Review
Jul 13, 2018, 5:41am

Testimoni Yanko Skincare Untuk Cerahkan Kulit Lelaki dan Perempuan


skincare untuk cerahkan kulit

Yanko Skincare Whitening sangat terkenal dalam merawat masalah kulit wajah anda secara semulajadi dengan kesan yang pantas, cepat dan berkesan. Ramai pengguna Yanko Skincare Malaysia yang berpuas hati dengan kulit wajah mereka kerana kulit wajah terpaksa menjadi lebih cantik, cerah dan sihat tanpa jerawat, jeragat dan bintik-bintik hitam atau putih.

testimoni skincare untuk cerahkan kulit

Yanko Skincare Whitening bukan sahaja sesuai bagi mereka yang ingin mencerahkan kulit wajah, tetapi juga bagi anda yang ingin kulit lebih lembab, bersih dan mengatasi masalah kulit wajah seperti kulit kering, berjerawat dan berjeragat. Siapa yang ingin jeragat hilang sepenuhnya dari muka serta mahukan kulit wajah yang glowing, gebu dan flawless? Sudah pasti, ramai pengguna Yanko Skincare Whitening juga seperti anda suatu masa dahulu. Kini, terdapat banyak testimoni Yanko Skincare hasil daripada pemakaian Yanko skincare bagi pengguna lelaki dan wanita.

Testimoni Yanko Skincare untuk Kulit Kering

skincare untuk kulit kering

Yanko Skincare Whitening mempunyai hampir ratusan testimoni mengenai pemakaian Yanko Skincare untuk anda yang berkulit kering. Testimoni Yanko Skincare yang dipercayai dan kesan yang terbukti ini telah menjadi satu perubahan bagi mereka yang mengalami masalah kulit kering dan akhirnya membuat perubahan kulit wajah secara semulajadi untuk kulit lebih lembab, segar dan sihat. Mari kita lihat Testimoni Yanko Skincare untuk kulit kering.

Testimoni Yanko Skincare (Pengguna Wanita) – Kulit Kering Lebih Glowing, Cerah Dan Tiada Jeragat Serta Jerawat

Sebelum Menggunakan Yanko Skincare

Biarpun tidak mempunyai jerawat yang banyak, kulit kering merupakan masalah kulit wajah yang besar kerana muka kelihatan lebih kusam dan kering, sehingga mekap tampak lebih pudar dan tidak berseri. Kulit kering juga menyebabkan sel-sel kulit mati tidak tertanggal yang menyebabkan kulit muka lebih kasar dan memberikan pigmentasi gelap kepada kulit wajah.

skincare untuk rawat kulit kering

Testimoni Setelah Menggunakan Yanko Skincare

Masalah yang dihadapi oleh salah seorang pengguna Yanko ini telah diselesaikan dengan menggunakan set Yanko Skincare. Kini, kulit muka lebih glowing, licin, berseri-seri, cerah dan tiada lagi liang pori yang terbuka.

Testimoni Yanko Skincare (Pengguna Lelaki) – Kulit Kering Tiada Lagi, Muka Semakin Licin, Flawless, Cerah Dan Berkilat

Sebelum Menggunakan Yanko Skincare

Bukan sahaja wanita yang ingin tampil dengan kulit wajah yang cantik dan bersih, tetapi lelaki juga inginkan kulit yang bersih dan sihat tanpa jerawat, jeragat dan lain-lain cela wajah. Pengguna lelaki Yanko Skincare ini mengalami masalah kulit wajah yang kering dan berjerawat akibat dari keradangan kulit dan kurang kelembapan.

testimoni skincare untuk rawat kulit lelaki

Testimoni Setelah Menggunakan Yanko Skincare

Setelah mengamalkan set Yanko Skincare Whitening, kulit kering menjadi semakin lembab, tidak berminyak dan tidak kusam. Jerawat dan jeragat sekaligus makin pudar dan akhirnya hilang. Lebih mengejutkan lagi, kulit wajah pengguna lelaki ini menjadi glowing, licin dan berkilat dalam masa yang sama ia semakin cerah!

Testimoni Yanko Skincare Untuk Putihkan Kulit

skincare untuk kulit jadi putih

100% pengguna Yanko Skincare mengakui kehebatan Yanko Skincare dalam memutih dan mencerahkan kulit wajah disamping menghilangkan jerawat dan mengatasi masalah kulit kering. Kulit putih merupakan idaman setiap wanita dan lelaki untuk kelihatan lebih berseri dan cerah. Terdapat banyak testimoni Yanko Skincare untuk kulit putih dan cerah yang sangat mengejutkan anda.

Testimoni Yanko Skincare (Pengguna Wanita) – Kulit Gelap Hangus Kini Putih Dan Cerah Berseri-seri | Lebih Yakin Dan Cantik

Sebelum Menggunakan Yanko Skincare

Sebelum menggunakan Yanko Skincare, pengguna mengalami masalah kulit wajah yang sangat teruk iaitu kulit muka hangus, gelap dan terbakar akibat sentiasa aktif melakukan aktiviti di luar rumah. Lebih mengecewakan lagi, sunblock, krim atau foundation lain tidak memberi kesan dalam merawat dan mencegah masalah kulit terbakar dan gelap apatah lagi untuk mencerahkan kulit.

kulit gelap jadi cerah

Testimoni Setelah Menggunakan Yanko Skincare

Kulit wajah gelap dan terbakar dirawat secara semulajadi ketika tidur dengan penggunaan krim malam dan siang hari dengan toner juga krim siang. Setelah pengguna mengamalkan Set Yanko Skincare, sel-sel kulit mati telah tertanggal dan dibaiki dengan sel kulit yang baru, sel kulit baru akan membentuk kulit yang lebih lembab, cerah dan putih secara semulajadi. Pigmentasi hitam tiada lagi, anda tidak akan mengalami kulit melupas dan sebagainya.

Testimoni Yanko Skincare (Pengguna Lelaki) – Kulit Lelaki Jadi Putih Bersih Pantas, Cepat Dan Mudah!

lelaki skincare untuk cerahkan kulit

Sebelum Menggunakan Yanko Skincare

Kulit pengguna Yanko Sincare lelaki ini hitam manis dan sedikit gelap dek kerana kerja luar dan kesibukan sehingga tidak ada masa untuk menjaga penampilan wajahnya. Kulit gelap dan kering membuatkan kulitnya kelihatan kusam, tidak bermaya, sedikit berminyak dan hitam. Sebenarnya, sebagai seorang lelaki, masalah kulit wajah gelap ini juga boleh diatasi dengan mudah!

cara lelaki putihkan kulit

Testimoni Setelah Menggunakan Yanko Skincare

Setelah menggunakan Yanko Skincare Toner dan Set, lapisan kulit telah dirawat dan diresap nutrisi dan khasiat untuk lebih cerah dan putih. Kulit gelap yang disebabkan oleh sel pigmentasi kulit hitam kian pudar dan akhirnya hilang. Hanya dalam tempoh masa yang singkat sahaja, kulit pengguna Yanko ini menjadi lebih cerah, putih, bersih dan glowing tanpa sebarang masalah jerawat dan jeragat. Dulu tak ramai yang pandang tetapi sekarang, sekali pandang, mesti pandang lagi wajahnya!

Testimoni Yanko Skincare Untuk Hilangkan Jerawat

skincare untuk rawat jerawat

Testimoni Yanko Skincare yang banyak diterima juga adalah testimoni untuk kulit yang berjerawat. Kesan menggunakan produk Yanko Skincare Whitening sudah pasti dapat memudarkan dan menghilangkan jerawat, jeragat dan parut secara berkesan tanpa menggunakan bahan kimia dan bahan terlarang. Mari kita lihat 2 testimoni mereka yang mengalami masalah kulit berjerawat dan menggunakan Yanko Skincare Whitening.

Testimoni Yanko Skincare (Pengguna Wanita) – Jerawat Hilang Dan Pudar Serta Merta!

Sebelum Menggunakan Yanko Skincare

Testimoni Yanko Skincare yang datang dari instagram seorang pengguna Yanko ini bercerita mengenai masalah kulit wajah berjerawat yang dihadapinya sejak dahulu lagi. Wajah kulit yang berminyak, gelap dan berjerawat amat susah diatasi sedangkan dia juga sentiasa sibuk dan tidak ada masa untuk merawat wajah. Jerawat kecil-kecil memenuhi setiap ruang dahi, pipi dan serata wajah menjadi perbualan ahli keluarga dan rakan-rakan.

skincare pulihkan masalah jerawat

Testimoni Setelah Menggunakan Yanko Skincare

Setelah menggunakan Set Yanko Skincare Whitening, pemberian daripada ibunya, kulit wajah pengguna Yanko wanita ini sudah mula bertindak mengecutkan jerawat dengan serta merta. Jerawat di muka yang kecut semakin hari menjadi pudar dan hilang, begitu juga dengan kulit wajah yang berminyak. Dia telah menjalani rawatan pembaikian kulit muka hanya dengan memakai set Basic Yanko Skincare Whitening sahaja. Sekarang, kulit wajahnya lebih cerah dan lembab tanpa sebarang jerawat dan minyak.

Testimoni Yanko Skincare (Pengguna Lelaki) – Jerawat Hilang Dan Parut Berlubang Semakin Pudar | Muka Smoothless Dan Licin

Sebelum Menggunakan Yanko Skincare

Sebelum menggunakan Yanko Skincare, jerawat sering tumbuh di bahagian pipi sehingga menyebabkan bekas jerawat dan parut kekal disitu. Pengguna Yanko lelaki ini mengalami masalah jerawat dan bekas-bekas jerawat atau parut yang bertapak di wajahnya amat sukar hilang. Liang pori-pori terbuka dan seakan-akan ke dalam, kulit wajahnya kelihatan kasar, tidak sekata dan tidak licin.

skincare untuk masalah jerawat lelaki

Testimoni Setelah Menggunakan Yanko Skincare

Testimoni Yanko Skincare dari pengguna ini amat menakjubkan dimana jerawatnya sudah pudar dan hilang setelah menggunakan set Yanko, malah parut juga semakin hari semakin berkurangan kesannya. Muka juga nampak lebih cerah dan licin, flawless. Memang seronok dan berkesan bagi pengguna lelaki untuk wajah tampil lebih bergaya, kacak dan bersih dari cela wajah sehingga ramai yang beranggapan mereka seorang model dan sangat maskulin!

Yanko Skincare Whitening | Rawatan Kecantikan Wajah Lelaki Dan Perempuan

yanko skincare untuk cerahkan kulit

Yanko Skincare Whitening adalah produk kecantikan yang berasaskan sumber semulajadi dalam mencantikkan kulit wajah lelaki dan perempuan daripada masalah seperti jerawat, jeragat, kulit gelap, kusam, sensitif dan sebagainya. Ia diformulasikan khas dari Taiwan dengan menggunakan teknologi Jerman. Sudah pasti set kecantikan kulit wajah ini selamat, halal dan berkesan digunakan malah ia telah berjaya menghasilkan banyak jenis testimoni hasil penggunaan Set Basic Dan Platinium Yanko Skincare Whitening.

Jenis Set Dan Produk Yanko Skincare Whitening

skincare terbaik untuk rawat kulit

Yanko Skincare Whitening terdiri daripada 2 jenis set iaitu Set Basic Dan Set Platinium. Kedua-dua set ini mengandungi krim malam, krim siang, magic toner dan juga serum botox serta dipacking dalam jenis packaging yang berbeza, eksklusif daripada produk kecantikan yang lain.

Set Basic Yanko Skincare Whitening

Set Bacis Yanko skincare Whitening sesuai dipakai oleh mereka yang mengalami masalah kulit wajah berjerawat dan berminyak.

basic skincare untuk putihkan kulit

Set Platinium Yanko Skincare Whitening

Set Platinum Yanko Skincare Whitening pula sesuai untuk anda yang mempunyai masalah jeragat di wajah dan kulit kering.

Jenis Dan Fungsi Produk

krim muka siang yanko

Krim Siang – Menghindari wajah dari sinaran UV ketika berada diluar rumah, melindungi kulit dari kotoran yang menyebabkan terjadinya jerawat dan jeragat, kulit kering dan kusam dan lain-lain lagi.

yanko skincare rawat masalah dari dalam

Krim MalamMerawat kulit wajah dengan cara membaiki sel-sel kulit dan menghilangkan pigmentasi hitam dan gelap yang terkandung di bawah kulit wajah anda. Kulit akan mendapat udara dan oksida yang secukupnya bagi mengekalkan kelembapan dan kecantikan.

Cleanser – Mencuci kulit wajah daripada kotoran, minyak dan sebagainya.

skincare untuk cerahkan kulit

TonerMengekalkan kelembapan kulit dan mengelakkan kulit daripada kusam, kering dan berjerawat. Toner juga menyerap vitamin untuk masuk ke dalam kulit wajah anda.

toner untuk cerahkan kulit

SerumSerum membaiki tekstur kulit anda untuk lebih sihat, licin dan segar sepanjang hari. Ia juga merawat dari dalam kulit anda dan memberi hasil luaran kulit yang bersih, sihat dan cerah. Kulit akan lebih sekata, lembut, tidak kasar dan menjadi sangat glowing.

serum untuk cerahkan kulit

Kelebihan Set Basic Dan Platinium Yanko Skincare Whitening

  • Memutihkan kulit secara semulajadi dengan mencerahkan setiap lapisan kulit dan menghilangkan pigmentasi kulit gelap
  • Menghilangkan jerawat dan jeragat diseluruh kulit wajah anda
  • Membersihkan kulit wajah daripada sebarang kekotoran wajah
  • Memudar dan menghilangkan bekas-bekas hitam dan jerawat dengan mudah dan senang
  • Menghilangkan blackhead dan whitehead
  • Menghaluskan kulit dan memastikan kulit menjadi semakin glowing

kelebihan yanko skincare

Jom Dapatkan Set Yanko Skincare Whitening!

Testimoni Yanko Skincare sudah membuktikan Yanko Skincare Whitening sangat berkesan dalam merawat dan menjaga kulit wajah anda secara semulajadi dengan mudah dan cepat. Hanya aplikasikan set Yanko pada wajah anda secara konsisten, pastinya ramai terpegun melihat kulit anda cantik dan glowing! Jom dapatkan Set Promosi Yanko Skincare Malaysia sekarang.

yanko skincare fullset

YANKO SKINCARE WHITENING | MERAWAT DAN MENCERAHKAN KULIT WAJAH LELAKI DAN WANITA
Hubungi:
Tekan untuk telefon (012-5444035) | Tekan untuk WhatsApp

Jom dapatkan set lengkap Yanko Skincare SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom dapatkan set lengkap Yanko Skincare SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan set lengkap Yanko Skincare SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: