Bisnes
Feb 22, 2023, 8:45pm

Pakej Rakan Niaga Teh Ais Pyorr Di Terengganu


Inginkan memulakan perniagaan tapi tidak tahu apa yang ingin ada niagakan? Anda tiada modal yang besar untuk membeli barang niaga juga tiada basic memulakan perniagaan? Jom ketahui tips dan panduan mula bisnes air balang dan mula raih keuntungan besar dengan pakej rakan niaga Teh Air Pyorr.

Pyorr & Doni Drink sedang mencari rakan niaga untuk membantu memasarkan air berkualiti tinggi dengan kemasan yang praktikal dan menarik. Bergabunglah dengan kami sekarang! Agen diperlukan di sekitar Setiu, Terengganu di mana tawaran hanya untuk 20 agen terawal sahaja.

Dengan menjadi agen Teh Ais Pyorr, anda akan mendapat pakej perniagaan tanpa perlu risau dan runsing memikirkan apa yang perlu anda sediakan. Semuanya Pyorr & Doni Drink sediakan.

Cara Untuk Mendapatkan Pakej Rakan Niaga Teh Air Pyorr

Untuk menjual produk Pyorr & Doni Drink, anda perlu menjadi agen sah mereka. Dengan pakej rakan niaga mereka, anda akan disediakan semua keperluan yang ada untuk menjual produk dibawah seliaan mereka. Dan hanya dengan menjadi agen, anda kemudian boleh terus berniaga tanpa perlu memikirkan dimana bahan dan barang yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan air balang dan botol ini.

Bagi permulaan pakej setiap agen akan mendapat:

Pakej Basic (PROMOSI) RM500

 • Bunting – 2 keping
 • Banner – 1 keping
 • Alas meja – 1 helai
 • Stiker balang air – 1
 • Apron Pyorr
 • Bendera – 1
 • Tanda harga
 • Stokis – Perjanjian menjadi Agen dan Yuran Guaman

Bahan Mentah

1 Set Teh Ais RM180:

(Bancuhan untuk 2 balang)

 • Set Pati
 • Susu pekat
 • Susu cair
 • Cup Berlogo Pyorr dan penutup sebanyak 100 cawan saiz besar atau 100cawan saiz Kecil)
 • T-bag /plastik & penyedut minuman

Berminat? Anda boleh daftar dengan pakej rakan niaga dengan mudah. Anda boleh ketahui lebih lanjut mengenai pakej rakan niaga atau terus daftar sekarang melalui WhatsApp di sini.

Jana Pendapatan Mudah Dengan Minuman Teh Ais Pyorr Viral 

Produk untuk agen adalah 3 air berperisa Teh ais, Honeydew ( Tembikai Susu) dan juga Coklat Doni. Ketiga-tiga ini adalah air utama yang akan anda jual jika menjadi agen kami. Amat mudah dengan hanya 3 balang air, anda dapat memulakan perniagaan anda dan menjana pendapatan bersama Pyorr & Doni Drink.

Teh ais pekat, manis dan segar dibancuh khas untuk pelanggan yang menggemari teh ais pekat. Minuman teh ini juga disertakan dengan perisa cincau yang sangat segar dan berkualiti, menjadikan teh air Pyorr & Doni Drink ini menjadi igauan para pelanggan. Rasa teh ais yang pekat dan berlemak juga gabungan ais yang banyak mampu menyegarkan tekak yang dahaga di hari yang panas.

Perisa kedua bagi jualan air Teh Air Pyorr adalah perisa Honeydew (Tembikai Susu). Perisa ini mempunyai kumpulan peminatnya yang tersendiri. Bau yang manis-manis buah dan rasa yang pekat manis berlemak dapat menyegarkan tekak yang berada dalam keadaan yang panas.

Bagi penggemar coklat pula, sesuai sangat jika anda mencuba air berperisa Coklat doni ini. Rasa yang manis, lemak dan bercoklat itu mampu menawan hati segenap lapisan masyarakat. Dengan menggunakan coklat yang berkualiti tinggi, mereka sentiasa menjaga kualti bahan mentah dengan menyalurkan bahan yang sama bagi setiap agen Teh Ais Pyorr.

Manfaat Dan Kelebihan Ejen Teh Ais Pyorr

Target mereka adalah dengan membantu peniaga-peniaga air balang di luar sana untuk mendapatkan pendapatan lebih dari kebiasaannya dengan bekerjasama di dalam satu brand yang telah dikenali seperti Pyorr & Doni Drink  untuk mendapatkan peluang pemasaran yang lebih meluas!

Anda sebagai agen juga akan mendapat kelebihan dengan mendapat Pyorr pati yang pastinya tidak sama dengan rasa air yang terdapat di jalanan. Sudah pasti air jualan Pyorr & Doni Drink akan mendapat sambutan yang luar biasa jika anda sebagai agen menjaga SOP pembuatan dalam membancuh air balang ini. Rasa ketulenan air Pyorr & Doni Drink akan kekal dan pastinya jualan anda sebagai agen kami akan bertambah!

Tiada sebarang cas tambahan yang dikenakan jika anda berada di bawah agen Pyorr & Doni Drink kerana segala jualan keuntungan adalah 100% hanya kepada agen yang menjual air balang Pyorr & Doni Drink.

Perniagaan Mudah Untung – Minuman Teh Digemari Ramai

Peniagaan air balang ini amatlah mudah diniagakan dan tidak terlalu banyak kerenah.

Anda pasti boleh melakukan yang terbaik selagi anda sebagai agen menjaga tatacara bancuhan seperti yang telah ditetapkan, beramah mesra dengan pelanggan dan sudah semestinya dengan pemasaran yang meluas. Dengan menjaga tatacara bancuhan yang benar, agen dapat memastikan bahawa produk yang dihasilkan berkualiti dan selamat untuk diminum oleh pelanggan.

Selain itu, pastikan anda mesra dengan pelanggan dan layanan yang baik kepada pelanggan dapat membantu mencipta hubungan yang baik antara agen dan pelanggan, sehingga pelanggan berasa nyaman dan memilih untuk kembali membeli produk dari agen. Pemasaran yang meluas juga sangat penting untuk membantu meningkatkan kesedaran tentang produk dan menghasilkan lebih banyak keuntungan yang lumayan.

Sebagai agen Pyorr & Doni Drink, menjaga tatacara bancuhan yang betul dan tepat, mesra kepada pelanggan, dan pemasaran yang meluas dapat membantu meningkatkan reputasi dan kepercayaan konsumen terhadap produk, sehingga dapat meningkatkan penjualan dan pendapatan agen.

Jadi Rakan Niaga Teh Ais Pyorr Dan Mula Perjalanan Kejayaan Anda!

Berminat untuk mula bisnes sendiri? Jadilah rakan niaga Teh Ais Pyorr dan nikmati manfaat dari brand yang sudah dikenal dan memiliki jaringan pemasaran yang luas. Anda akan mula memperoleh pendapatan lebih dengan bergabung dengan mereka sekarang. Jom klik butang di bawah untuk daftar!

Jom Mula Bisnes Viral Modal Rendah

Daftar Jadi Ejen Teh Ais Pyorr!

Teh Ais Pyorr

Jom Jadi Ejen Bisnes Viral Teh Ais Pyorr

Daftar Sekarang
Social Media

PT 8219, Bukit Payong 21400, Marang Bukit Payong, Terengganu 21400 Malaysia.

Jom Mula Bisnes Viral Modal Rendah

Daftar Jadi Ejen Teh Ais Pyorr!

Call Whatsapp

Jom Mula Bisnes Viral Modal Rendah

Daftar Jadi Ejen Teh Ais Pyorr!