Review
Apr 6, 2021, 5:01pm

Tenaga Pengajar Jahitan Yang Berpengalaman Liana Training Centre


Aktiviti menjahit suatu perkara yang boleh memberikan anda kepuasan yang tinggi. Anda boleh menjahit sama ada projek atau hadiah baru, anda boleh menukar pakaian yang tidak sesuai, menjahit selimut yang selesa dan anda sudah pastinya anda akan dapat mencipta kenangan abadi dengan projek yang anda jahit. Menjahit tidak sesuatu yang semestinya sukar. Anda hanya memerlukan latihan dan kesabaran, dan pasti dengan berkat usaha anda sendiri, anda boleh menjahit seperti profesional.

Tetapi, adakah anda tahu? Menjahit untuk beginner boleh menjadi sangat suatu yang menggembirakan kerana pada umumnya ia boleh menjadi suatu pengalaman yang sangat menarik apabila anda memupuk minat anda sambil anda belajar dan mula membuat projek pertama anda. Anda tentu akan menyukainya! Jadi, mari belajar menjahit!

Asah Kemahiran Menjahit Anda Dengan Tenaga Pengajar Berpengalaman

Antara banyak-banyak kelas jahitan, Liana Training Centre adalah kelas jahitan yang menawarkan peluang kepada anda yang ingin mengasah kepakaran menjahit dengan cara belajar menjahit yang mudah. Sesiapa yang mempunyai minat mendalam dalam bidang jahitan dan fesyen bolehlah mempelajari dan memperbaiki kemahiran menjahit mereka di Liana Training Centre. Setiap daripada anda yang menyertai kelas menjahit Liana akan diberi tunjuk ajar teknik-teknik asas menjahit oleh tenaga pengajar yang mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang jahitan dan rekaan fesyen. Tenaga pengajar yang bukan calang-calang!

Di Liana Training Centre, anda akan didedahkan dengan cara menjahit step by step. Misalnya, cara jahit pelbagai fesyen, cara membuat pola dan juga kaedah menjahit teknik-teknik asas. Proses pembelajarannya mudah dan senang diikuti, belajar ikut pakej bahan-bahan jahitan, kain dan buku panduan belajar menjahit akan diberi percuma untuk anda.

Pilihan Pakej Kursus Jahitan Liana Training Centre

Semua peralatan seperti alat jahit, kain, nota dan sijil diberi percuma. Tambahan pula, anda boleh membuat bayaran secara ansuran 3 kali bayaran dan boleh pilih fesyen yang hendak dijahit.

Antara pakej yang ditawarkan di Liana Training Centre:

  • Pakej A  

Yuran untuk pakej ini boleh didapati dalam harga RM 3,499 dan anda akan berpeluang belajar menjahit cara mudah untuk 10 fesyen pakaian wanita serta pakaian lelaki. Sijil juga akan diberi. Dalam pakej A, anda boleh belajar menjahit tudung secara PERCUMA (jahit tudung satu fesyen).

  • Pakej B 

Yuran untuk pakej ini boleh didapati dalam harga RM 5,999 di mana anda boleh mempelajari cara jahitan untuk 20 fesyen pakaian wanita dan pakaian lelaki. Sijil akan diberi sebagai tanda pengiktirafan anda. Dalam pakej B, anda boleh belajar menjahit tudung dan baju kanak-kanak secara PERCUMA (jahit tudung satu fesyen + belajar jahit baju kanak-kanak perempuan satu fesyen).

Kelas jahitan di Liana Training Centre akan bermula seperti berikut: 

Kelas akan diadakan setiap hari kecuali pada hari Khamis. Sesi kelas terdapat dalam dua sesi waktu iaitu pada

  • sesi pagi – 10 pagi hingga 1 petang dan; 
  • sesi petang – 2 petang hingga 5 petang.

Kursus Jahit Yang Mudah Untuk Dipelajari: Lihat Testimoni Mereka

Ramai orang yang seronok belajar menjahit di Liana Training Centre. Anda juga boleh belajar menjahit dengan mudah di sini.Belajar Menjahit Dengan Menyertai Kursus Jahit Di Liana Training Centre

Kepada anda yang ingin mempelajari dan menguasai kemahiran menjahit dengan mudah, ini kesempatan anda untuk berbuat demikian. Bagi yang berada di Johor, boleh kunjungi training centre mereka di Kedai Jahitan Liana di 3, Jalan Perjiranan 4, Bandar Dato Onn, 81100 Johor Bahru, Johor ataupun yang tinggal berjauhan boleh hubungi mereka di maklumat seperti berikut:

Email:  kursusjahitltc123@gmail.com

Tel: 016-7831120 / 0183989748

Whatsapp:  0167831120

Kalau ada yang berminat nak asah kemahiran menjahit ataupun yang tahap beginner

bolehlah pelajari jahitan dengan cara mudah di Kedai Jahitan Liana

Liana Training Center

SENANGNYA MENJAHIT - JOM BELAJAR DI KEDAI JAHITAN LIANA

Daftar Kursus Menjahit
Social Media

3, Jalan Perjiranan 4, Bandar Dato Onn, 81100 Johor Bahru, Johor

Kalau ada yang berminat nak asah kemahiran menjahit ataupun yang tahap beginner

bolehlah pelajari jahitan dengan cara mudah di Kedai Jahitan Liana

Call Whatsapp

Kalau ada yang berminat nak asah kemahiran menjahit ataupun yang tahap beginner

bolehlah pelajari jahitan dengan cara mudah di Kedai Jahitan Liana