Review
Jun 28, 2022, 1:23am

Promosi Kereta Sewa Ampang Murah Dan Berpatutan


Anda sudah tentu mahu membawa keluarga anda bersama ketika anda bercuti di Kuala Lumpur bukan? Jika anda memilih untuk meneroka bandar Kuala Lumpur dan tinggal di kawasan Ampang, pastikan anda memilih untuk mendapatkan perkhidmatan kereta sewa. Ramai yang memilih untuk mendapatkan kereta sewa bukan sahaja untuk tujuan bercuti, malah anda juga boleh menggunakannya untuk pelbagai tujuan lain seperti perjalanan perniagaan, pergi ke majlis – majlis dan sebagainya.Promosi Kereta Sewa Ampang Murah Dan Berpatutan

Terdapat banyak perkhidmatan kereta sewa yang anda boleh dapatkan di kawasan Ampang, namun anda perlu memastikan syarikat perkhidmatan tersebut hendaklah boleh dipercayai dan dapat memberikan perkhidmatan yang baik kepada anda. Anda boleh mendapatkan perkhidmatan kereta sewa di Anggun Car Rental sekiranya anda sedang mencari kereta sewa di kawasan Ampang, Kuala Lumpur dan kawasan sekitarnya.

Promosi Kereta Sewa Ampang Murah Dan Berpatutan

Anggun Car Rental – Kereta Sewa Murah Di Ampang

Anggun Car Rental merupakan syarikat kereta sewa yang telah lama bertapak di kawasan Kuala Lumpur dan telah memberikan perkhidmatan kepada ramai pelanggan yang berpuas hati. Anda boleh mendapatkan pelbagai jenis kereta dan boleh membuat sewaan bukan sahaja dengan kadar harian, malah anda juga boleh menyewa secara bulanan atau mingguan dengan harga yang lebih berpatutan.

Promosi Kereta Sewa Ampang Murah Dan Berpatutan

Jenis – jenis Kereta Yang Ditawarkan

 1. Kereta Bajet/Ekonomi

Kereta bajet/ekonomi merupakan kereta yang sesuai digunakan sekiranya anda mempunyai keluarga yang kecil ataupun anda sedang melancong secara solo dan juga sedang mempunyai urusan perniagaan. Selain itu, ia juga menjimatkan minyak petrol.

Jenis kereta bajet/ekonomi yang disediakan oleh Anggun Car Rental adalah;

 • Perodua Axia AT
 • Perodua Myvi 1.3 AT
 • Perodua Bezza AT
 • Perodua Myvi New

Kereta Sewa KL Serendah Rm150/Hari

 1. Kereta Sedan

Kereta jenis sedan mempunyai ruang yang lebih luas dan boleh memuatkan sehingga 5 – 6 orang pada satu – satu masa. Ia mempunyai ruang but yang luas dan membolehkan anda untuk meletak barang – barang yang diperlukan di bahagian but tersebut. Ia juga mempunyai ruang dalaman yang selesa untuk anda merehatkan kaki dan juga badan di dalam kereta setelah perjalanan yang jauh.

Jenis kereta sedan yang disediakan oleh Anggun Car Rental adalah;

 • Honda Civic TCP
 • Honda City
 • Toyota Vios
 • Toyota Camry

Kereta Sewa KL Serendah Rm150/Hari

 1. Kereta MPV 7-8 Seaters

Kereta jenis MPV pula adalah lebih sesuai sekiranya anda mempunyai keluarga yang besar dan mahukan kereta yang mampu membawa anda bersama keluarga sambil memberikan pengalaman yang selesa ketika anda menaiki kenderaan. MPV boleh memuatkan sehingga 12 orang mengikut jenis MPV tersebut.

Jenis kereta MPV 7-8 seaters yang disediakan oleh Anggun Car Rental adalah;

 • Perodua Alza 1..5 AT
 • Perodua Aruz 1.5 AT
 • Proton Exora 1.6 AT
 • Toyota Innova 2.0 AT

Kereta Sewa KL Serendah Rm150/Hari

 1. SUV/4X4

Kereta jenis SUV adalah jenis kereta yang mempunyai enjin yang besar dan boleh memberikan pemanduan yang lancar kepada anda. Malah, jenis kereta SUV juga adalah tinggi dan boleh membuatkan penumpang kereta juga boleh duduk dengan selesa dengan ruang yang luas. 4X4 pula adalah kereta yang boleh dibawa ke kawasan – kawasan yang tanahnya tidak rata.

Jenis kereta SUV/ 4X4 yang disediakan oleh Anggun Car Rental adalah;

 • Honda HRV
 • Honda CRV
 • Toyota Harrier
 • Proton X70
 • 4X4 Hilux
 • 4X4 Ford
 • 4X4 Triton

Kereta Sewa KL Serendah Rm150/Hari

 1. Luxury Class

Kereta luxury class adalah amat sesuai untuk digunakan sekiranya anda perlu menghadiri apa – apa majlis atau business trip. Ia boleh memberikan imej yang mewah kepada anda dan boleh memberikan tanggapan yang baik kepada anda.

Jenis kereta luxury class yang disediakan oleh Anggun Car Rental adalah;

 • Merc Class
 • Audi A6
 • BMW 5S, X6
 • Vellfire 2.4, 2.5
 • Alphard 2.5
 • Mustang

Kereta Sewa KL Serendah Rm150/Hari

 1. Bus/Van/Mini Bus

Penggunaan bus/van/mini bus adalah sesuai bagi anda yang mahu membawa keluarga yang besar untuk bercuti.

Jenis bus/van/mini bus yang disediakan oleh Anggun Car Rental adalah;

 • Toyota Hiace 10 seaters
 • Nissan Urvan 14 seaters
 • Van Placer 18 seat
 • Bas 44 seaters

Kereta Sewa KL Serendah Rm150/Hari

Kelebihan Menggunakan Perkhidmatan Anggun Car Rental

Terdapat pelbagai jenis kelebihan Anggun Car Rental yang anda boleh nikmati sekiranya anda menggunakan perkhidmatan Anggun Car Rental untuk menyewa kereta di Ampang. Berikut adalah kelebihan perkhidmatan mereka;

 1. Kurang dokumentasi

Anda tidak perlu menyediakan pelbagai jenis dokumen untuk menyewa kereta dengan Anggun Car Rental. Hal ini kerana, mereka hanya memerlukan 4 jenis dokumen dari anda iaitu Mykad, lesen, tnb (latest) dan sijil vaksin. Jadi, proses dokumentasi adalah cepat dan mudah. Paperwork juga dibuat di kedai mereka jadi anda boleh terus mengambil kunci dari pejabat untuk mendapatkan kereta sewa anda.Promosi Kereta Sewa Ampang Murah Dan Berpatutan

 1. Penghantaran ke lokasi

Ada masalah untuk mengambil kereta sewa di tempat mereka? Anda boleh membuat penjadualan dengan mereka untuk menghantar kereta sewa tersebut ke lokasi anda ataupun rumah dan tempat tinggal anda di Ampang. Dispatch dari Anggun Car Rental boleh membantu untuk menghantar kereta sewa anda dengan pantas.

 1. Insurans dan pertolongan kecemasan

Mereka juga menyediakan insurans dan pertolongan cemas untuk anda yang mempunyai masalah kerosakan kereta di tengah jalan. Harga yang ditawarkan juga adalah amat berpatutan dan boleh memberikan ketenangan kepada anda ketika menyewa sebarang kereta dari Anggun Car Rental.Promosi Kereta Sewa Ampang Murah Dan Berpatutan

 1. Harga yang murah dan berbaloi

Harga yang ditawarkan adalah amat berbaloi dan mampu milik. Ia membolehkan sesiapa sahaja yang memerlukan kereta sewa untuk mendapatkan perkhidmatan mereka dengan harga serendah Rm150 sahaja sehari. Malah, jika anda mahu menyewa dengan lebih lama seperti seminggu atau sebulan, anda akan diberikan diskaun yang lebih banyak. Jadi, anda boleh jimat dengan lebih lagi sekiranya anda menyewa dari Anggun Car Rental.Promosi Kereta Sewa Ampang Murah Dan Berpatutan

 1. Kereta Yang Bersih Dan Diservis Secara Berkala

Jika anda mahukan kereta sewa yang cantik, anda boleh menggunakan perkhidmatan Anggun Car Rental kerana mereka akan memastikan kereta sewa mereka diservis secara berkala dan dicuci sebaik sahaja pelanggan lain mengembalikan kereta sewa mereka. Jadi, kereta yang diberikan kepada anda sentiasa berada di dalam keadaan yang bersih dan anda juga akan berasa selesa untuk menggunakan kereta sewa dari Anggun Car Rental.

Testimoni Pelanggan Anggun Car Rental

Sewa Kereta Murah Ampang Sekarang!  

Website: https://www.sewakeretakl.com/

Hotline: +6011 – 1075 4434

Facebook: https://www.facebook.com/angguncarrental/

Instagram: https://www.instagram.com/angguncarrental/

Sewa Kereta Murah Ampang Sekarang!  

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Anggun Car Rental

Promosi Kereta Sewa Ampang Murah Dan Berpatutan

Beli Sekarang
Social Media
Sewa Kereta Murah Ampang Sekarang!  

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Sewa Kereta Murah Ampang Sekarang!  

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: