Review
Apr 5, 2021, 8:28pm

Rahsia Nak Pikat Hati Suami Supaya Makin Sayang


Rumah tangga yang dibina merupakan satu anugerah Allah yang tidak terhingga kepada kita umat manusia. Ramai yang telah dapat membina rumah tangga namun ada juga yang belum berpeluang merasai kebahagiaan tersebut. Jadi, kita sebagai seorang isteri sama ada baru sahaja berkahwin ataupun telah lama mendirikan rumah tangga, pasti kita akan mencuba yang terbaik untuk memastikan suami kita sentiasa terpikat dengan diri kita.

Kebahagiaan suami juga merupakan salah satu kunci rumah tangga yang sentiasa utuh maka anda perlulah belajar untuk memikat hati suami anda agar dia tidak cepat merasa bosan dan tidak selesa di rumah. Apabila usia perkahwinan semakin lanjut, ramai isteri yang mula alpa dan tidak lagi mementingkan keperluan suami di rumah. Jadi, anda boleh mencuba semula dengan mengikuti “rahsia” memikat suami yang bakal dikongsikan di bawah. 

Rahsia Memikat Hati Suami 

Ada beberapa cara yang anda boleh ikut sekiranya anda mahu menambat hati suami anda. Berikut adalah beberapa tips yang anda boleh amalkan untuk memastikan suami anda sentiasa lekat di rumah dan hari – hari sayang. 

1. Mengambil Berat Penampilan Suami 

Seharusnya di dalam perkahwinan, anda bukan sahaja patut mengambil berat tentang penampilan anda, malah anda juga patut mengambil berat tentang penampilan suami anda. Mereka amat menyukai sekiranya anda membantu mereka untuk membuatkan penampilan mereka tampak lebih menarik contohnya memakaikan tali leher dan butang baju, memotong kuku mereka dan sebagainya. 

2. Sentiasa Berhias 

Kita sering mendengar bahawa kita bukan sahaja perlu berhias ketika keluar dari rumah, malah lebih penting untuk kita berhias di dalam rumah dan di hadapan suami. Perkara ini ada benarnya kerana suami kita pasti mahu melihat kita di dalam keadaan yang cantik dan bersih. Oleh itu, anda boleh pakai alat solek dan skincare yang boleh membuatkan wajah anda kelihatan berseri di dalam rumah dan pastikan anda kelihatan bersih agar suami anda lebih sayang. 

3. Ucapkan Terima Kasih 

Setiap orang pasti suka dipuji dan ini termasuklah suami anda. Mereka juga merupakan manusia biasa yang pasti suka sekiranya anda memberikan penghargaan kepada mereka. Jadi, anda bolehlah mengucapkan terima kasih setiap kali suami anda memberikan apa – apa pemberian atau membantu anda dalam melakukan apa – apa kerja. 

4. Jangan Selalu Melawan Cakap Suami

Apabila anda sudah berkahwin dan mula tinggal sebumbung dengan suami, sudah tentu perselisihan faham akan berlaku. Jadi, anda sebagai seorang isteri sepatutnya belajar mengalah dengan suami anda kerana kita merupakan kaum yang sangat beremosi. Para lelaki selalunya lebih berfikir dengan menggunakan logik akal jadi anda perlu belajar mengalah dan menerima pendapat suami dengan lebih baik. Jika anda mula melakukan perkara ini, suami anda pasti akan lebih menyayangi anda. 

5. Lakukan Pillow Talk

Pillow talk merupakan percakapan di dalam bilik tidur di mana suami dan isteri akan berkongsi cerita di atas katil dan bercerita tentang perkara – perkara yang boleh membuatkan pasangan selesa. Jadi, anda boleh bertindak sebagai isteri dengan menyiapkan tempat tidur yang selesa dan eksklusif kepada suami. Jika boleh, anda boleh membuatkan bilik tidur anda kelihatan seperti hotel. Apabila anda dan suami selesa, maka pillow talk tersebut akan menjadi lebih efektif. 

6. Jaga Kesihatan Dan Kecantikan Badan Anda

Sebagai seorang wanita, kita seharusnya pandai menjaga tubuh badan kita agar tidak mudah gemuk, kendur dan sebagainya. Aset – aset tubuh badan kita seperti payudara, punggung dan miss V seharusnya dijaga dengan baik kerana ini adalah salah satu cara yang terbaik untuk memikat suami anda. Apabila tubuh badan anda sentiasa dijaga dengan cantik dan bersih, secara tidak langsung suami anda akan semakin sayang.

Jaga Kesihatan Dan Kecantikan Tubuh Badan Anda Dengan Vitamin Aidara

Bagi anda yang ingin mendapatkan aset yang montok dan tubuh badan yang ramping, anda boleh mencuba vitamin Aidara yang dijamin selamat untuk digunakan. Vitamin ini mempunyai dua perisa iaitu coklat dan strawberry. Ada 30 vitamin di  dalam satu kotak Vitamin Aidara dan ia boleh bertahan selama 15 hari sehingga 1 bulan mengikut penggunaan anda. 

Apa yang lebih menyeronokkan adalah vitamin Aidara sesuai untuk diambil oleh semua wanita bermula umur 15 tahun sehingga 65 tahun. Jadi, vitamin ini boleh diamalkan oleh gadis remaja, wanita bujang, wanita yang baru berkahwin dan telah lama berkahwin serta wanita berusia. Anda juga tidak perlu was – was kerana vitamin Aidara telah lulus KKM dan diiktiraf status oleh GMP dan MESTI.

Vitamin Aidara mempunyai rasa yang sangat sedap dan boleh dibawa ke mana – mana sahaja. Malah, pengambilan vitamin ini juga mudah, anda hanya perlu mengambil 1-2 biji sehari dan ia boleh dikunyah sahaja. Meskipun anda sibuk bekerja, vitamin Aidara boleh diamalkan di mana – mana sahaja. 

Kelebihan Mengamalkan Vitamin Aidara

Vitamin Aidara boleh membantu anda untuk mengembalikan usia remaja anda seperti anak dara yang belum berkahwin dengan mudah. Berikut adalah kelebihan – kelebihan mengamalkan vitamin Aidara untuk punggung, payudara dan miss V anda; 

Kelebihan Menggunakan Vitamin Aidara

Berikut adalah kelebihan Vitamin Aidara;

1. Payudara

 • Besarkan payudara
 • Bulatkan payudara
 • Puting jadi warna pink
 • Menyesuaikan size payudara dengan size badan. Payudara jatuh dia akan bulatkan. Kalau yang dah besar dia akan jadi pejal. Kalau tak sama besar, dia akan sama besarkan
 • Menganjalkan payudara/tegangkan payudara
 • Membentuk semula payudara yang jatuh
 • Kulit Payudara jadi lembut
 • Payudara tetap kekal pejal tak lembik dh. Yang lanjut dia akan jadi tegang walaupun menyusu anak

2. Punggung

 • Besarkan punggung
 • Kulit punggung jadi lembut
 • Bulatkan punggung
 • menyesuaikan size bontot dengan size badan dan paha. Dia akan bentuk balik bagi bulat dan tonggek punggung walaupun saiz badan besar. 
 • Punggung yang berkedut akan jadi tegang
 • Menaikkan tegang punggung tanpa perlu squat atau senaman
 • Padu and bulatkan bontot
 • Menaikkan lemak peha ke bontot untuk bontot yang anjal & dibentuk cantik 

3. Miss V

 • Ketatkan miss V kembali macam anak dara
 • Hilangkan bau hanyir Keputihan 
 • Kitaran haid jadi teratur

Kenapa Anda Perlu Memilih Vitamin Aidara?

Terdapat pelbagai sebab dan kelebihan vitamin Aidara yang akan membantu anda mengembalikan usia keremajaan anda. Berikut adalah sebab kenapa anda perlu memilih vitamin Aidara sebagai suplemen kesihatan anda.

1. Lulus KKM

Anda tidak perlu risau untuk mengamalkan vitamin Aidara kerana ia telah diluluskan oleh KKM sebagai makanan kesihatan. Nombor rujukan KKM untuk vitamin Aidara adalah KKM.600-7/2/1 Jld.34. Ia berada di dalam kategori pengkelasan makanan dan lulus sebagai makanan kesihatan. Jadi, ia sudah tentu selamat untuk dimakan oleh semua wanita dari seluruh peringkat umur. 

2. Halal

Vitamin Aidara juga diiktiraf halal dan boleh dimakan oleh semua wanita muslim dan bukan muslim. Vitamin ini menggunakan gelatin dari tumbuh – tumbuhan dan juga bahan berasaskan tumbuhan yang dijamin halal. Jadi, anda tidak perlu berasa ragu – ragu ketika mengamalkan vitamin Aidara.

3. Buatan Malaysia. 

Ia juga dijamin dibuat di Malaysia dan bukan dari luar negara. Proses penghasilan vitamin Aidara dibuat sepenuhnya di Malaysia dan di kilang yang bertaraf GMP dan sudah tentu selamat untuk dimakan. Jadi, anda boleh mendapatkan vitamin Aidara sekarang dan amalkan secara konsisten untuk kesan yang efektif. 

4. Buatan Muslim.

Vitamin Aidara dihasilkan oleh orang Muslim dari bahan – bahan yang dijamin halal dan bersih. Apabila anda mengamalkan vitamin Aidara, anda pasti akan dapat merasakan keberkesanannya tanpa rasa was -was kerana penghasilan vitamin ini adalah 100% buatan muslim. 

5. Tiada Campuran Bahan Kimia

Bahan – bahan yang digunakan di dalam vitamin Aidara adalah 100% semulajadi dan tiada bahan kimia yang terlarang. Jadi anda tidak perlu risau akan kesan sampingan kerana bahan – bahan organik ini tidak akan memberi sebarang kesan buruk kepada tubuh badan anda. Malah, ia akan membantu anda untuk mendapatkan tubuh badan yang lebih langsing dan cantik. 

6. Penggunaan Herba Semulajadi 

Penggunaan bahan – bahan semulajadi seperti kacip fatimah,serapat dan pueraria mirifica membolehkan vitamin Aidara memberikan kesan yang baik kepada tubuh badan wanita. Hal ini kerana, herba – herba tradisional ini telah lama diamalkan oleh nenek moyang kita untuk kecantikan. Dengan penggunaan herba ini di dalam vitamin Aidara, anda pasti akan dapat aset dan tubuh badan yang anda idamkan selama ini. 

 

Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan vitamin Aidara, anda disarankan untuk mendapatkan vitamin ini sekarang kerana mereka sedang mengadakan promosi di mana sebotol vitamin ini hanya berharga RM60. Harga sebelum ini adalah RM89, jadi anda boleh berjimat sebanyak RM29. 

> Beli 1 Unit

Harga Biasa: RM 89

Harga Promosi: RM 60

JIMAT: RM 29

Kos penghantaran:

Semenanjung RM 7              

Sabah & Sarawak  RM 10

 > Beli 2 Unit 

 Harga Biasa: RM 178

 Harga Promosi:  RM 120 + PERCUMA penghantaran

 JIMAT: RM 58

Testimoni Pelanggan Vitamin Aidara 

Sekiranya anda ingin mengetahui keberkesanan vitamin Aidara, anda boleh melihat sendiri testimoni yang telah diberikan oleh pelanggan – pelanggan vitamin Aidara yang berpuas hati dengan penggunaan vitamin ini. 

Pikat Suami Anda Dengan Vitamin Aidara Hari Ini

Whatsapp: www.wasap.my/0195574363

Facebook: Aidara kerengga

Instagram:Aidara. My

Website: http://www.aidara.my

Alamat: 636-a jalan batu uban. 

Century garden 11700.

Gelugor pulau pinang.

 

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Aidara®

Vitamin Untuk Body Montok Dan Solid Berkesan

Beli Sekarang
Social Media

636-A, BATU UBAN, 11700 GELUGOR, PENANG.

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Call Whatsapp Layari Website

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada!