Review
Feb 28, 2022, 1:07pm

Servis Repair Iphone Semenyih Jamin Harga Bajet


Pasti kebanyakan orang, termasuk anda pasti setuju yang iPhone ini mempunyai standard yang tersendiri. Nak beli pun bukan semua orang boleh. Beli satu iPhone saja boleh habis gaji tiga bulan sekaligus. Tapi bila dah jadi owner iPhone, gaya terus jadi CEO syarikat ataupun ala-ala selebriti. Memanglah, nama pun iPhone! 

tukar skrin iphone

Tapi bumi mana yang tak ditimpa hujan, dan telefon mana yang tak ditimpa masalah? Macam mana high standard pun iPhone tetap rosak juga. Mungkin iPhone kesayangan anda terjatuh dalam air ataupun pernahkah anda tekan home button dengan kasar ala-ala seorang gusti dan iPhone anda masih stuck di home screen juga? Ataupun satu hari anda tersilap hempas iPhone anda dalam keadaan marah sebab stress dengan kerja? Kos repair iPhone pun bukannya murah, lagi mahal ada lah!

Paling penting, persoalannya sekarang adalah untuk mengetahui pilihan mana yang lebih berbaloi dari segi kos, sama ada untuk baikpulih iPhone rosak ataupun beli iPhone baru? Kedua-dua pilihan sememangnya makan kos yang agak tinggi. Kalau nak repair pun, anda harus pandai mencari kedai yang boleh tawarkan servis repair iPhone dengan spare part yang asli. Menariknya, dengan adanya iPRO Semenyih, anda tidak perlu risau lagi. Pasti lebih menjimatkan dengan repair daripada beli iPhone baru. 

Kualiti servis repair? Baca di bawah lebih lanjut tentang kelebihan servis repair iPhone di iPRO Semenyih. 

pakar repair iphone semenyih

iPRO Semenyih – Jamin Repair Iphone Sempurna Hanya Dengan Harga Bajet

Memang menyedihkan bila iPhone anda rosak, sebab kerja repair iPhone ini sememangnya boleh menjadi sangat merumitkan dan telan kos yang tinggi. Bila orang kata iPhone tak boleh repair, dan orang lain mengatakan ianya mustahil, di sinilah kepakaran iPRO Semenyih dapat dilihat.

baikpulih telefon di semenyih

iPRO Semenyih memang terkenal dengan kepakaran mereka dalam servis repair iPhone. Tidak kira sama ada iPhone anda latest model ataupun model lama misalnya iPhone 6 atau model iPhone merumitkan seperti iPhone 12 series, semuanya boleh diuruskan oleh para juruteknik di iPRO Semenyih. Keunikan servis mereka terletak pada tiga kriteria yang selalunya diutamakan oleh kebanyakan pelanggan. Kepantasan, kualiti dan keaslian. Mereka pastikan yang servis yang ditawarkan memenuhi tiga keperluan utama tersebut. 

Tak Perlu Tinggalkan Iphone Anda Di Kedai, Cepat Siap Kurang Dari 2 Jam

Kepantasan servis repair yang ditawarkan di iPRO Semenyih yang membuatkan perkhidmatan menjadi pilihan ramai. Bergantung kepada jenis kerosakan iPhone anda, ada juga sesetengah kerja baikpulih hanya mengambil masa antara 10 minit sehingga 15 minit sahaja dan anda boleh bawa pulang phone anda pada hari yang sama! Selain itu, iPRO Semenyih mempunyai cara kerja yang unik di mana kerja pemulihan kerosakan dilakukan secara face-to-face. Anda akan berpeluang untuk melihat dan memantau proses-proses baik-pulih iPhone yang dilakukan oleh team juruteknik mereka yang berpengalaman. Tiada sebarang urusan terselindung, apatah lagi cubaan untuk mengenakan caj berlebihan. Semuanya telus dan tulus dengan iPRO Semenyih.

tukar alatganti iphone

Di samping menawarkan harga bajet yang sesuai untuk servis repair iPhone, mereka memastikan kualiti dan keaslian hasil repair dan alat ganti yang bermutu untuk iPhone anda. Bagi memenuhi kepuasan hati anda, mereka turut menawarkan jaminan 1 tahun untuk bateri iPhone asli. 

Antara servis repair atau baikpulih khusus untuk iPhone yang ditawarkan oleh iPRO Semenyih termasuk:

  • Tukar bateri iPhone
tukar bateri iphone

Tukar bateri iphone

  • Tukar LCD iPhone 
Tukar LCD iPhone 

Tukar LCD iPhone

  • Tukar charging port iPhone 
Tukar charging port iPhone 

Tukar charging port iPhone

  • iPhone masuk air
iPhone masuk air

iPhone masuk air

  • iPhone tak boleh ON 
iPhone tak boleh ON

iPhone tak boleh ON

  • iPhone stuck Apple logo
iPhone stuck Apple logo

iPhone stuck Apple logo

Anda mempunyai masalah atau kerosakan iPhone selain yang tertera seperti di atas? Anda boleh berhubung dengan technician iPRO Semenyih melalui WhatsApp.

Apa Kata Orang Tentang Servis Repair Iphone iPRO Semenyih?

Sudah lama iPRO bertapak di kawasan Semenyih dan banyak juga customer yang telah dapatkan servis repair yang ditawarkan oleh mereka. Bukan mudah untuk dapatkan komen positif yang memuaskan daripada pelanggan. Sebab itu servis iPRO Semenyih lain daripada lain!

testimoni servis terbaik ipro semenyih

“SERVICE TERBAIK . Barang pun padu . ThankYou iPRO Semenyih . ??”

“iphone tiba-tiba charger tidak dapat masuk. Jengah masuk kedai repair iPRO kat Semenyih ni. Technician ternampak ada sesuatu di dalam dan bantu saya keluarkan benda tersangkut kat port charge tanpa bayaran!”

testimoni charging port dah boleh guna

“Cawangan iPRO di Semenyih.. Layanan dan explanation yang bagus.. Siap ada diskaun lagi.. Very recommended untuk sesiapa yg nak repair dan services iPhone..”

testimoni tukar bateri di semenyih

Jom Pergi iPRO Semenyih Pasti Lebih Jimat Repair Iphone Daripada Ganti Baru

Tercari-cari nak repair handphone iPhone tapi tak tahu di mana nak cari tempat yang buat kualiti repair dalam harga bajet? Apa lagi, jom hubungi iPRO Semenyih secara langsung di sini! Untuk maklumat lanjut mengenai servis repair iPhone mereka, boleh juga anda lawati laman Facebook dan Instagram mereka. 

Memang berbaloi, tak perlu habiskan duit gaji beli iPhone baru, repair saja di iPRO Semenyih!

iPhone Rosak?

Datang je ke iPRO Semenyih, pakar repair iPhone seantero Malaysia.

iPRO Semenyih

Pakar Repair iPhone Anda

Nak Repair Phone
Social Media
iPhone Rosak?

Datang je ke iPRO Semenyih, pakar repair iPhone seantero Malaysia.

Call Whatsapp Layari Website

iPhone Rosak?

Datang je ke iPRO Semenyih, pakar repair iPhone seantero Malaysia.