Review
Feb 28, 2022, 3:23pm

Kedai Repair Phone Semenyih Murah Dan Cepat Siap Kurang Dari 2 Jam 


Apabila phone ataupun smartphone Android kita dah rosak, itu adalah realiti di mana tiada seorang pun daripada kita yang sanggup untuk hadapi. Bayangkanlah phone yang dibeli tiba-tiba rosak? Di samping itu, sekarang ini kalau tiada smartphone memang akan terjejas kehidupan seharian kita. 

nak repair phone rosak

Bila dah rosak, pasti akan muncul pelbagai pertanyaan dalam fikiran: Adakah ia boleh diperbaiki? Di mana saya perlu membawanya untuk membaikinya? Lama ke kalau nak repair? Kalau tinggal phone dekat kedai macam mana nak guna phone nanti? Perlukah untuk saya membeli telefon baru? Soalan-soalan yang timbul hanya sebab smartphone rosak sememangnya tidak dapat dielakkan, dan terutamanya dalam situasi phone rosak boleh menjadi sesuatu yang merumitkan rutin seharian kita. Lebih-lebih lagi, di era digital dan globalisasi ini, sebilangan besar daripada kita lebih bergantung pada smartphone berbanding pada masa dulu.

Bagi menangani masalah ini, iPRO Semenyih menyediakan servis repair phone yang berkonsepkan “FACE-TO-FACE REPAIR”. Yang menariknya, anda tidak perlu risau jika anda perlu tinggalkan phone di kedai kerana mereka akan repair smartphone anda secara berdepan bagi semua masalah minor dan tidak memerlukan masa yang lama.

Tertanya-tanya apa tentang servis repair yang ditawarkan? Jom baca lebih lanjut di bawah mengenai kedai repair phone murah dan cepat – iPRO Semenyih.

iPRO Semenyih – Jamin Repair Smartphone Sempurna Murah Dan Cepat

Memang menyedihkan bila smartphone anda rosak, sebab kerja repair smartphone ini sememangnya boleh menjadi sangat merumitkan dan telan kos yang tinggi. Bila orang kata smartphone anda tak boleh repair, dan orang lain mengatakan ianya mustahil, di sinilah kepakaran iPRO Semenyih dapat dilihat.

kedai repair phone semenyih

iPRO Semenyih memang terkenal dengan kepakaran mereka dalam servis repair smartphone. Tidak kira sama ada smartphone anda latest model ataupun model lama, semuanya boleh diuruskan oleh para juruteknik di iPRO Semenyih. Keunikan servis mereka terletak pada tiga kriteria yang selalunya diutamakan oleh kebanyakan pelanggan. Kepantasan, kualiti dan keaslian. Mereka pastikan yang servis yang ditawarkan memenuhi tiga keperluan utama tersebut. 

Kerja Repair Smartphone Cepat Siap Kurang Dari 2 Jam Sahaja!

Kepantasan servis repair yang ditawarkan di iPRO Semenyih yang membuatkan perkhidmatan menjadi pilihan ramai. Bergantung kepada jenis kerosakan smartphone anda, ada juga sesetengah kerja baikpulih hanya mengambil masa antara 10 minit sehingga 15 minit sahaja dan anda boleh bawa pulang phone anda pada hari yang sama!

repair smartphone pantas

Selain itu, iPRO Semenyih mempunyai cara kerja yang unik di mana kerja pemulihan kerosakan dilakukan secara face-to-face. Anda akan berpeluang untuk melihat dan memantau proses-proses baik-pulih smartphone yang dilakukan oleh team juruteknik mereka yang berpengalaman. Tiada sebarang urusan terselindung, apatah lagi cubaan untuk mengenakan caj berlebihan. Semuanya telus dan tulus dengan iPRO Semenyih.

Di samping menawarkan harga bajet yang sesuai untuk servis repair smartphone, mereka memastikan kualiti dan keaslian hasil repair dan alat ganti yang bermutu untuk smartphone anda. Bagi memenuhi kepuasan hati anda, mereka turut menawarkan jaminan 1 tahun untuk bateri smartphone asli. 

tanda phone bateri gelembung

Antara servis repair atau baikpulih khusus untuk smartphone yang ditawarkan oleh iPRO Semenyih termasuk:

  • Tukar bateri & LCD 
  • Baiki charging port Huawei, Oppo, Vivo, Samsung, Redmi, Xiaomi
  • Baiki motherboard Huawei, Oppo, Vivo, Samsung, Redmi, Xiaomi
  • Baiki Phone tak boleh ON
Tukar bateri & LCD

Tukar bateri & LCD 

Anda mempunyai masalah atau kerosakan smartphone selain yang tertera seperti di atas? Anda boleh berhubung dengan technician iPRO Semenyih melalui WhatsApp.

Apa Kata Orang Tentang Servis Repair Phone iPRO  Semenyih?

Sudah lama iPRO bertapak di kawasan Semenyih dan banyak juga customer yang telah dapatkan servis repair yang ditawarkan oleh mereka. Bukan mudah untuk dapatkan komen positif yang memuaskan daripada pelanggan. Sebab itu servis iPRO Semenyih lain daripada lain!

testimoni service ipro semenyih

“SERVICE TERBAIK . Barang pun padu . ThankYou iPRO  Semenyih . ??”

pelanggan puas hati

“terbaik.. cepat, friendly, berpatutan harganya, penerangan A-Z, takde sembunyi2.. eh semua bestlah.. korang ada phone terencat ke, mati ke, pengsan ke, covid ke.. datanglah sini.. mereka solution yang korang cari.. saya kalau ada option 1 juta bintang saya dah tekan dah!”

lagi baik dari apple center

“Cawangan iPRO di Semenyih.. Layanan dan explanation yang bagus.. Siap ada diskaun lagi.. Very recommended untuk sesiapa yg nak repair dan services smartphone..”

Kunjungi iPRO  Semenyih Pasti Berbaloi Repair Smartphone Tanpa Perlu Tunggu Lama

ipro semenyih repair telefon

Bila ada iPRO Semenyih, lebih berbaloi repair phone dengan kualiti servis yang terpantas dan berpatutan harga. Apa lagi, jom hubungi iPRO Semenyih secara langsung di sini! Untuk maklumat lanjut mengenai servis repair smartphone mereka, boleh juga anda lawati laman Facebook dan Instagram mereka. 

Telefon Rosak?

Datang je ke iPRO Semenyih, pakar repair iPhone seantero Malaysia.

iPRO Semenyih

Pakar Repair iPhone Anda

Nak Repair Phone
Social Media
Telefon Rosak?

Datang je ke iPRO Semenyih, pakar repair iPhone seantero Malaysia.

Call Whatsapp Layari Website

Telefon Rosak?

Datang je ke iPRO Semenyih, pakar repair iPhone seantero Malaysia.