Review
Nov 22, 2021, 9:45am

Pilihan Emas 916 Pelbagai Design Ready Stok Dengan Bayaran Ansuran Serendah RM50


Emas paling popular sebagai salah satu logam yang paling digemari dan berharga, dan setiap kali menjadi pilihan utama untuk kebanyakan orang yang ingin membeli barang kemas. Emas perhiasan selalunya digunakan oleh kaum wanita untuk majlis perkahwinan dan majlis-majlis lain kerana barang kemas emas melambangkan tahap keanggunan yang baharu dan elegan. Emas bukan sahaja digunakan sebagai aksesori fesyen serba boleh tetapi sebagai pelaburan komoditi yang bagus. 

rantai emas 916

Dengan reka bentuk dan trend terkini, barang kemas emas kini telah menjadi lebih menarik dan mempunyai daya tarikan yang lebih tinggi daripada yang dulu. Tetapi, apabila adanya design yang berlainan pastinya sukar untuk membuat pilihan yang terbaik walaupun anda mempunyai kehendak design anda yang sendiri. Jadi, untuk memastikan anda membuat pilihan yang terbaik, kami mempunyai 4 petua ringkas yang boleh anda ikut semasa survey dan beli emas.

4 Petua Ringkas Yang Wajib Anda Buat Semasa Beli Emas

  • Pilih Reka Bentuk Emas Yang Padu Dan Tebal

tips membeli emas 916 ansuran

Elak design yang nipis, halus atau yang berlubang di tengah semasa membeli emas perhiasan. Hal ini kerana design emas jenis ini mempunyai risiko kerosakan yang tinggi. Sebaliknya, pilih emas yang sesuai untuk pemakaian seharian yang tebal dan kasar.

  • Pilih Emas Perhiasan Yang Ada Kandungan Emas 100% (Tiada Batu Permata)

cincin emas 916

Untung emas perhiasan terletak pada jenis grednya. Jadi, elakkan beli emas perhiasan di bawah gred 916 dan yang mempunyai batu permata. Ikhwa Q Gold Marketing menawarkan pilihan emas perhiasan yang tulen dan dalam pelbagai design menarik.

  • Pilih Design Emas Yang Sentiasa In-Trend

design emas trending

Ini sebab kos upah untuk design emas perhiasan yang in-trend sepanjang zaman tidak akan menjadi terlalu tinggi. Selain itu, designnya yang tak lapuk dek zaman juga boleh memudahkan anda jual kembali. 

  • Pilih Emas Yang Mempunyai Ukiran Kualiti Emas (Hallmarked Jewellery)

emas ukiran hallmarked jewellery

Ini tips yang paling penting anda harus ikut supaya anda membeli emas yang asli dan tulen. Contohnya, jika anda membeli emas perhiasan 916 di Ikhwa Q Gold Marketing, pastikan terdapat ukiran “916” pada emas tersebut.

Jualan Emas Perhiasan 916 Berkualiti & Harga Berpatutan Daripada Ikhwa Q Gold

Sudah tentu seperti kebanyakan orang anda juga mahukan barangan kemas tulen terutamanya 916 yang berkualiti tinggi..kan? Anda di sini sekarang bukan sahaja akan ketahui tempat di mana anda boleh membeli emas perhiasan 916 yang berkualiti malah boleh dapatkannya dalam harga bajet ikut dengan keperluan bajet pembelian anda. 

Mungkin sebelum ini anda tidak mengenali Ikhwa Q Gold Marketing. Jadi, untuk pengetahuan anda, mereka adalah bisnes yang menawarkan jualan produk perhiasan emas 916 dalam harga yang berpatutan. Kelebihan mereka yang menarik adalah koleksi design emas mereka yang pelbagai di mana anda boleh memilih mengikut kesukaan anda. Design mereka bukan sekadar rantai emas yang basic seperti yang anda boleh lihat di kebanyakan kedai emas. 

beli emas 916 secara ansuran

Bagi yang dari Johor dan berdekatan dengan kawasan Bukit Gambir, bolehlah kunjungi mereka di alamat No, 5-1 Jalan Perdagangan 1, Pusat Perdagangan Bukit Gambir, 84800 Bukit Gambir, Johor.

Selain itu di Ikhwa Q Gold Marketing, anda boleh lakukan belian emas 916 secara ansuran dalam kadar harga emas yang tetap (berdasarkan waktu anda lock produk) walaupun harga emas turun naik sehingga 3 tahun. Yang paling menarik ditawarkan oleh Ikhwa Q Gold adalah bayaran ansuran serendah RM50 di mana anda boleh membuat bayaran ansuran paling maksima sehingga 20 bulan!

Walaupun bayaran 2, 3 kali sebulan tetap update dan anda dapat menghabiskan bayaran ansuran anda dengan cepat, lagi cepat anda akan dapat emas anda. Jika kelebihan-kelebihan servis Ikhwa Q Gold ini sangat menarik dan mengujakan anda, ketahui lebih banyak lagi rahsia tentang Ikhwa Q Gold Marketing.

emas 916 murah q gold

Kenapa anda patut beli emas 916 anda di Ikhwa Q Gold?

  •  Emas yang berkualiti tinggi
  •  Boleh ansuran untuk tempoh yang lama
  •  Pelbagai design yang ada
  •  Bulanan ansuran serendah RM50
  •  Nak beli cash pun boleh
  •  Boleh postage seluruh Malaysia

Kenali Pelbagai Design Emas 916 Trendy & Berkualiti Tinggi – Semuanya Ready Stok

Dengan Ikhwa Q Gold anda dapat pilihan emas perhiasan 916 yang terdiri daripada pelbagai design menarik dan trendy untuk dibeli. Anda suka rantai tangan jagung ataupun gemar rantai tangan jenis yang ada charms? Pilih saja dan anda boleh dapatkannya dalam harga yang berpatutan. 

design emas 916 murah boleh ansuran (4)

Yang paling menariknya, semua design ini adalah ready stok dan anda boleh dapatkannya hari ini! Sebenarnya apa yang ditunjukkan di sini adalah sebahagian daripada koleksi besar pilihan emas yang ditawarkan oleh Ikhwa Q Gold. Untuk lebih banyak pilihan design ready stok, anda boleh lihat di sini.

Apa Kata Orang Mengenai Ikhwa Q Gold Marketing? Lihat Testimoni Di Bawah

Seperti berikut adalah sebilangan testimoni daripada banyak-banyak pelanggan yang membeli dengan Ikhwa Gold secara online mahupun offline di kedai mereka. Alhamdulillah, semua pelanggan berpuas hati dan barangan mereka sampai dengan selamat.

beli emas 916 dengan qgold (1) beli emas 916 dengan qgold (2) beli emas 916 dengan qgold (3)

Jom Dapatkan Rekaan Yang Terkini Dan Ready Stok Di Ikhwa Q Gold

ikhwa q gold emas murah ansuran

Nak beli emas tulen 916 pada harga yang terendah? Jom dapatkannya dengan Ikhwa Q Gold sekarang! Anda boleh dapatkan emas perhiasan simple dan berat dalam harga yang bajet. Untuk pertanyaan lanjut anda boleh hubungi mereka melalui Whatsapp ataupun jemputlah layari laman Facebook mereka untuk banyak lagi pilihan design ready stok menarik!

Nak Beli Emas 916 Secara Ansuran?

Jom hubungi Ikhwa Q Gold. Pelbagai rekaan menarik dan ansuran serendah RM50 sahaja.

Ikhwa Q Gold Marketing

Kedai Emas Perhiasan Harga Bajet dan Boleh Ansuran

Beli Sekarang
Social Media
Nak Beli Emas 916 Secara Ansuran?

Jom hubungi Ikhwa Q Gold. Pelbagai rekaan menarik dan ansuran serendah RM50 sahaja.

Call Whatsapp

Nak Beli Emas 916 Secara Ansuran?

Jom hubungi Ikhwa Q Gold. Pelbagai rekaan menarik dan ansuran serendah RM50 sahaja.