Review
Apr 14, 2021, 2:49pm

Oasis Optometry Kedai Cermin Mata Terbaik Di Tumpat


Mempunyai pengalaman lebih dari satu dekad, kebanyakan pelanggan mereka mempercayai Oasis Optometry dengan mata mereka kerana minat yang mendalam yang ditunjukkan oleh  pusat optometri tersebut. Oasis Optometry berdedikasi dalam menyediakan perkhidmatan penjagaan mata komprehensif berkualiti, memberikan konsultasi dan nasihat kesihatan mata dan penyelesaian gaya hidup terbaik.

Di Oasis Optometry, mereka melihat secara lebih mendalam, kerana kesihatan mata yang baik lebih bermakna kepada mereka daripada sekadar penglihatan yang jelas dan fokus yang tajam. Pakar optometri di Oasis Optometry mempunyai akses kepada teknologi imbasan canggih untuk membantu melihat masalah kesihatan mata, dan dalam beberapa kes, masalah kesihatan umum yang berkaitan dengan perubahan retina, sebelum ianya menjadi masalah kerana pengenalan awal dapat memperluas pilihan rawatan anda.

Pusat Optometri Oasis Terbaik Di Tumpat Untuk Semua

Oasis Optometry sentiasa mengutamakan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan-pelanggan mereka dengan menyediakan khidmat pemeriksaan mata yang profesional, pilihan cermin mata yang pelbagai dan terkini, harga yang berpatutan, khidmat selepas jualan terbaik dan layanan mesra oleh kakitangan-kakitangan mereka yang terlatih.

Oasis Optometry Centre adalah pusat Optometri milik bumiputera 100% dan mereka berpengalaman dalam bidang optometri serta telah beroperasi semenjak tahun 2010. Pusat Optometri Oasis ditubuhkan untuk menyediakan perkhidmatan penjagaan penglihatan yang terbaik kepada masyarakat khususnya di Negeri Kelantan. Mereka sentiasa komited untuk memberi kesedaran kepada masyarakat dari pelbagai lapisan umur dan latar belakang akan kepentingan  penjagaan penglihatan dari usia kanak-kanak lagi. 

Pakej Cermin Mata Istimewa Untuk Warga Tumpat

Di Oasis Optometry, anda akan mempunyai peluang untuk memilih dari pilihan berjenama yang variasi pada harga yang berpatutan. 

  • Bingkai trendy design terkini
  • Pelbagai saiz
  • Banyak pilihan warna dan bentuk
  • Harga pakej istimewa 

Terkini di kedai cermin mata Oasis Optometry adalah pakej bingkai cermin mata dalam harga serendah RM99. Jangan lepaskan peluang anda untuk rebat promosi menarik Oasis Optometry seperti berikut:

  • Pakej Bingkai + Cermin Anti Silau – RM99 
  • Pakej Bingkai + Cermin Photogray (Tukar Gelap) – RM199
  • Bingkai + Kanta Blue Coat (Digital) – RM199
  • Bingkai + Kanta Multifocal (Jauh Dekat) – RM299

Kunjungi mereka sekarang kerana stok bingkai untuk promosi pakej adalah terhad. Kunjungi pusat cermin mata Oasis Optometry segera untuk banyak pilihan.

Apa Kata Warga Tumpat?: Lihat Testimoni Pelanggan Oasis Optometry

Teringin untuk mengetahui pengalaman pelanggan lain yang pernah mencuba? Untuk anda berasa lebih yakin dengan servis dan perkhidmatan Oasis Optometry, lihatlah testimoni-testimoni pelanggan seperti berikut.Tempah Sekarang! Kedai Cermin Mata Terbaik Di Tumpat Oasis Optometry

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah. Ambil peluang ini sementara ada di Oasis Optometry! Lawati laman Facebook mereka (Oasis Optometry Centre) ataupun laman rasmi kedai mereka di http://oasisoptometry.com.my untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Oasis Optometry hari ini! Memakai cermin mata boleh menjadi pengalaman yang menarik, jadi hubungi nombor-nombor seperti berikut untuk mengetahui dengan lebih lanjut!

Kubang Kerian – 097649991 / 017 7248991

Pasir Puteh- 097869992 / 011 10594992

Kok Lanas- 097889993 / 011 10956993

Tumpat – 097260444 / 011 10783994

 

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Oasis Optometry

OASIS OPTOMETRY CENTRE merupakan Pusat Optometri Milik Bumiputera 100%

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Pt 3948, Jalan Setia Utama, Bandar Bentara Tumpat, 16200 Tumpat, Kelantan

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Call Whatsapp Layari Website

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!