Bisnes
Feb 22, 2023, 8:33pm

Tips Dan Panduan Mula Bisnes Air Balang Viral Modal Rendah, Untung Besar


Siapa kata bisnes air balang tak beruntung? Dengan tips dan panduan mula bisnes air balang yang betul, anda boleh dapatkan keuntungan besar dengan modal yang kecil. Baca artikel ini untuk ketahui lebih lanjut!

Mencari peluang perniagaan dengan modal yang rendah dan potensi keuntungan yang besar boleh menjadi cabaran yang besar. Bagaimanapun, dengan pengetahuan yang betul dan strategi yang tepat, anda boleh mula menjana pendapatan dengan mudah melalui bisnes air balang viral. Dengan memahami asas-asas perniagaan dan teknik pemasaran yang efektif, anda boleh memperluas skop pasaran anda dan membangunkan bisnes anda ke aras yang lebih tinggi.

Tips Dan Panduan Mula Bisnes Air Balang Modal Rendah Tapi Untung Besar

Sebagai agen yang menjual produk Pyorr & Doni Drink, anda boleh mengambil kira beberapa tips berikut:

 

 • Kenali produk

Pastikan anda memahami dan mengetahui dengan baik produk yang anda jual, termasuk komposisi, kelebihan dan keunikan setiap produk. Ini akan membantu anda memberikan maklumat yang tepat kepada pelanggan dan menjawab pertanyaan mereka.

 

 • Tentukan sasaran pasaran

Identifikasi sasaran pasaran yang sesuai untuk produk anda, seperti pelajar universiti, pekerja pejabat, golongan remaja dan sebagainya. Ini akan membantu anda memfokuskan usaha pemasaran anda dan memperoleh lebih banyak pelanggan dalam kumpulan sasar anda.

 • Lakukan promosi yang berkesan

Gunakan pelbagai platform untuk mempromosikan produk anda, seperti media sosial, laman web dan iklan di tempat-tempat strategik. Pastikan promosi anda memberikan maklumat yang jelas dan menarik serta menunjukkan keunikan produk yang ditawarkan.

 • Menjaga stok

Pastikan anda mempunyai stok yang mencukupi untuk memenuhi permintaan pelanggan dan mengelakkan kekurangan stok. Anda boleh memantau permintaan pelanggan dan mengambil kira masa paling sibuk untuk mengatur jumlah stok yang diperlukan.

 • Memberikan perkhidmatan yang baik

Berikan perkhidmatan yang baik dan responsif kepada pelanggan, seperti memberikan penghantaran yang tepat pada waktunya dan memberikan maklumat yang jelas tentang produk anda. Ini akan membantu membangun hubungan yang baik dengan pelanggan dan memperoleh kepercayaan mereka.

Cara Mula Bisnes Air Balang – Jom Jadi Ejen Teh Ais Pyorr 

Untuk menjual produk Pyorr & Doni Drink, anda perlu menjadi agen sah mereka. Dengan pakej rakan niaga mereka, anda akan disediakan semua keperluan yang ada untuk menjual produk dibawah seliaan mereka. Dan hanya dengan menjadi agen, anda kemudian boleh terus berniaga tanpa perlu memikirkan dimana bahan dan barang yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan air balang dan botol ini.

Bagi permulaan pakej setiap agen akan mendapat:

Pakej Basic (PROMOSI) RM500

 • Bunting – 2 keping
 • Banner – 1 keping
 • Alas meja – 1 helai
 • Stiker balang air – 1
 • Apron Pyorr
 • Bendera – 1
 • Tanda harga
 • Stokis – Perjanjian menjadi Agen dan Yuran Guaman

Bahan Mentah

1 Set Teh Ais RM180:

(Bancuhan untuk 2 balang)

 • Set Pati
 • Susu pekat
 • Susu cair
 • Cup Berlogo Pyorr dan penutup sebanyak 100 cawan saiz besar atau 100 cawan saiz kecil)
 • T-bag /plastik & penyedut minuman

Apa Jenis/Pilihan Produk Jualan Teh Ais Pyorr?

Produk agen Teh Ais Pyorr termasuk 3 jenis air iaitu perisa teh ais, honeydew (tembikai susu) dan coklat doni. Ketiga-tiga ini adalah air utama yang anda akan jual sekiranya anda menjadi agen Teh Ais Pyorr. Dengan hanya 3 balang air, anda boleh memulakan perniagaan dengan mudah dan menjana pendapatan dengan Pyorr & Doni Drink.

Teh ais pekat, manis dan segar disediakan khas untuk pelanggan yang menggemari teh ais pekat. Minuman teh ini juga didatangkan dengan perisa cincau yang sangat segar dan berais, menjadikan teh air Pyorr & Doni Drink ini menjadi tumpuan pelanggan. Rasa teh ais yang pekat dan berminyak juga merupakan gabungan sejumlah besar ais, yang boleh menyejukkan tekak yang dahaga pada hari yang panas.

Perisa kedua dalam rangkaian air mereka ialah perisa honeydew. Perisa minuman ini mempunyai peminatnya dalam kalangan pelanggan Teh Air Pyorr. Bau buah yang manis dan rasa lemak yang enak mampu menyejukkan tekak yang kering.

Penggemar coklat pasti gembira apabila mencuba air Coklat Doni berperisa coklat. Rasa manis, berkrim dan coklat boleh menawan hati mana-mana pelanggan. Dengan menggunakan coklat berkualiti tinggi, mereka sentiasa mengekalkan kualiti bahan mentah dengan membekalkan semua ejen yang mereka pantau dengan bahan yang sama.

Kenapa Mula Bisnes Air Balang Teh Ais Pyorr Berbaloi?

Matlamat bisnes Teh Ais Pyorr adalah untuk membantu peruncit air balang memperoleh pendapatan lebih daripada biasa dengan bekerjasama dengan jenama popular seperti Pyorr & Doni Drink untuk lebih banyak peluang pemasaran!

Sebagai ejen, anda juga mendapat kelebihan dengan mendapatkan pati Pyorr yang pastinya tidak sama rasa dengan air yang terdapat di jalanan. Apa yang pasti air yang dipasarkan oleh Pyorr & Doni Drink akan mendapat sambutan yang luar biasa sekiranya anda sebagai perantara menjaga pengeluaran SOP dalam penyediaan air botol ini. Rasa tulen air Pyorr & Doni Drink akan terpelihara dan jualan anda sebagai wakil jualan pasti meningkat!

Jom Lihat Perkembangan Bisnes Teh Air Pyorr – Teh Ais Pyorr Pilihan Ramai Masyarakat Malaysia

Tiada kos tambahan apabila anda berada di bawah payung ejen Pyorr & Doni Drink kerana semua jualan 100% dibuat hanya kepada ejen yang menjual air botol Pyorr & Doni Drink. Tawaran air balang ini sangat mudah untuk dirundingkan dan tidak memerlukan banyak usaha.

Anda pasti boleh melakukan yang terbaik selagi anda, sebagai perantara, menjaga prosedur pencampuran yang ditetapkan, mesra pelanggan dan, sudah tentu, melakukan pemasaran yang meluas.

Dengan mengikut prosedur pengadunan yang betul, ejen boleh memastikan produk yang dikeluarkan adalah berkualiti tinggi dan selamat untuk dimakan oleh pelanggan.

Sudah tentunya, anda juga harus bersikap mesra, dan perkhidmatan pelanggan yang baik boleh membantu mewujudkan hubungan ejen-pelanggan yang baik, supaya pelanggan berasa selesa dan membeli semula produk ejen. Pemasaran yang meluas juga sangat penting untuk meningkatkan kesedaran produk dan menjana margin keuntungan yang lebih tinggi.

Jom Mula Bisnes Modal Rendah Tapi Untung Besar!

Perniagaan air balang anda perlukan sokongan? Jadilah agen Teh Ais Pyorr dan nikmati manfaat dari brand yang sudah dikenal dan memiliki jaringan pemasaran yang luas. Anda akan mula memperoleh pendapatan lebih dengan bergabung dengan mereka sekarang. Jom klik butang di bawah untuk daftar!

Jom Mula Bisnes Viral Modal Rendah

Daftar Jadi Ejen Teh Ais Pyorr!

Teh Ais Pyorr

Jom Jadi Ejen Bisnes Viral Teh Ais Pyorr

Daftar Sekarang
Social Media

PT 8219, Bukit Payong 21400, Marang Bukit Payong, Terengganu 21400 Malaysia.

Jom Mula Bisnes Viral Modal Rendah

Daftar Jadi Ejen Teh Ais Pyorr!

Call Whatsapp

Jom Mula Bisnes Viral Modal Rendah

Daftar Jadi Ejen Teh Ais Pyorr!