Review
Feb 28, 2022, 4:25pm

Perkhidmatan Repair iPhone Kajang Cepat Siap Hanya 2 Jam


Sudah pasti smartphone yang baru dibeli itu akan rosak walau macam mana pun anda menjaga dan maintain phone anda. Kalau bukan screen pecah atau jatuh dalam air, pasti akan timbul kerosakan lain seperti port charging tak fungsi, home button tak detect ataupun bateri cepat habis. Hampir semua daripada kita boleh bersetuju bahawa untuk menguruskan smartphone yang rosak adalah menyusahkan. Kalau nak repair pasti kos tinggi, kemudian rosak lagi. Ataupun lebih baik beli iPhone baru? Lagi-lagi apabila iPhone ini lebih bersifat high maintenance.  

baiki iphone cepat

Pada penghujung hari, keputusan sama ada untuk membeli iPhone baru atau repair kerosakan terpulang kepada anda. Masalahnya, jawapannya tidak jelas, tetapi dalam kebanyakan kes, lebih masuk akal untuk membaiki iPhone anda supaya anda boleh tingkatkan lagi hayat penggunaannya. Bertanya kepada keluarga ataupun rakan-rakan selalunya boleh membawa kepada beberapa pendapat yang berbeza dan bercanggah, yang hanya memburukkan keadaan dan merunsingkan fikiran anda. 

baiki skrin telefon

Tetapi sebagai pakar servis repair iPhone, IPRO Kajang sangat memahami dan mempunyai cara terbaik untuk mengendalikan iPhone anda yang rosak.  Apabila membuat keputusan anda, ingatlah masa dan kos perkhidmatan pembaikan adalah merupakan antara perkara terpenting yang anda harus pertimbangkan. 

Untuk ketahui kenapa repair iPhone anda lebih berbaloi, baca lebih lanjut di bawah!

iPRO Kajang – Jamin Repair iPhone Sempurna Dalam Masa Kurang Dari 2 Jam

Jika anda mencari kedai repair iPhone di Kajang yang menawarkan servis repair phone yang terpantas dan dengan harga berpatutan, memang IPRO adalah tempat yang terbaik dan sesuai di kawasan Kajang. Untuk pengetahuan anda, IPRO Kajang bukan hanya berpusat di Kajang malah mereka turut mempunyai cawangan di Bangi, Semenyih dan Cheras. 

body phone terkopek

Memang menyedihkan bila iPhone anda rosak, sebab kerja repair iPhone ini sememangnya boleh menjadi sangat merumitkan dan telan kos yang tinggi. Bila orang kata iPhone tak boleh repair, dan orang lain mengatakan ianya mustahil, di sinilah kepakaran IPRO Kajang dapat dilihat.

repair iphone kajang pantas

Kepantasan servis repair yang ditawarkan di IPRO Kajang yang membuatkan perkhidmatan menjadi pilihan ramai. Bergantung kepada jenis kerosakan iPhone anda, ada juga sesetengah kerja baikpulih hanya mengambil masa antara 10 minit sehingga 15 minit sahaja dan anda boleh bawa pulang phone anda pada hari yang sama! Selain itu, IPRO Kajang mempunyai cara kerja yang unik di mana kerja pemulihan kerosakan dilakukan secara face-to-face. Anda akan berpeluang untuk melihat dan memantau proses-proses baik-pulih iPhone yang dilakukan oleh team juruteknik mereka yang berpengalaman. Tiada sebarang urusan terselindung, apatah lagi cubaan untuk mengenakan caj berlebihan. Semuanya telus dan tulus dengan IPRO Kajang.

Terkenal Dengan Kepakaran Baik Pulih Semua Jenis Model iPhone

IPRO Kajang memang terkenal dengan kepakaran mereka dalam servis repair iPhone. Kepakaran servis mereka turut merangkumi perkhidmatan membaiki motherboard iPhone,  iPad, Tab & Android Phone! Tidak kira sama ada iPhone anda latest model ataupun model lama misalnya iPhone 6 atau model iPhone merumitkan seperti iPhone 12 series, semuanya boleh diuruskan oleh para juruteknik di IPRO Kajang. Keunikan servis mereka terletak pada tiga kriteria yang selalunya diutamakan oleh kebanyakan pelanggan. Kepantasan, kualiti dan keaslian. Mereka pastikan yang servis yang ditawarkan memenuhi tiga keperluan utama tersebut.

servis repair iphone berkualiti

Di samping menawarkan harga bajet yang sesuai untuk servis repair iPhone, mereka memastikan kualiti dan keaslian hasil repair dan alat ganti yang bermutu untuk iPhone anda. Bagi memenuhi kepuasan hati anda, mereka turut menawarkan jaminan 1 tahun untuk bateri iPhone asli. 

Antara servis repair atau baikpulih khusus untuk iPhone yang ditawarkan oleh IPRO Kajang termasuk:

  • Tukar Bateri iPhone
Tukar bateri iPhone

Tukar bateri iPhone

  • Tukar LCD iPhone
Tukar LCD iPhone

Tukar LCD iPhone

  • Tukar charging port iPhone
Tukar charging port iPhone

Tukar charging port iPhone

  • Baiki iPhone masuk air / iPhone water damage
iPhone water damage

iPhone water damage

  • Baiki iPhone Tak Boleh ON / iphone cant on
Baiki iPhone Tak Boleh ON

Baiki iPhone Tak Boleh ON

  • Baiki iPhone Stuck apple Logo
Baiki iPhone Stuck apple Logo

Baiki iPhone Stuck apple Logo

Anda mempunyai masalah atau kerosakan iPhone selain yang tertera seperti di atas? Anda boleh berhubung dengan technician IPRO Kajang melalui WhatsApp.

“Kualiti Servis Yang Ohsem!” – Customer-Customer iPRO Kajang 

Sudah lama IPRO bertapak di kawasan Kajang dan banyak juga customer yang telah dapatkan servis repair yang ditawarkan oleh mereka. Kebanyakan customer mereka dari sekitar Kajang, Bangi, Semenyih, Cheras dan Putrajaya dan kesemuanya kunjungi IPRO Kajang atas cadangan dari kawan-kawan yang mengatakan IPRO Kajang adalah kedai baiki phone terbaik! 

Bukan mudah untuk dapatkan komen positif yang memuaskan daripada pelanggan. Sebab itu servis IPRO Kajang lain daripada lain!

testimoni repair phone di kajang

“Perkhidmatan hebat oleh pemilik muda dan bertenaga! Sgt disyorkan! Sangat trusted! Datang dan cuba perkhidmatan mereka!”

customer puji servis pantas

“iphone tiba-tiba charger tidak dapat masuk. Jengah masuk kedai repair IPRO kat Kajang ni. Technician ternampak ada sesuatu di dalam dan bantu saya keluarkan benda tersangkut kat port charge tanpa bayaran!”

customer rekemen repair di sini

customer rekemen repair di sini

“Servis yang pantas, lancar dan boleh dipercayai…100% disyorkan untuk pengguna iPhone??”

customer review pekerja jujur

“Perkhidmatan yang cepat dan kakitangan yang sangat mesra. Kualiti terbaik and paling penting harga tiptop and warranty setahun tu…

Dapatkan Servis Repair iPhone Specialist Cepat Siap Di iPRO Kajang! 

ipro semenyih repair telefon

Apa lagi, jom hubungi IPRO Kajang secara langsung di sini! Untuk maklumat lanjut mengenai servis repair iPhone mereka, boleh juga anda lawati laman Facebook dan Instagram mereka. 

Memang berbaloi, tak perlu habiskan duit gaji beli iPhone baru, repair saja di IPRO Kajang!

 

iPhone Rosak?

Datang je ke iPRO Kajang, pakar repair iPhone seantero Malaysia.

iPRO Kajang

Pakar Repair iPhone Anda

Nak Repair iPhone
Social Media
iPhone Rosak?

Datang je ke iPRO Kajang, pakar repair iPhone seantero Malaysia.

Call Whatsapp Layari Website

iPhone Rosak?

Datang je ke iPRO Kajang, pakar repair iPhone seantero Malaysia.