Review
Apr 5, 2021, 10:09pm

Tips Wajib Cuba Buat Suami Makin Hari Makin Sayang


Bagi anda yang telah mendirikan rumah tangga, sudah tentu anda menginginkan yang terbaik untuk pasangan anda. Apabila anda telah bergelar sebagai seorang isteri, sudah tentu anda mahu melakukan yang terbaik untuk suami anda agar mereka sentiasa gembira apabila mereka bersama anda. Meskipun anda telah lama berlayar di dalam alam rumah tangga, anda haruslah sentiasa mencuba untuk membuatkan suami anda sentiasa berasa kasih sayang pada anda. 

Anda sebenarnya tidak perlu mencuba pelbagai perkara yang susah untuk membuatkan suami anda semakin sayang kepada anda, cukuplah dengan mengikuti tips – tips yang bakal dikongsikan di bawah untuk membuatkan suami anda semakin sayang kepada anda. Malah, mereka mungkin tidak akan keluar rumah dengan kerap lagi.

Tips Untuk Membuatkan Suami Makin Hari Makin Sayang

Seorang isteri pasti mahu melayan suami anda dengan cara yang terbaik agar suami anda menyayangi anda dan membuatkan mereka berasa bahagia. Berikut adalah tips – tips yang anda boleh ikuti untuk membuatkan suami anda semakin sayang kepada anda. 

 • Bercakap dengan nada yang lemah lembut
 • Menggunakan pakaian yang boleh menarik perhatian suami
 • Menjaga keperluan suami sama ada dari segi makanan dan keperluan yang lain
 • Menjaga kebersihan dan kecantikan wajah dan tubuh
 • Memastikan penampilan diri sentiasa terjaga di hadapan suami
 • Menyediakan bilik tidur yang bersih dan kelihatan eksklusif
 • Memakan suplemen yang lulus KKM untuk menjaga tubuh dan memastikan aset anda sentiasa montok

Suami Semakin Sayang Dengan Vitamin Aidara

Sekiranya anda mahukan suami anda semakin sayang dengan anda, vitamin Aidara pasti dapat membantu dalam memastikan rumah tangga anda sentiasa bahagia. Hal ini kerana, anda boleh mendapatkan tubuh badan dan aset yang diingini dengan hanya mendapatkan vitamin Aidara dan mengamalkannya setiap hari bagi mendapatkan kesan yang maksimum. 

Vitamin Aidara merupakan suplemen dan makanan kesihatan yang telah lulus KKM dan diiktiraf oleh GMP dan MeSTI. Maka, suplemen ini dijamin selamat untuk dimakan dan tidak akan memberikan kesan sampingan kepada anda. Malah ia boleh diamalkan oleh wanita seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. Jadi, anda boleh berkongsi vitamin Aidara dengan seisi keluarga.

Jika anda berminat, anda boleh mendapatkan vitamin Aidara sekarang dengan harga RM60 sahaja berbanding harga RM89 sebelum ini. Namun, promosi ini adalah terhad, jadi anda boleh dapatkan vitamin Aidara sekarang ketika promosi ini masih berlangsung. 

> Beli 1 Unit

Harga Biasa: RM 89

Harga Promosi: RM 60

JIMAT: RM 29

Kos penghantaran:

Semenanjung RM 7              

Sabah & Sarawak  RM 10

 > Beli 2 Unit 

 Harga Biasa: RM 178

 Harga Promosi:  RM 120 + PERCUMA penghantaran

 JIMAT: RM 58

Bahan – bahan Yang Digunakan Di Dalam Vitamin Aidara 

Vitamin Aidara menggunakan bahan – bahan semulajadi yang dijamin tidak akan memudaratkan anda. Jadi, anda boleh menggunakan vitamin ini sebagai suplemen kesihatan yang boleh membantu anda untuk mengembalikan keintiman bersama suami anda. Berikut adalah bahan – bahan yang digunakan di dalam Vitamin Aidara;

1. Pueraria Mirifica

Ia merupakan tumbuhan yang di temui di bahagian utara Thailand dan Myanmar dan sering di gunakan oleh wanita-wanita di sana untuk mendapatkan bentuk payudara yang kencang dan montok. Tumbuhan ini selalu digunakan di seluruh dunia oleh para wanita untuk membesarkan payudara kerana khasiatnya yang tinggi. 

2. Kacip Fatimah

Kacip Fatimah telah digunakan sejak dahulu kala lagi oleh para wanita kerana ia merupakan pembekal tenaga dan pemulih hormon wanita. Herba ini amat terkenal di kalangan warga Malaysia dan ia boleh digunakan sebagai salah satu cara untuk  mendapatkan bekalan tenaga yang banyak. Selain itu, ia juga mempunyai pelbagai jenis khasiat dan kebaikan terutamanya bagi kaum wanita. 

3. Daun Serapat

Daun serapat merupakan daun yang banyak di gunakan di dalam jamu-jamu yang di dalam rawatan wanita Melayu tradisional. Sesuai dengan namanya, fungsi daun serapat adalah untuk mengunci dan meregangkan tisu bahagian alat sulit wanita, mengecilkan rahim, meregangkan dan mencantikkan kulit, mengatasi masalah keputihan dan menguatkan otot dan sendi.

4. Dextrose Monohydrades

 Dextrose Monohydrades adalah gula semulajadi yang mudah untuk di hadam oleh badan dan sering di gunakan dalam confectionaries dan pembuatan kek. Namun, ia merupakan sejenis gula yang tidak merbahaya dan membolehkan penghidap kencing manis selamat untuk makan vitamin ini. Ia juga membuatkan Vitamin Aidara mempunyai rasa yang lebih enak.

Kelebihan Menggunakan vitamin Aidara

Kenapa anda perlu menggunakan vitamin Aidara? Apa kelebihan yang anda akan dapat? Sebenarnya vitamin Aidara ni ada banyak sangat kelebihan dan antara kebaikan yang anda akan perolehi termasuklah;

 • Membesarkan Payudara 

Adakah anda merupakan orang dewasa tetapi payudara anda bersaiz kanak – kanak? vitamin Aidara boleh membantu anda untuk membesarkan payudara agar kelihatan lebih montok dan padat. Bolehlah anda menukar dan membeli saiz bra yang baru. Suami anda juga pasti akan lebih gembira dengan saiz payudara baru anda. 

 • Menganjalkan Payudara 

Apabila anda dimamah usia, collagen juga akan kekurangan dan membuatkan kulit anda tidak setegang dulu. Apabila kulit tidak lagi tegang, payudara anda secara tidak langsung akan menjadi kendur. Sekiranya anda mengamalkan vitamin Aidara, payudara anda akan menjadi lebih tegang seperti anak dara. 


 • Membesarkan Punggung

Selain dari membesarkan payudara, vitamin Aidara boleh membantu anda untuk membesarkan punggung. Sekiranya anda mempunyai punggung yang kecil dan membuatkan anda rasa tidak yakin di hadapan pasangan anda, maka anda boleh cuba mengamalkan vitamin Aidara dan lihat sendiri kesannya terhadap saiz punggung anda.

 • Melembutkan Kulit Punggung Dan Payudara

Kulit di punggung dan payudara adalah agak sensitif dan ia akan menjadi kasar sekiranya anda tidak menjaga dengan betul. Dengan vitamin Aidara, anda tak perlu lagi menggunakan losyen kerana pil ini akan membantu anda untuk melembutkan kulit punggung serta payudara. Anda akan rasa kulit anda selembut bayi selepas mengamalkan vitamin Aidara secara konsisten. 

 • Membulatkan Punggung Dan Payudara

Payudara semakin kendur dan punggung yang nipis akan membuatkan anda kurang menarik dihadapan pasangan. Sudah tentu pasangan anda mahukan payudara yang tegang dan punggung yang mantap. vitamin Aidara dapat membantu anda untuk membulatkan punggung dan payudara. Barulah pasangan semakin sayang. 

 • Menghapuskan Masalah Keputihan

Wanita memang tidak boleh lari dengan masalah keputihan. Ini adalah salah satu cara untuk Miss V anda membersihkan organ tetapi kadang – kadang, cecair keputihan ini boleh menjadi satu masalah, terutamanya masalah keputihan yang berlebihan. Kalau nak kurangkan masalah ni, anda perlu menggunakan vitamin Aidara. Pasti keputihan tidak akan menjadi satu masalah lagi untuk anda. 

 • Mengetatkan Miss V

Miss V anda akan menjadi semakin longgar sekiranya anda sering bersama pasangan anda. Apabila ia longgar, anda tidak dapat lagi merasakan keseronokan bersama si suami. vitamin Aidara boleh mengetatkan kembali Miss V anda dan boleh membuatkan anda dan pasangan rasa seperti malam pertama.


 • Mencerahkan Kulit Dan Melebatkan Rambut

Kalau anda nak tahu, vitamin Aidara ni bukan sahaja boleh membaiki masalah dalaman dan tubuh badan anda sahaja, malah ia boleh membantu untuk membuatkan kulit anda yang kusam kembali cerah serta melebatkan rambut yang nipis. Kulit dan rambut anda akan kembali bersinar sekiranya anda mengamalkan supplemen ini. 

Kenapa Anda Perlu Memilih Vitamin Aidara?

Terdapat pelbagai sebab dan kelebihan vitamin Aidara yang akan membantu anda mengembalikan usia keremajaan anda. Berikut adalah sebab kenapa anda perlu memilih vitamin Aidara sebagai suplemen kesihatan anda.

 • Lulus KKM

Anda tidak perlu risau untuk mengamalkan vitamin Aidara kerana ia telah diluluskan oleh KKM sebagai makanan kesihatan. Nombor rujukan KKM untuk vitamin Aidara adalah KKM.600-7/2/1 Jld.34. Ia berada di dalam kategori pengkelasan makanan dan lulus sebagai makanan kesihatan. Jadi, ia sudah tentu selamat untuk dimakan oleh semua wanita dari seluruh peringkat umur. 

 • Halal

Vitamin Aidara juga diiktiraf halal dan boleh dimakan oleh semua wanita muslim dan bukan muslim. Vitamin ini menggunakan gelatin dari tumbuh – tumbuhan dan juga bahan berasaskan tumbuhan yang dijamin halal. Jadi, anda tidak perlu berasa ragu – ragu ketika mengamalkan vitamin Aidara.

 • Buatan Malaysia. 

Ia juga dijamin dibuat di Malaysia dan bukan dari luar negara. Proses penghasilan vitamin Aidara dibuat sepenuhnya di Malaysia dan di kilang yang bertaraf GMP dan sudah tentu selamat untuk dimakan. Jadi, anda boleh mendapatkan vitamin Aidara sekarang dan amalkan secara konsisten untuk kesan yang efektif. 

 • Buatan Muslim.

Vitamin Aidara dihasilkan oleh orang Muslim dari bahan – bahan yang dijamin halal dan bersih. Apabila anda mengamalkan vitamin Aidara, anda pasti akan dapat merasakan keberkesanannya tanpa rasa was -was kerana penghasilan vitamin ini adalah 100% buatan muslim. 

 • Tiada Campuran Bahan Kimia

Bahan – bahan yang digunakan di dalam vitamin Aidara adalah 100% semulajadi dan tiada bahan kimia yang terlarang. Jadi anda tidak perlu risau akan kesan sampingan kerana bahan – bahan organik ini tidak akan memberi sebarang kesan buruk kepada tubuh badan anda. Malah, ia akan membantu anda untuk mendapatkan tubuh badan yang lebih langsing dan cantik. 

 • Penggunaan Herba Semulajadi 

Penggunaan bahan – bahan semulajadi seperti kacip fatimah,serapat dan pueraria mirifica membolehkan vitamin Aidara memberikan kesan yang baik kepada tubuh badan wanita. Hal ini kerana, herba – herba tradisional ini telah lama diamalkan oleh nenek moyang kita untuk kecantikan. Dengan penggunaan herba ini di dalam vitamin Aidara, anda pasti akan dapat aset dan tubuh badan yang anda idamkan selama ini. 

Testimoni Pelanggan Vitamin Aidara

Kekal Romantis Bersama Pasangan Anda Dengan Vitamin Aidara 

Whatsapp: www.wasap.my/0195574363

Facebook: Aidara Kerengga

Instagram:Aidara. My

Website: http://www.aidara.my

Alamat: 636-a jalan batu uban. 

Century garden 11700.

Gelugor pulau pinang.

 

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Aidara®

Vitamin Untuk Body Montok Dan Solid Berkesan

Beli Sekarang
Social Media

636-A, BATU UBAN, 11700 GELUGOR, PENANG.

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Call Whatsapp Layari Website

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada!