Review
Jun 28, 2021, 8:54pm

Tuisyen Dari Rumah Terbaik di Malaysia Dan Program Lancar Baca Bersama HomeTuitionExpert


Pada masa kini, ibu bapa perlu memahami keperluan penting pendidikan anak-anak. Tuisyen dari rumah mempunyai kesan yang signifikan dalam meningkatkan kemampuan belajar anak-anak anda. Dengan adanya tuisyen dari rumah, tutor dapat memberi tumpuan one-on-one kepada pelajar dan membantu pelajar untuk memahami sesuatu subjek dengan baik. 

pecutan super tuisyen

PDPR baik untuk sebilangan besar pelajar. Namun demikian, ada segelintir murid mungkin menghadapi masalah pembelajaran maya ini. Guru mungkin tidak dapat memberikan perhatian yang secukupnya kerana jumlah murid di dalam kelas yang ramai.

Sebilangan besar pelajar memerlukan tuisyen dari rumah untuk mengekalkan keputusan sekolah mereka yang cemerlang. Tambahan pula ramai pelajar terbaik mengambil tuisyen dari rumah di Malaysia. Sebenarnya, tuisyen di rumah bukan hanya untuk pelajar yang lemah sahaja. Semua pelajar juga memerlukan tuisyen dari rumah lebih-lebih lagi pada musim PKP ini, untuk meningkatkan kecemerlangan akademik mereka.

tuisyen santai di rumah

Jika anda sedang mencari-cari tuisyen dari rumah untuk anak anda, di sini anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenainya. Teruskan membaca!

Homestar Home Tuition Expert – Program Tuisyen Dari Rumah Terbaik Di Malaysia Untuk Anak Anda

kemudahan tuisyen online

Sekiranya anda mencari program tuisyen dari rumah  secara online dan offline untuk anak anda, Homestar Home Tuition Expert boleh menjadi pilihan anda. Untuk pengetahuan anda, Homestar Home Tuition Expert bukanlah institusi yang baru sahaja ditubuhkan malah HST ialah platform pembelajaran dari rumah semenjak tahun 2015 lagi. Mereka mempunyai pengalaman yang luas dan telah membantu lebih ratusan murid cemerlang dalam pelajaran semenjak tahun 2015.

pencapaian homestar tuition

Tutor-tutor Homestar Home Tuition Expert terdiri daripada tenaga pengajar pakar yang dedikasi untuk membantu murid pandai membaca dan membantu murid UPSR skor A bagi subjek Bahasa Melayu, English, Matematik dan Sains. Tuisyen ini tidak terhad kepada pelajar sekolah rendah sahaja malah turut merangkumi pelajar sekolah menengah (termasuk pelajar SPM). Platform tuisyen ini diketuai dan dibimbing oleh dua orang cikgu iaitu:

Cikgu Fara Guru Bahasa Melayu dan juga seorang penulis buku rujukan Bahasa Melayu. Beliau juga merupakan penceramah di sekolah-sekolah kerajaan dan swasta semenanjung Malaysia.

Cikgu Nik Merupakan penceramah Matematik dan Prinsip Perakaunan berdedikasi.

Antara Pakej Akademik Yang Ditawarkan oleh Homestar Home Tuition Expert

  • Home Tuition Pakej Akademik (One-to-One atau berkumpulan max 3 murid)

tuisyen akademik one-to-one

2 jam .  Yuran bermula RM24 per jam

Pakej istimewa tutor ke rumah murid ini telah melahirkan ramai murid cemerlang pada tahun-tahun yang lalu. Kelas di HST Home Tuition Expert konsisten setiap minggu bersama tutor terbaik. Pakej ini sesuai untuk murid sekolah rendah hinggalah sekolah menengah termasuk murid UPSR, PT3 dan SPM.

  • Kelas Online Eksklusif – Online Tuition Exclusive

tuisyen akademik eksklusif homestar

Bermula RM24 per jam

Kelas online adalah salah satu platform terbaik untuk pembelajaran zaman kini. Kelas one-to-one dan berkumpulan kecil hanya 3 murid ini tidak perlu bersemuka dan hanya boleh dijalankan melalui aplikasi online seperti Zoom Meetings dan Google Meet.

Mereka juga menawarkan kelas Bahasa Melayu, English, Matematik dan Sains untuk pelajar, terutamanya kepada murid yang akan mengambil peperiksaan. Kelas ini juga terbuka kepada semua murid di seluruh Malaysia. Pembelajaran adalah berdasarkan silibus KPM yang terkini.

Selain itu, tutor di HST Home Tuition Expert juga boleh membimbing murid untuk menyiapkan kerja sekolah atau bahan PDPR yang diberikan oleh pihak sekolah. Peperiksaan tahunan turut disediakan untuk memastikan pelajar cemerlang.

  • Pecutan Super (sesi ulangkaji sebelum peperiksaan)

tuisyen ulangkaji super

3 jam per slot· bermula RM45 per jam

Pakej pilihan bagi kes ulangkaji bersama tutor sebelum peperiksaan. Ber’hometuition’ atau online tuition bagi subjek dan topik yang tidak difahami supaya SKOR A.

Antara pakej 3M (Membaca, Menulis, Mengira) yang ditawarkan oleh Homestar Home Tuition Expert

  • Program Lancar Baca – One-to-One (Online dan Offline)

tuisyen belajar membaca mengeja

Bermula RM45 per jam

Program Lancar Baca merupakan kepakaran Homestar Home Tuition Expert. Teknik terbaik mengikut personaliti murid yang telah digunakan semenjak 2015  telah membantu mengurangkan taraf buta huruf yang semakin tinggi sejak berPDPR.. Pakej ini sesuai bagi kanak-kanak berumur 4 hingga 9 tahun.  Ibu bapa boleh tonton  video ini untuk mengetahui teknik dan cara mereka mengajar murid membaca.  Selamat menonton!

Antara pakej mengaji yang ditawarkan oleh Homestar Home Tuition Expert

  • Home Tuition Mengaji – One-to-one (Online dan Offline)

kelas mengaji alquran dan kenal huruf

1 jam · Bermula RM40 per jam

Kelas mengaji boleh diadakan di rumah murid  atau online dengan pilihan hari dan masa tersendiri. Kelas konsisten setiap minggu samada Iqra’, Bacaan Al-Quran atau Taranum.

Ceramah/ Bengkel Penulisan Bahasa Melayu/ Bengkel Teknik menjawab

ceramah teknik menjawab soalan

4 jam · RM250 per jam (negotiable)

Founder HST merupakan penceramah aktif seluruh semenanjung Malaysia. Beliau sering mendapat jemputan daripada sekolah-sekolah di semenanjung Malaysia samada dari sekolah swasta dan sekolah kerajaan bagi mengongsikan Teknik Terbaik Penulisan Karangan dan Teknik menjawab soalan peperiksaan UPSR, PKSK , UKKM Dan PT3. Beliau juga telah menulis beberapa buku rujukan akademik bersama-sama guru cemerlang dan munsyi dewan.

teknik menjawab soalan

Jom Lihat Testimoni Ibu Bapa Dan Pelajar Home Tuition Expert

Selepas anak-anak mereka sertai tuisyen dari rumah dengan Homestar Home Tuition Expert, alhamdulillah ramai daripada mereka mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan. Yang mana yang sukar mengaji, bacaan kurang lancar, selepas ambil tuisyen dengan Homestar Home Tuition Expert semuanya berjaya diperbaiki. Banyak perkembangan positif yang dapat dilihat daripada pelajar-pelajar ini. 

testimoni pelajar home tuisyen

Anak-anak pun selesa dan puas hati belajar dengan tutor Home Tuition Expert!

Jom Dapatkan Tuisyen Terbaik Di Home Tuition Expert Sekarang!

rsz_logo_homestar_tuisyen

Homestar Home Tuition Expert menyediakan tuisyen dari rumah / online tuition exclusive terbaik di Malaysia Putrajaya, Kajang, Nilai dan lain-lain termasuk Sabah dan Sarawak. Tempat adalah terhad. Jom hubungi atau Whatsapp mereka sekarang di talian 0193610423/ 0193610769.

Anda boleh juga ikuti mereka di laman Instagram dan Facebook. Homestar Home Tuition Expert dapat mengoptimumkan kemampuan belajar anak anda. Berminat? Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran pakej kelas mereka di laman rasmi Homestar Home Tuition Expert.

Kelas Online Tuisyen Terbaik

Klik untuk pertanyaan lanjut

HST Home Tuition Expert

Pusat Tuisyen Terbaik di Malaysia

WhatsApp Sekarang
Social Media
Kelas Online Tuisyen Terbaik

Klik untuk pertanyaan lanjut

Call Whatsapp Layari Website

Kelas Online Tuisyen Terbaik

Klik untuk pertanyaan lanjut