangan tidak lebih dari 8 orang. Pemanduan kereta MPV/SUV adalah lebih selesa berbanding kereta jenis kompak.

  1. Kenderaan Sewa Jenis Van

servis chauffeur kereta sewa kk

Urvan merupakan pilihan terbaik untuk anda yang melancong ke Kota Kinabalu dengan bilangan rombongan yang lebih besar. Jimat dan mudah bukan sekiranya semua ahli rombongan dapat disatukan dalam satu jenis kenderaan sahaja.

  1. Kenderaan Sewa Jenis 4 x 4

tempah kereta sewa berpengalaman di sabah

Hilux adalah pilihan terbaik untuk anda yang mahukan pemanduan yang lasak. Malah, ruangan bonet yang besar dapat membantu anda memuatkan barang yang lebih banyak.

NH TRAVEL MENJADI PILIHAN DAN SEMAKIN DIGEMARI RAMAI PELANCONG KE KOTA KINABALU

GRAB TAWARAN DISKAUN BERMULA 5% HINGGA 50% DARI NH TRAVEL

Rugi tak grab promosi diskaun dari NH Travel. Anda layak dapat diskaun sebanyak 5% apabila anda menempah kereta sewa NH Travel untuk tempoh 3 hingga ke 6 hari. Kenapa nak bayar lebih bukan? Malah, anda juga dapat tentukan di mana tempat pick up point anda. Tempahan secara online dibuka sepanjang hari, anda hanya cuma perlu masukkan tarikh anda sahaja. Jom rancang percutian ke Kota Kinabalu dan tempah kereta sewa murah dan mudah di KK dengan NH Travel.

Untuk info lanjut dan sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi di talian hotline 013-865 8484, 088-25 8484 atau 010-810 8484. Ataupun boleh juga WhatsApp mereka dengan klik butang di bawah!

Jom Dapatkan Kereta Sewa Dalam Harga Terendah

dengan NH Travel Sabah

N Helzy Rent A Car & Travel Sdn Bhd

Kereta Sewa Berkualiti Dalam Harga Bajet

Tempah Sekarang
Social Media

Lot C18-2, 1st Floor, Kepayan Perdana Commercial Centre, Jalan Lintas, 88200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia.

Jom Dapatkan Kereta Sewa Dalam Harga Terendah

dengan NH Travel Sabah

Call Whatsapp Layari Website

Jom Dapatkan Kereta Sewa Dalam Harga Terendah

dengan NH Travel Sabah