Umum
Feb 13, 2023, 6:36pm

Dapatkan Pulangan Wang Nilai Terbaik Dengan Servis Kereta Sewa di KK


Kota Kinabalu merupakan tempat pelancongan idaman ramai di seluruh Malaysia dan juga luar negara. Tarikan Gunung kinabalu menjadikan ramai menjadikan Kota Kinabalu, Sabah sebagai ‘wish list’ untuk datang bercuti bersama keluarga dan sahabat-sahabat. Bagi pelancong dari Semenanjung Malaysia, masalah bajet merupakan perkara pokok yang selalu menjadi kekangan.

kereta sewa di kk

Namun, bagi anda yang bijak merancang dari awal, anda mungkin dapat jimat sehingga 50% daripada kos sebenar. Antara tips mudah untuk melancong dengan kos yang rendah adalah membeli tiket penerbangan awal, memilih tarikh selain cuti umum atau cuti sekolah, menempah hotel dengan awal dan juga memilih servis kereta sewa terbaik serta murah di Kota Kinabalu.

DAPATKAN SERVIS KERETA SEWA DI KK MURAH DAN JIMAT

kadar sewa kereta termurah di kk

Anda merupakan pelancong yang bijak sekiranya anda dapat pulangan wang nilai terbaik apabila membuat perancangan pelancongan yang teliti. Salah satu cara adalah memilih servis kereta sewa terbaik di Kota Kinabalu.

kereta sewa terbaik di kota kinabalu

NH Travel sangat terkenal di kalangan warga tempatan mahupun seluruh Malaysia berkenaan servis kereta sewa terbaik di Kota Kinabalu. NH Travel yang pernah berkolaborasi dengan syarikat penerbangan besar seperti Malaysian Airlines dan Malindo Airlines ini mendapat kepercayaan yang tinggi bagi meyakinkan mereka menggunakan servis kereta sewa di Kota Kinabalu.

servis kereta sewa terbaik di kk

Bukan itu sahaja, NH Travel juga menjadi pilihan orang-orang kenamaan di Negeri Sabah dan juga seluruh Malaysia. Malah, ramai juga artis terkenal, personaliti terkenal dan juga pendakwah tersohor menggunakan servis kereta sewa terbaik NH Travel di Kota Kinabalu.

DAPATKAN PULANGAN WANG NILAI TERBAIK DENGAN SERVIS KERETA SEWA NH TRAVEL

pulangan wang terbaik servis kereta kk

NH Travel, hak milik sepenuhnya bumiputera tempatan menjalankan perniagaan sewa kereta sejak tahun 2014. Kini, NH Travel sudah setanding dengan agensi pelancongan antarabangsa dan menawarkan servis terbaik untuk semua pelanggan mereka tidak kira anda VVIP mahupun tidak.

Berikut dikongsikan kelebihan memilih servis kereta sewa terbaik NH Travel di Kota Kinabalu.

  1. Tempoh Sewa Sehari Sehingga Bulanan

pilihan kereta sewa kk

NH Travel menawarkan anda pulangan wang nilai terbaik dengan servis kereta sewa di KK dengan menyediakan servis sewa harian, mingguan dan juga bulanan. Harga juga berbeza mengikut tempoh sewaan yang di tempah. Semakin lama tempoh sewaan, semakin tinggi diskaun yang diberikan.

  1. Tiada Caj Tersembunyi

tiada caj tersembunyi kereta sewa

Servis kereta sewa terbaik NH Travel di Kota Kinabalu sangat jujur dan telus dalam menetapkan kadar sewa untuk pelanggan mereka. Sebanyak mana harga yang anda persetujui ketika tempahan, sebanyak itulah jumlah wang yang perlu dikeluarkan.

  1. Boleh Tentukan Tempat Drop Point

pilih drop point sendiri kereta sewa kk

Semasa membuat tempahan, anda boleh tentukan lokasi ‘pick up point’ bagi memudahkan NH Travel menghantar kereta sewa anda. Ada yang membuat lokasi lapangan terbang sebaik sahaja sampai, di perkarangan hotel atau di tempat-tempat pelancongan yang lain.

  1. Kepelbagaian Jenis Kereta Sewa Pilihan

servis chauffeur kereta sewa kk

NH Travel menawarkan anda pelbagai jenis kereta sewa di Kota Kinabalu. Ada pelbagai kereta bersize kecil, sedan, dan besar. Malah anda juga boleh memilih kereta untuk VVIP. Semua jenis kenderaan disediakan dalam keadaan yang terbaik dan selamat digunakan.

  1. Kereta Sewa Bersih Dan Selesa

kereta sewa berkualiti kk

Bagi menjamin keselamatan para pelanggan kereta sewa NH Travel, semua kereta sewa yang disediakan akan dipastikan sentiasa dalam keadaan baik. Malah, kebersihan kereta juga dititikberatkan bagi memenuhi keselesaan pelanggan NH Travel.

DAPATKAN PULANGAN WANG NILAI TERBAIK DENGAN TAWARAN DISKAUN MENARIK DARI NH TRAVEL

Belum minta, diskaun dah pun diberi? Ya! Sebab itulah NH Travel menjadi perkhidmatan kereta sewa terbaik di Kota Kinabalu. Rancanglah percutian ke Kota Kinabalu paling tidak untuk 3 hari kerana NH Travel menawarkan anda diskaun sebanyak 5% untuk tempoh sewaan 3 hingga ke 6 hari. Maksima diskaun 50% diberikan untuk anda yang menggunakan kereta sewa NH Travel ini selama 26 hingga 30 hari. Menarik bukan?

testimoni pelanggan kereta sewa kk

Pulangan wang berganda-ganda apabila anda membuat perancangan yang rapi dan teliti. Apabila dapat potongan harga, boleh lah anda berbelanja lebih untuk perbelanjaan lain di Kota Kinabalu nanti!

JOM DATANG KE KOTA KINABALU DAN RASAI KESERONOKAN SEPERTI MEREKA!

TEMPAH SERVIS KERETA SEWA TERBAIK DI KK DAN DAPATKAN PULANGAN WANG NILAI TERBAIK

Tempahan secara dalam talian dibuka 24 jam sehari dan proses tempahan sangat mesra pengguna. Dah ada tarikh anda? Jom terus membuat tempahan servis kereta terbaik di Kota Kinabalu, NH Travel. Untuk info lanjut dan sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi di talian hotline 013-865 8484, 088-25 8484 atau 010-810 8484. Ataupun boleh juga WhatsApp mereka dengan klik butang di bawah!

Jom Dapatkan Kereta Sewa Dalam Harga Terendah

dengan NH Travel Sabah

N Helzy Rent A Car & Travel Sdn Bhd

Kereta Sewa Berkualiti Dalam Harga Bajet

Tempah Sekarang
Social Media

Lot C18-2, 1st Floor, Kepayan Perdana Commercial Centre, Jalan Lintas, 88200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia.

Jom Dapatkan Kereta Sewa Dalam Harga Terendah

dengan NH Travel Sabah

Call Whatsapp Layari Website

Jom Dapatkan Kereta Sewa Dalam Harga Terendah

dengan NH Travel Sabah