Review
Apr 5, 2021, 4:04pm

Urutan Menaikkan Punggung Berkesan


Sama ada anda mempunyai bahagian punggung yang kecil atau tidak, anda semestinya harus mengetahui kelebihan urut untuk menjadikan punggung anda lebih besar. Akhir-akhir ini, urut punggung telah menjadi teknik semula jadi untuk mengembangkan punggung yang lebih besar secara semula jadi bagi wanita yang mencari kaedah yang selamat. Ia membantu tubuh dalam meletakkan semula dan meningkatkan kekuatan keseluruhan otot anda. 

Artikel ini bertujuan untuk membuat anda memahami mengapa mendapatkan mesej tidak hanya bagus untuk tubuh anda secara keseluruhan tetapi bagaimana ia dapat memberi anda kelengkungan, punggung yang lebih besar tanpa pembedahan atau suntikan lemak dengan pemindahan lemak semula jadi ke punggung dengan terapi urut.

Bagaimana Urut Memindahkan Lemak Boleh Membuat Punggung Anda Lebih Besar?

Secara amnya, terapi urut secara teratur menjadikan tubuh berfungsi pada tahap optimum setiap hari, memberikan kebaikan berganda kepada tubuh.

Teknik urutan pemindahan lemak sebenarnya mudah dan ringkas, tetapi hanya sedikit yang mengetahui fungsinya. Penjelasan saintifiknya tidak begitu jelas. Walaupun begitu, ia berfungsi dengan berkesan. Teknik ini melibatkan peningkatan aliran darah ke punggung yang kemudiannya merangsang pengeluaran hormon yang merangsang punggung. Proses ini memicu kelonggaran otot-otot glute yang diperkuat oleh kedudukan tempat duduk setiap hari yang menyebabkan kekakuan pada kaki dan pinggul. Setelah otot dilepaskan, proses perlahan menggerakkan lapisan lemak (walaupun tidak dapat dilihat oleh mata) secara beransur-ansur ke punggung dan pinggul. Dengan itu, meningkatkan ukuran punggung dengan peredaran darah yang lebih baik dan pergerakan hormon.

Teknik Urut Punggung

Ahli terapi urut yang serba boleh pasti akan mengendahkan urut punggung, dan teknik untuk urut pembesaran punggung. Teknik-teknik urutan ini termasuklah urutan Sweden, tisu dalam, dan urutan sukan dengan masing-masing mempunyai manfaat untuk glute.

Juga, teknik dry brushing telah terkenal sebagai teknik berfungsi yang mempunyai keupayaan untuk memindahkan lemak dari perut ke punggung dan pinggul. Walau bagaimanapun, anda harus ingat bahawa hasilnya tidak akan dapat dilihat dalam masa yang singkat tetapi beransur-ansur dan lama-kelamaan untuk hasil yang berkekalan. Mendorong otot yang tegang dapat membantu ia melepaskan dan merehatkan badan.

Kelebihan Urut Punggung

Selain mengendurkan otot glute untuk pembesaran punggung secara semula jadi, terapi urut punggung menawarkan lebih banyak daripada yang telah ditentukan. Artikel ini tidak akan lengkap tanpa menyenaraikan beberapa faedah besar mendapatkan terapi urut punggung. Mendapatkan urutan di punggung anda menawarkan beberapa faedah seperti:

 • Ini membantu mengurangkan ketegangan biasa yang berkaitan dengan kaki dan pinggul.
 • Membantu permulaan perubahan fisiologi yang mengurangkan kesakitan dan tekanan pada kaki.
 • Meningkatkan peredaran darah dan limfa di dalam badan.
 • Meningkatkan kebolehtelapan tisu sambil memecahkan tisu parut.
 • Seperti kebanyakan terapi urut, urut punggung meregangkan otot yang sukar diperoleh dan meningkatkan pemulihan otot.
 • Pergerakan yang dilakukan semasa terapi urut punggung menimbulkan kekosongan pada otot untuk menyedut cecair melalui saluran darah dan limfa serta melebar.
 • Tidak melupakan faedah yang paling mengagumkan dari semuanya – ia membantu menjadikan punggung lebih bulat, lebih besar dan melengkung.

Produk Aidara Cara Terbaik Untuk Menaikkan Punggung Secara Efektif

Apa sebenarnya produk pil kunyah Aidara ini? Sudah pasti anda tertanya-tanya. Produk vitamin Aidara merupakan produk keluaran tempatan dan mereka juga memastikan yang produk Aidara mempunyai logo Halal dan lulus KKM. Yang paling penting, jika anda tidak tahu, pil kunyah Aidara merupakan makanan kesihatan berasaskan herba semulajadi seperti kacip fatimah dan daun serapat.

Sekiranya anda mempunyai atau berdepan dengan masalah-masalah payudara seperti berikut:

 

 • Kecil
 • Payudara jatuh
 • Lempir
 • Payudara lanjut
 • Saiz payudara tidak sama besar

Ataupun mempunyai masalah punggung termasuk punggung kecil, nipis, jatuh, lempir dan punggung berkedut, sudah semestinya anda tercari-cari penyelesaian kepada masalah anda.  Di sini, produk pil kunyah Aidara mempunyai fungsi-fungsi yang tersendiri di mana hasilnya akan pasti membuahkan senyuman di wajah anda. 

Fungsi-fungsi Terpenting Produk Pil Kunyah Aidara

Untuk pengetahuan anda, terdapat beberapa fungsi kegunaan produk Aidara. Kenali lebih lanjut bagaimana produk vitamin Aidara dapat membantu membesarkan aset anda. 

1. Payudara

 • Besarkan payudara
 • Bulatkan payudara
 • Puting jadi warna pink
 • Menyesuaikan size payudara dengan size badan. Payudara jatuh ia akan bulatkan. Kalau yang dah besar ia akan jadi pejal. Kalau tak sama besar, produk Aidara akan sama besarkan
 • Menganjalkan payudara/tegangkan payudara
 • Membentuk semula payudara yang jatuh
 • Kulit payudara jadi lembut
 • Payudara tetap kekal pejal tidak lagi lembik. Yang lanjut ia akan jadi tegang walaupun menyusu anak

2. Punggung

 • Besarkan punggung
 • Kulit punggung jadi lembut
 • Bulatkan punggung
 • Menyesuaikan saiz punggung dengan saiz badan dan peha. Jika yang berbadan besar atau gempal pun boleh cuba. Produk Aidara akan bentuk balik bagi bulat dan tonggek punggung.
 • Punggung yang berkedut akan jadi tegang
 • Menaikkan tegang punggung tanpa perlu squat atau senaman
 • Padu dan bulatkan punggung
 • Menaikkan lemak peha ke punggung untuk punggung yang anjal dan dibentuk cantik

Apakah Bahan-bahan Yang Terkandung Dalam Pil Kunyah Produk Aidara?

Sebelum pengamalan, jom kenali dahulu bahan-bahan herba semulajadi yang digunakan untuk menghasilkan Aidara dan fungsi-fungsinya. Apa yang di paparkan di sini adalah apa yang perlu anda tahu. Kerana tanpa pengetahuan mengenai produk, anda boleh menjerumuskan diri anda kepada bahaya yang mungkin terhasil daripadanya.

Bottles of tincture and healthy herbs.Assorted natural medical herbs

1. Pueraria Mirifica

Merupakan tumbuhan yang di temui di bahagian utara Thailand dan Myanmar dan sering di gunakan oleh wanita-wanita di sana untuk mendapatkan bentuk payudara yang kencang dan montok. Jika anda Google, anda akan tahu bahawa tumbuhan ini sering digunakan untuk membesarkan payudara di seluruh dunia kerana khasiatnya.

2. Kacip Fatimah

Kacip Fatimah tidak perlu diperkenalkan lagi kerana ianya terkenal dengan fungsinya sebagai pembekal tenaga dan pemulih hormon wanita Melayu sejak zaman berzaman. Anda boleh gunakan ianya sebagai salah satu cara untuk mendapatkan bekalan tenaga yang tidak terhad. Sebenarnya, terdapat banyak khasiat dan kebaikan kacip fatimah untuk golongan wanita.

3. Daun Serapat

Daun serapat merupakan daun yang banyak di gunakan di dalam jamu-jamu yang di dalam rawatan wanita Melayu tradisional. Sesuai dengan namanya, fungsi daun serapat adalah untuk mengunci dan meregangkan tisu bahagian alat sulit wanita, mengecilkan rahim, meregangkan dan mencantikkan kulit, mengatasi masalah keputihan dan menguatkan otot dan sendi.

4. Dextrose Monohydrades

Dextrose Monohydrades adalah gula semulajadi yang mudah untuk di hadam oleh badan dan sering di gunakan dalam confectionaries dan pembuatan kek. Dalam produk ini, ia diperlukan untuk mendapatkan rasa yang sesuai untuk anda bila teringinkan Aidara nanti.

Pil Kunyah Aidara – Bagaimana Ia Boleh Membantu Anda?

Aidara® merupakan sebuah produk dalam bentuk pil kunyah di mana anda boleh dapatkannya dalam perisa coklat dan strawberi. Satu botol Aidara mengandungi 30 kapsul (1000mg). Untuk kesan yang menampakkan hasil, cara pengambilan produk vitamin Aidara adalah dengan mengambil satu atau dua pil kunyah selepas sarapan atau sebelum tidur. 

Kini, dengan harga promosi, anda boleh mendapatkan produk Aidara dengan harga RM60 sahaja (harga asal RM89). Kos penghantaran untuk Semenanjung adalah RM7 dan RM10 untuk Sabah dan Sarawak. Bukan itu sahaja, sekiranya anda membeli dua unit produk Aidara, anda akan berpeluang mendapatkan dalam harga promosi iaitu RM120 sahaja + penghantaran percuma!

“produk Ni Amat Berkesan”: Lihat Testimoni

Kalau hendak cuba sesuatu produk untuk pertama kali, sudah pasti anda ingin lihat testimoni pelanggan yang telah mencuba sebelum ini. Jadi, sebab itulah di sini anda boleh lihat beberapa testimoni-testimoni secara langsung daripada para pelanggan Aidara. Lihat seperti berikut, sudah pasti ingin mencuba!Beli Sekarang Aidara Vitamin Montok Untuk Memperoleh Aset Yang Dicemburui Oleh Ramai Wanita

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja. Whatsapp mereka sekarang di nombor 019-5574363 dan dapatkan produk mereka sementara adanya harga promosi khas! Ketahui juga dengan lebih lanjut mengenai Aidara di laman rasmi Aidara, Facebook serta di laman Instagram mereka. Terdapat banyak lagi testimoni daripada pelanggan Aidara yang boleh anda lihat sendiri. Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Aidara®

Vitamin Untuk Body Montok Dan Solid Berkesan

Beli Sekarang
Social Media

636-A, BATU UBAN, 11700 GELUGOR, PENANG.

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Call Whatsapp Layari Website

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada!