Review
Jul 12, 2018, 3:19pm

Promosi Yanko Skincare Malaysia Original Hanya Dari RM163


skincare malaysia original

Yanko Skincare Malaysia yang merupakan produk rawatan kulit wajah secara semulajadi menjadi pilihan nombor satu wanita Asia kini dalam menjaga dan merawat kulit wajah dari pelbagai masalah cela wajah, kulit sensitif, jerawat dan sekaligus menyelesaikan masalah wanita yang berkulit gelap.

antara skincare malaysia original

Yanko Skincare Malaysia sudah lama bertapak dalam pasaran luar dan ia sangat berbeza jika dibandingkan dengan produk kecantikan kulit yang lain dimana Yanko Skincare Malaysia bebas 100% daripada mercuri dan bahan kimia. Anda harus peka mengenai originality Yanko Skincare Whitening bagi mengelakkan kesan yang tidak diingini berlaku sekiranya tersalah pakai produk tiruan. Yanko Skincare Whitening Original boleh didapatkan dengan harga promosi serendah RM163 sahaja!

Yanko Skincare Malaysia – Yanko Skincare Whitening Set

produk skincare malaysia original

Yanko Skincare Malaysia terdiri daripada beberapa produk asas kecantikan dan rawatan wajah yang eksklusif iaitu krim malam, krim siang, toner dan juga pencuci muka. Dengan menggunakan teknologi German, Yanko Skincare Whitening dihasilkan khas dari Taiwan dengan kelulusan FDA serta kawalan kualiti yang amat ketat menjadikan Yanko Skincare Whitening benar-benar selamat, semulajadi dan terbukti berkesan dalam mencantikkan wajah wanita.

Kandungan Yanko Skincare Malaysia

skincare malaysia original dari bahan semulajadi

Yanko Skincare Malaysia menggunakan element asli dan sumber semulajadi iaitu tumbuh-tumbuhan, vitamin dan mineral yang memberi khasiat dan zat dalam menukarkan kulit yang lebih sihat, cerah dan cantik kepada wajah anda. Campuran bahan vitamin A, C dan E kaya dengan sumber kesegaran, kelembapan dan memutihkan kulit. Mari kita lihat kandungan bahan Yanko Skincare Whitening.

1. Camomile

skincare malaysia original chamomile

Bunga Camomile merupakan pelembab wajah yang sangat berkesan dalam dunia kecantikan semulajadi. Disamping merupakan anti penuaan dan anti inflamasi yang hebat, Camomile dapat merawat masalah kulit sunburn, gatal-gatal, ekzema, ruam dan juga dapat menyembuhkan luka. Jangan terkejut kerana bunga Camomile juga dapat mencerahkan wajah anda dengan cantik sekali!

2. Watercress

skincare malaysia original watercress

Watercress atau daun selada air ala-ala pegaga ini mengandungi lebih 15 vitamin dan mineral didalamnya yang berfungsi sebagai rawatan kesihatan dan kecantikan tubuh badan dan kulit wajah seseorang. Kulit wajah yang mempunyai masalah garis-garis halus, kedutan wajah, wajah gelap, kering dan sebagainya dapat diatasi dengan mudah dari manfaat herba ini.

3. Bijirin Yoyumin

bijirin yoyumin skincare malaysia original

Bijirin Yoyumin menghalang anda daripada dijangkiti penyakit, virus, kuman atau bakteria yang hadir disebabkan radikal bebas sekitar kulit anda. Kulit akan lebih sihat, bersih dan selamat dengan adanya kandungan bijirin Yoyumin yang berfungsi meningkatkan ketahanan kulit wajah daripada bakteria dan radikal bebas.

4. Aloevera

aloevera skincare malaysia original

Aloevera sangat tinggi khasiatnya dalam meningkatkan keanjalan kulit, mencantikkan kulit dengan lebih gebu, licin dan putih berseri-seri serta melembabkan kulit. Dengan kandungan vitamin dan mineral Aloe vera, sel-sel kulit dan peredaran darah akan bergerak lancar di kulit wajah justeru dapat mencegah berlakunya jerawat dan sebagainya.

5. Vitamin

vitamin yanko skincare malaysia original

Kesemua produk Yanko Skincare Malaysia mengandungi kandungan pelbagai vitamin dengan kadar yang sangat tinggi seperti triple vitamin, pro vitamin B3, B5 dan juga vitamin E. Vitamin berfungsi dalam menghilangkan sel-sel kulit mati dan menghasilkan kulit yang lebih sihat dan cantik.

Fungsi Yanko Skincare Whitening

set kecantikan malaysia terbaik

Yanko Skincare Whitening mempunyai pelbagai fungsi dan kegunaannya dalam merawat dan menjaga kulit wajah anda sepanjang hari. Sama ada anda terdedah kepada cahaya matahari atau cuaca lain, Yanko Skincare Whitening akan sentiasa memastikan kulit wajah anda bersih, sihat dan cantik tanpa sebarang cela wajah.

1. Memutih Dan Mencerahkan Kulit Wajah

set kecantikan untuk cerahkan kulit

Kulit wajah akan lebih cerah dan putih dengan serapan vitamin serta bahan semulajadi Yanko Skincare Whitening ke dalam kulit anda. Liang pori-pori bertindak sebagai pembuka kulit dimana ia akan membantu resapan dan menyihatkan sel-sel kulit anda.

2. Menghilangkan Jerawat, Jeragat, Parut Dan Pigmentasi Gelap

rahsia skincare malaysia original

Yanko Skincare Whitening menjadikan kulit anda lebih sihat, lembut, anjal dan sembuh daripada cela wajah seperti jerawat, jeragat, parut dan pigmentasi gelap dan hitam akibat bekas-bekas jerawat. Rawatan wajah harian ini menjadikan kulit anda lebih cantik secara natural dan semulajadi.

3. Menghilangkan Blackhead Dan Whitehead

blackhead skincare malaysia original

Blackhead dan whitehead adalah bintik-bintik hitam dan putih yang terjadi akibat faktor habuk, kotoran wajah, pemakanan dan lain-lain lagi. Blackhead dan whitehead adakalanya terjadi juga disebabkan oleh resdung yang mempengaruhi kawasan wajah terutamanya hidung. Yanko sangat berkesan dalam menghilangkan blackhead dan whitehead dengan sangat efektif.

4. Menganjalkan Kulit Wajah Secara Semulajadi

anjalkan kulit skincare

Kulit wajah akan terasa lebih anjal, halus dan gebu setelah menggunakan Yanko Skincare Whitening. Ia mengembalikan kelembapan dan keremajaan pada kulit wajah anda justeru menjadikan ia lebih anjal dan tidak cepat mengalami proses penuaan. Inilah masanya untuk anda mengucapkan selamat tinggal kepada kulit kering dan kusam!

5. Menghaluskan Kulit Dengan Lembut, Licin Dan Gebu

skincare haluskan kulit

Nak kulit halus, lembut dan licin? Pasti anda sudah bosan dengan kulit yang asyik kasar sahaja. Krim malam dan siang Yanko Skincare Malaysia memudahkan anda mendapatkan kulit yang sangat licin, gebu dan lembut dengan berkesan. Sel-sel kulit anda akan bertumbuh dengan cantik dan rapi serta sel-sel kulit yang rosak akan dibaiki dengan baik melalui rawatan pemakaian Yanko Skincare Whitening Malaysia yang original.

6. Menjadikan Kulit Lebih Glowing

glowing skincare malaysia original

Perasan tak kulit wanita yang cantik pasti berkilat ala-ala licin? Sebenarnya kulit mereka sangat glowing, licin dan lembab. Seronoknya memiliki kulit yang lembab dan glowing, seolah-olah menyapu toner dan basah sedangkan kulit mereka sememangnya licin dan glowing. Yanko Skincare Malaysia mampu merubah penampilan wajah untuk untuk lebih cantik dan glowing serta menjadikan kulit muka anda tidak kasar lagi.

Jenis Produk Yanko Skincare Malaysia

Krim Siang

krim siang yanko skincare malaysia original

Krim siang Yanko skincare Malaysia ini mempunyai tekstur yang berwarna putih, yang dipakai seperti bedak alas atau foundation. Namun, anda juga boleh memakainya terlebih dahulu sebelum memakai foundation. Krim siang Yanko Skincare whitening ini terbukti secara klinikal dapat mengurangkan bintik-bintik hitam, kulit tona warna yang tidak sekata serta bertindak mencerahkan kulit dengan menghasilkan radiant keputihan kulit semulajadi dengan SPF 25 yang terhindar daripada sinar UV.

Krim Malam

basic-set-yanko

Krim malam Yanko Skincare Whitening mempunyai tekstur berwarna kuning dan boleh dipakai pada malam hari sebelum tidur. Dengan kandungan vitamin, kulit anda akan lebih cerah, anjal dan sihat tanpa kesan sampinngan. Yanko Skincare Whitening krim malam ini merawat sel-sel kulit pada waktu tidur malam anda dan mencantikkan kulit anda secara semulajadi.

Facial Cleanser

yanko whitening cleanser

Facial Cleanser Yanko Skincare Whitening boleh digunakan sebagai pencuci muka atau pembersih kulit wajah anda dengan keserasinya bertindak membersihkan di celah-celah kulit wajah dan didalam ruang pori-pori yang terbuka, malah menutup pori-pori wajah anda menjadi lebih kecil, licin dan cantik. Ia juga menjadikan wajah anda lebih segar, lembab dan selesa dari minyak dan kotoran wajah.

Toner

toner liana

Toner boleh dipakai selepas mandi pada waktu pagi atau malam untuk menyegarkan kulit wajah, menutup pori-pori wajah yang terbuka, melembabkan kulit dan mencerahkan kulit wajah. Kulit sensitif, berjerawat, kering dan sebagainya memerlukan toner sebagai pelembab wajah dan serapan yang penuh dengan khasiat dan zat vitamin. Toner juga boleh dipakai sebelum anda memakai krim siang atau malam.

Yanko Skincare Malaysia Set

yanko skincare malaysia

Yanko Skincare Whitening terdiri daripada 2 jenis set iaitu Basic Set dan juga Platinium Set Yanko Skincare Whitening. Kedua-dua set ini berbeza dari segi packaging dan juga jenis produk.

Yanko Skincare Whitening Basic Set (RM 163)

yanko basic set skincare

Yanko Skincare Whitening Basic Set terdiri daripada krim siang, krim malam, facial cleanser dan juga toner dalam kuantiti dan packaging basic. Yanko Skincare Whitening Basic Set sesuai untuk anda yang mengalami masalah kulit kering dan berminyak.

Yanko Skincare Whitening Platinium Set (RM 210)

skincare malaysia original

Yanko Skincare Whitening Platinium Set terdiri daripada krim siang, krim malam, facial cleanser dan juga toner dalam kuantiti dan packaging platinium. Yanko Skincare Whitening Platinium pula sesuai untuk anda yang mengalami masalah kulit wajah berjeragat dan kering.

Yanko Skincare Malaysia Kecutkan Jerawat Dan Menjadikan Kulit Wajah Lebih Bersih Cantik

Yanko Skincare Malaysia berfungsi mengecutkan jerawat dengan lebih cepat dan selamat hanya dengan mengaplikasikan beberapa cara sahaja. Anda boleh memakai krim malam setiap malam dan menompokkan sedikit krim siang di tempat berjerawat, kemudian pakai bedak bagi menutup krim yang berminyak atau lembab supaya tidak terkena habuk atau kotoran. Anda boleh menggunakan bedak powder seperti johnson baby dan sebagainya.

set kecantikan terbaik kulit wanita

Krim malam boleh dipakai sebelum tidur malam bagi mendapatkan kesan yang sangat menakjubkan. Penggunaan krim secara konsisten dan berterusan juga akan membuatkan jerawat kering dan semakin halus. Kulit akan lebih rata dengan cepat dan tona warna kulit akan lebih seimbang.

Yanko Skincare Malaysia Set Murah Dan Berbaloi

yanko set skincare murah

Yanko Skincare Malaysia yang menawarkan pembelian dalam bentuk set lebih murah berbanding anda membelinya secara per unit barangan. Dengan pembeli melalui set, anda dapat menikmati dan mencuba semua jenis produk Yanko Skincare Whitening secara lengkap dan pastinya ia lebih berkesan untuk kulit wajah anda lebih cantik, sihat dan cerah.

Cara Dapatkan Yanko Skincare Whitening Yang Original

produk skincare ada kkm

Seperti yang anda tahu, begitu banyak risiko produk tiruan yang terdapat di pasaran. Salah satunya adalah Yanko Skincare Whitening, amat berbahaya jika anda tersalah beli dari mereka yang tidak dipercayai. Bagi mengelakkan berlakunya hal ini, anda boleh mendapatkan Yanko Skincare Whitening dari agent Yanko Skincare Malaysia yang dipercayai ataupun daripada Yanko Skincare Malaysia Original yang kami syorkan dari blog ini.

Testimoni Pengguna Yanko Skincare Malaysia

testimoni produk yanko testimoni produk yanko testimoni produk yanko testimoni produk yanko

Jom Dapatkan Yanko Skincare Malaysia Original Hanya Dari RM163

Yanko Skincare Malaysia Original boleh anda dapatkan serendah RM163 sahaja untuk set yang mengandungi 4 jenis produk kecantikan dan rawatan wajah Yanko. Ia bukan sahaja menarik, tetapi sangat terbukti dengan Testimoni Yanko Skincare berkesan seawal seminggu! Ya, hanya dalam masa seminggu, anda akan rasai dan alami perubahan kulit wajah yang lebih sihat dan cantik bersama Yanko skincare Malaysia. Jom dapatkan Yanko Skincare Malaysia Original SEKARANG!

yanko skincare fullset

YANKO SKINCARE MALAYSIA | SET KECANTIKAN BERKUALITI DAN SEMULAJADI
Hubungi: Tekan untuk telefon (012-5444035) | Tekan untuk WhatsApp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Social Media
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: