Review
Nov 22, 2021, 10:18am

Pakej Beli Emas Perhiasan 916 Harga Terendah Dengan Siap Upah


Selalu dengar pasal emas 916 ini, adakah anda tahu apa maksudnya dan kenapa ia dipanggil sebagai emas 916? Jika anda tak tahu, emas 916 adalah bersamaan dengan emas 22 karat, atau juga dikenali sebagai 22K. Nombor ‘916’ sebenarnya digunakan untuk menandakan ketulenan emas dalam produk akhir, yang bermaksud 91.6% atau 91.6 gram emas tulen dalam 100 gram emas tersebut. Angka 916 juga bermaksud “22 karat by 24 karat” (22/24).

Anda akan dapat melihat ketulenan emas (916) dari ciri khas pada setiap barang kemas misalnya ukiran pada bahagian dalam emas perhiasan yang anda beli.

emas harga terendah

Secara umumnya nilai emas ditentukan berdasarkan ketulenannya iaitu lebih tinggi ketulenan emas, lebih tinggi nilainya. Oleh itu, kualiti emas 916 dianggap sangat halus dan berharga dan juga terkenal dengan kesukaran dari segi penghasilannya.

Bukan mudah untuk membeli emas perhiasan 916 ini kerana tidak semua kedai emas yang menawarkan pakej harga yang padan dengan bajet pelanggan. Harganya boleh menjadi terlalu tinggi walaupun ianya design emas perhiasan 916 yang agak biasa. Jadi, jika anda ingin mendapatkan emas perhiasan 916 yang berkualiti pada harga yang tidak terlalu mahal dan ingin melihat pelbagai design menarik – Ikhwa Q Gold Marketing patut menjadi pilihan anda.

Ikhwa Q Gold Tawarkan Pakej Beli Emas Perhiasan 916 Harga Terendah Dengan Siap Upah 

Mungkin sebelum ini anda tidak mengenali Ikhwa Q Gold Marketing. Jadi, untuk pengetahuan anda, mereka adalah bisnes yang menawarkan jualan produk perhiasan emas 916 dalam harga yang berpatutan. Tawaran harga terendah termasuk dengan kos upah! Selalunya emas perhiasan yang mempunyai design yang unik memerlukan kos upah yang tinggi. Tapi dengan design ready stok Ikhwa Q Gold yang terdiri daripada koleksi design emas mereka yang pelbagai dapat memberi anda peluang untuk memilih design mengikut kesukaan anda dan dapatkannya dalam harga berpatutan. 

Bagi yang dari Johor dan berdekatan dengan kawasan Bukit Gambir, bolehlah kunjungi mereka di alamat No, 5-1 Jalan Perdagangan 1, Pusat Perdagangan Bukit Gambir, 84800 Bukit Gambir, Johor. Manakala untuk pelanggan yang dari jauh, mereka tawarkan penghantaran emas melalui pos kepada pelanggan. Pasti selamat sampai (lihat testimoni).

emas perhiasan murah siap harga upah

Selain itu, di Ikhwa Q Gold Marketing, anda boleh lakukan belian emas 916 secara ansuran dalam kadar harga emas yang tetap (berdasarkan waktu anda lock produk) walaupun harga emas turun naik sehingga 3 tahun. Anda tak mampu bayar cash semua sekaligus? Tiada masalah kerana mereka tawarkan bayaran ansuran serendah RM50 di mana anda boleh membuat bayaran ansuran paling maksima sehingga 1 tahun 8 bulan! Walaupun bayaran 2, 3 kali sebulan tetap update dan anda dapat menghabiskan bayaran ansuran anda dengan cepat, lagi cepat anda akan dapat emas anda. Jika kelebihan-kelebihan servis Ikhwa Q Gold ini sangat menarik dan mengujakan anda, ketahui lebih banyak lagi rahsia tentang Ikhwa Q Gold Marketing.

koleksi perhiasan emas murah

Anda mahu pilihan beli emas secara ansuran? Ataupun tercari-cari nak beli emas perhiasan 916 pada harga terendah dengan siap upah? Ada saja di Ikhwa Q Gold! Lain-lain manfaat yang dapat anda nikmati dengan mereka termasuk:

  •  Emas yang berkualiti tinggi
  •  Boleh ansuran untuk tempoh yang lama
  •  Pelbagai design yang ada
  •  Bulanan ansuran serendah RM50
  •  Nak beli cash pun boleh
  •  Boleh postage seluruh Malaysia

Antara Design Emas 916 Ready Stok Yang Berkualiti Tinggi & Bervariasi 

Dengan Ikhwa Q Gold anda dapat pilihan emas perhiasan 916 yang terdiri daripada pelbagai design menarik dan trendy untuk dibeli. Anda suka rantai tangan jagung ataupun gemar rantai tangan jenis yang ada charms? PIlih saja dan anda boleh dapatkannya dalam harga yang berpatutan. 

Yang paling menariknya, semua design ini adalah ready stok dan anda boleh dapatkannya hari ini! Sebenarnya apa yang ditunjukkan di sini adalah sebahagian daripada koleksi besar pilihan emas yang ditawarkan oleh Ikhwa Q Gold. Untuk lebih banyak pilihan design ready stok, anda boleh lihat di sini.

Testimoni Pelanggan: Harga Yang Murah… Dijamin Emas 916 Tulen, Siap Dengan Harga Upah

Seperti berikut adalah sebilangan testimoni daripada banyak-banyak pelanggan yang membeli dengan Ikhwa Gold secara online mahupun offline di kedai mereka. Alhamdulillah, semua pelanggan berpuas hati dan barangan mereka sampai dengan selamat.

Beli Emas 916 Berkualiti Dan Harga Terendah Siap Upah Dengan Ikhwa Q Gold

ikhwa q gold emas murah ansuran

Berminat untuk beli emas perhiasan 916 pada harga terendah dengan siap upah? Apa lagi, jom pilih design anda yang tersendiri dengan Ikhwa Q Gold dan nego harga paling rendah sekarang! Anda boleh dapatkan emas perhiasan simple dan berat dalam harga yang bajet. Untuk pertanyaan lanjut anda boleh hubungi mereka melalui Whatsapp ataupun jemputlah layari laman Facebook mereka untuk banyak lagi pilihan design ready stok menarik!

Nak Beli Emas 916 Secara Ansuran?

Jom hubungi Ikhwa Q Gold. Pelbagai rekaan menarik dan ansuran serendah RM50 sahaja.

Ikhwa Q Gold Marketing

Kedai Emas Perhiasan Harga Bajet dan Boleh Ansuran

Beli Sekarang
Social Media

No 5-1 Jalan Perdagangan 1, Pusat Perdagangan, Bukit Gambir 84800 Tangkak, Johor

Nak Beli Emas 916 Secara Ansuran?

Jom hubungi Ikhwa Q Gold. Pelbagai rekaan menarik dan ansuran serendah RM50 sahaja.

Call Whatsapp

Nak Beli Emas 916 Secara Ansuran?

Jom hubungi Ikhwa Q Gold. Pelbagai rekaan menarik dan ansuran serendah RM50 sahaja.