Review
Mar 14, 2022, 12:27pm

Perkhidmatan Tempahan Langsir Eksklusif Di Keningau, Sabah


“Jenis langsir rumah apa la nak pasang dekat rumah Raya nanti…”

Nak cari ilham, dah Google cari idea, tapi masih tak reti atau tak yakin nak pilih atau padankan langsir dengan konsep hiasan dalaman? Untuk pengetahuan anda, bila bercakap tentang hiasan ruangan dalaman kediaman anda, ianya bukan sekadar pilih mana yang cantik dan deko sembarangan. Elemen terpentingnya terletak pada konsep hiasan dalaman yang kena sesuai dengan blinds dan langsir pilihan anda.

Hal ini kerana langsir dan blinds adalah elemen hiasan yang menjadi latar belakang kepada pandangan mata kita. Jika latar belakang hiasan dalaman kita agak membosankan, di mana kekurangan ‘karakter’ dan tak ‘match’ dengan konsep hiasan dalaman & perabot kita, itu yang menyebabkan hiasan dalaman kita hilang arah, akhirnya tak sampai ‘feel’.

tempahan langsir keningau

Memandangkan Syawal dan Ramadhan dah menjelang, inilah masanya untuk melakukan persiapan ataupun merancang persediaan untuk menghias dan memperbaharui suasana rumah. Mungkin bagi segelintir, tahun ini mungkin tahun pertama saudara-mara dapat berkunjung ke rumah anda, jadi, tak salah untuk membuat persiapan awal-awal supaya tidak kelam-kabut pada saat terakhir nanti. Sudah tiba masanya untuk anda menghias rumah sendiri dengan adanya langsir baharu! 

langsir siap jahit keningautempah langsir untuk raya

Ataupun anda mempunyai idea design anda yang tersendiri? Tapi, pening kepala mana nak cari perkhidmatan tempahan langsir? Jom kita tengok koleksi langsir eksklusif yang ditawarkan oleh Ximina Curtains & Blinds dalam harga yang bersesuaian dengan bajet anda. 

Ximina Curtains & Blinds Kedai Langsir Eksklusif Trusted Di Keningau, Sabah

Tingkap ialah ciri penting dalam setiap bilik dan blinds atau langsir baharu boleh mengubah rupa serta suasana dengan bilik serta-merta. Di Ximina Curtains & Blinds, koleksi langsir dan blinds mereka menampilkan gaya kontemporari dan moden yang berpadanan dengan trend gaya dekorasi terkini yang merangkumi warna neutral bersahaja kepada reka bentuk minimalistik dan elegan yang menarik perhatian.

langsir ekskusif untuk pejabat

Serlahkan suasana rumah anda dengan langsir dan blinds dalam tekstur dan warna yang cantik untuk dipadankan dengan hiasan, mood dan gaya anda. Berikan perlindungan dan dekorasi yang lengkap dan bercirikan gaya kontemporari untuk tingkap kediaman anda dengan pilihan batang langsir Ximina yang bergaya, “curtain track” yang berkualiti dan ringkas serta kelengkapan aksesori langsir dan blinds yang menyeluruh.

tempah langsir sabah

Selain menawarkan perkhidmatan tempahan langsir eksklusif, Ximina Curtains & Blinds juga menyediakan perkhidmatan langsir yang komprehensif termasuk:

  • Servis konsultasi/idea langsir sesuai secara PERCUMA
  • Perkhidmatan jahit langsir
  • Perkhidmatan sukat langsir
  • Perkhidmatan pasang langsir
  • Blinds custom-made
  • Aksesori/kelengkapan langsir misalnya motorised, rod, rail dan hock langsir

Banyak Pilihan Pakej Kain Langsir Menarik Dan Eksklusif Untuk Tahun 2022 Ni

Anda peminat langsir jenis moden, minimalistic dan elegan? Khas untuk para pelanggan yang memperbaharui suasana rumah mereka, Ximina juga menawarkan set kelengkapan langsir eksklusif untuk satu rumah. Mereka menawarkan kain langsir yang berasaskan pemasangan bercirikan moden dan jenis langsir seperti Eyelet curtain dan French pleat. Anda juga boleh menempah terus secara langsung melalui WhatsApp untuk memilih warna dan reka bentuk yang anda inginkan.

jahit langsir murah

Untuk lihat banyak lagi design menarik yang ditawarkan oleh Ximina Curtains & Blinds, anda boleh juga lawati laman Facebook mereka di sini!

Testimoni Pelanggan – Kepuasan Hati Pelanggan Adalah Keutamaan Ximina Curtains & Blinds

Ximina Curtains & Blinds menjanjikan kepuasan pelanggan mereka dengan perkhidmatan tempahan langsir yang memenuhi keperluan bajet dan juga citarasa pelanggan. Banyak feedback positif yang diterima oleh Ximina melalui servis dan produk mereka yang selalunya menjadi pilihan utama pelanggan. Anda boleh lihat sendiri seperti berikut!

Jom Book Slot Tempah Langsir Eksklusif Di Keningau Bersama Ximina Curtains & Blinds Sebelum Terlambat!

Jika anda berminat dan tercari-cari tempat yang best di Keningau, Sabah untuk tempah langsir, Ximina Curtain & Blinds masih menerima tempahan langsir terutamanya untuk persiapan Raya tahun 2022! Jom hubungi XIMINA CURTAIN & BLINDS dengan segera untuk tempahan langsir siap sebelum Raya. 

Tempahan Langsir Murah di Kota Kinabalu Bersama Ximina.co

Jangan ditangguhkan lagi ? Hubungi mereka melalui WhatsApp Ms Ximina ataupun Admin Mas. Semoga bermanfaat!

Tempah Langsir Eksklusif Untuk Rumah Anda

Hubungi mereka melalui WhatsApp

Ximina Curtains & Blinds

Perkhidmatan Tempahan Langsir Eksklusif

Tempah Sekarang
Social Media
Tempah Langsir Eksklusif Untuk Rumah Anda

Hubungi mereka melalui WhatsApp

Call Whatsapp

Tempah Langsir Eksklusif Untuk Rumah Anda

Hubungi mereka melalui WhatsApp