Review
Apr 5, 2021, 8:57pm

Cara Ketatkan Miss V Secara Tradisional


Seorang wanita perlu tahu menjaga kecantikan dan kesihatan miss V kerana ia merupakan salah satu organ yang sensitif dan boleh memberi kesan buruk kepada anda sekiranya tidak dijaga secara baik. Penjagaan miss V adalah penting sama ada anda telahpun berkahwin ataupun masih berstatus bujang. Jika anda menggunakan teknik yang betul untuk membersihkan miss V anda, pasti anda akan berasa lebih selesa untuk menjalankan urusan seharian anda. Penjagaan yang betul akan membolehkan miss V anda kelihatan lebih bersih dan cantik.

Bagi wanita yang telahpun berkahwin, anda pasti mengetahui bahawa miss V anda bukan sahaja perlu kelihatan cantik dan bersih, malah ia juga perlu ketat untuk memastikan suami anda sentiasa sayang. Walaupun miss V anda kelihatan cantik, namun ia boleh menjadi longgar selepas anda melahirkan anak dan sekiranya ia tidak dijaga dengan baik, ia boleh membuatkan ia menjadi semakin longgar. Miss V yang ketat juga boleh menjadi salah satu kunci kebahagiaan suami isteri. 

Cara Ketatkan Miss V Secara Semulajadi

Bagi anda yang ingin mengetatkan miss V secara tradisional, anda boleh menggunakan tips – tips yang bakal dikongsikan di bawah untuk mendapatkan semula miss V anda seperti anak dara. Berikut adalah tips – tips yang anda boleh amalkan;

1. Amalkan Senaman Kegel

Senaman kegel merupakan salah satu senaman kegel yang boleh membantu untuk mengetatkan kembali miss V anda. Senaman ini boleh membuatkan lantai pelvic anda menjadi lebih ketat dan akan membuatkan hubungan intim anda menjadi lebih baik. Senaman ini boleh dilakukan sebanyak 10 kali sehari. Namun, anda tidak boleh selalu melakukan senaman ini kerana ia boleh mengganggu sistem kumbuhan anda. 

2. Jangan Angkat Benda Berat

Petua ini telah diberitahu sejak zaman dahulu kala lagi. Hal ini kerana, wanita mempunyai sistem dan bentuk tubuh badan yang berbeza daripada lelaki. Apabila wanita mengangkat benda berat, ia boleh membuatkan peranakan anda jatuh dan otot faraj semakin longgar. Jadi, pastikan ada lelaki yang boleh membantu anda dari mengangkat benda berat dan elakkan dari mengangkat benda berat seorang diri.

3. Jaga Berat Badan Anda

Apabila berlaku penambahan berat badan, ia akan menghasilkan satu lapisan baru di dalam kulit anda. Ia akan menyukarkan anda untuk memastikan miss V anda sentiasa ketat. Ia juga akan menghasilkan air yang berlebihan dan boleh membuatkan anda mudah terkena jangkita kulat di bahagian miss V. Jangkitan kulat akan membuatkan miss V anda semakin gatal, sakit dan mengeluarkan lendir yang berlebihan. 

4. Jangan Garu Faraj Anda

Meskipun sudah menjadi lumrah untuk anda menggaru bahagian tubuh badan yang gatal, namun faraj yang gatal seharusnya tidak perlu digaru langsung! Faraj yang gatal mungkin terjadi disebabkan oleh jangkitan kulat atau bakteria. Sekiranya miss V anda digaru, ia boleh menyebabkan jangkitan tersebut menjadi lebih teruk. Malah, ia juga boleh menyebabkan otot miss V anda menjadi semakin longgar. Jadi, elakkan menggaru miss V anda dan dapatkan nasihat doktor secepat mungkin.

5. Makan Suplemen Yang Boleh Membantu Ketatkan Miss V Anda

Dapatkan suplemen yang berada di pasaran untuk membantu mengetatkan miss V anda secara semulajadi. Namun, pastikan suplemen tersebut lulus KKM dan anda juga boleh periksa bahan – bahan yang digunakan di dalam suplemen tersebut sebelum anda membelinya. Pastikan juga bahan yang digunakan adalah herba semulajadi tradisional yang sering diguna pakai oleh wanita zaman dahulu untuk mengetatkan miss V mereka. 

Ketatkan Miss V Secara Tradisional Dengan Vitamin Aidara 

Vitamin Aidara merupakan suplemen dan makanan kesihatan yang telah lulus KKM dan diiktiraf oleh GMP dan MeSTI. Maka, suplemen ini dijamin selamat untuk dimakan dan tidak akan memberikan kesan sampingan kepada anda. Malah ia boleh diamalkan oleh wanita seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. Jadi, anda boleh berkongsi vitamin Aidara dengan seisi keluarga. 

Suplemen ini adalah sejenis makanan kesihatan yang didatangkan dengan dua perisa, iaitu coklat dan strawberi. Anda boleh memilih perisa kegemaran anda dan ia juga boleh dibawa ke mana – mana sahaja. Dengan mengamalkan vitamin Aidara sebanyak 1 – 2 kali sehari, miss V anda pasti akan menjadi lebih ketat dan membuatkan suami anda semakin sayang. 

Antara kelebihan vitamin Aidara untuk miss V anda termasuklah;

  • Ketatkan miss V kembali macam anak dara
  • Hilangkan bau hanyir Keputihan 
  • Kitaran haid jadi teratur

Bahan – bahan Yang Digunakan Di Dalam Vitamin Aidara

Vitamin Aidara menggunakan bahan – bahan semulajadi yang dijamin tidak akan memudaratkan anda. Jadi, anda boleh menggunakan vitamin ini sebagai suplemen kesihatan yang boleh membantu anda untuk mengembalikan kecantikan dan kesihatan miss V anda. Berikut adalah bahan – bahan yang digunakan di dalam Vitamin Aidara;

1. Pueraria Mirifica

Ia merupakan tumbuhan yang di temui di bahagian utara Thailand dan Myanmar dan sering di gunakan oleh wanita-wanita di sana untuk mendapatkan bentuk payudara yang kencang dan montok. Tumbuhan ini selalu digunakan di seluruh dunia oleh para wanita untuk membesarkan payudara kerana khasiatnya yang tinggi. 

2. Kacip Fatimah

Kacip Fatimah telah digunakan sejak dahulu kala lagi oleh para wanita kerana ia merupakan pembekal tenaga dan pemulih hormon wanita. Herba ini amat terkenal di kalangan warga Malaysia dan ia boleh digunakan sebagai salah satu cara untuk  mendapatkan bekalan tenaga yang banyak. Selain itu, ia juga mempunyai pelbagai jenis khasiat dan kebaikan terutamanya bagi kaum wanita. 

3. Daun Serapat

Daun serapat merupakan daun yang banyak di gunakan di dalam jamu-jamu yang di dalam rawatan wanita Melayu tradisional. Sesuai dengan namanya, fungsi daun serapat adalah untuk mengunci dan meregangkan tisu bahagian alat sulit wanita, mengecilkan rahim, meregangkan dan mencantikkan kulit, mengatasi masalah keputihan dan menguatkan otot dan sendi.

4. Dextrose Monohydrades

 Dextrose Monohydrades adalah gula semulajadi yang mudah untuk di hadam oleh badan dan sering di gunakan dalam confectionaries dan pembuatan kek. Namun, ia merupakan sejenis gula yang tidak merbahaya dan membolehkan penghidap kencing manis selamat untuk makan vitamin ini. Ia juga membuatkan Vitamin Aidara mempunyai rasa yang lebih enak.

Sekiranya anda sudah yakin dengan bahan – bahan yang berada di dalam Vitamin Aidara, anda boleh mengamalkan 1 atau 2 biji sehari selepas sarapan pagi ataupun sebelum tidur untuk kesan yang efektif. Terdapat 30 biji Vitamin di dalam sekotak vitamin Aidara, jadi anda akan mempunyai stok selama 15 hari atau sebulan mengikut penggunaan anda.

Kenapa Anda Perlu Memilih Vitamin Aidara?

Terdapat pelbagai sebab dan kelebihan vitamin Aidara yang akan membantu anda mengembalikan usia keremajaan anda. Berikut adalah sebab kenapa anda perlu memilih vitamin Aidara sebagai suplemen kesihatan anda.

1. Lulus KKM

Anda tidak perlu risau untuk mengamalkan vitamin Aidara kerana ia telah diluluskan oleh KKM sebagai makanan kesihatan. Nombor rujukan KKM untuk vitamin Aidara adalah KKM.600-7/2/1 Jld.34. Ia berada di dalam kategori pengkelasan makanan dan lulus sebagai makanan kesihatan. Jadi, ia sudah tentu selamat untuk dimakan oleh semua wanita dari seluruh peringkat umur. 

2. Halal

Vitamin Aidara juga diiktiraf halal dan boleh dimakan oleh semua wanita muslim dan bukan muslim. Vitamin ini menggunakan gelatin dari tumbuh – tumbuhan dan juga bahan berasaskan tumbuhan yang dijamin halal. Jadi, anda tidak perlu berasa ragu – ragu ketika mengamalkan vitamin Aidara.

3. Buatan Malaysia. 

Ia juga dijamin dibuat di Malaysia dan bukan dari luar negara. Proses penghasilan vitamin Aidara dibuat sepenuhnya di Malaysia dan di kilang yang bertaraf GMP dan sudah tentu selamat untuk dimakan. Jadi, anda boleh mendapatkan vitamin Aidara sekarang dan amalkan secara konsisten untuk kesan yang efektif. 

4. Buatan Muslim.

Vitamin Aidara dihasilkan oleh orang Muslim dari bahan – bahan yang dijamin halal dan bersih. Apabila anda mengamalkan vitamin Aidara, anda pasti akan dapat merasakan keberkesanannya tanpa rasa was -was kerana penghasilan vitamin ini adalah 100% buatan muslim. 

5. Tiada Campuran Bahan Kimia

Bahan – bahan yang digunakan di dalam vitamin Aidara adalah 100% semulajadi dan tiada bahan kimia yang terlarang. Jadi anda tidak perlu risau akan kesan sampingan kerana bahan – bahan organik ini tidak akan memberi sebarang kesan buruk kepada tubuh badan anda. Malah, ia akan membantu anda untuk mendapatkan tubuh badan yang lebih langsing dan cantik. 

6. Penggunaan Herba Semulajadi 

Penggunaan bahan – bahan semulajadi seperti kacip fatimah,serapat dan pueraria mirifica membolehkan vitamin Aidara memberikan kesan yang baik kepada tubuh badan wanita. Hal ini kerana, herba – herba tradisional ini telah lama diamalkan oleh nenek moyang kita untuk kecantikan. Dengan penggunaan herba ini di dalam vitamin Aidara, anda pasti akan dapat aset dan tubuh badan yang anda idamkan selama ini. 

Jika anda berminat, anda boleh mendapatkan vitamin Aidara sekarang dengan harga RM60 sahaja berbanding harga RM89 sebelum ini. Namun, promosi ini adalah terhad, jadi anda boleh dapatkan vitamin Aidara sekarang ketika promosi ini masih berlangsung. 

> Beli 1 Unit

Harga Biasa: RM 89

Harga Promosi: RM 60

JIMAT: RM 29

Kos penghantaran:

Semenanjung RM 7              

Sabah & Sarawak  RM 10

 > Beli 2 Unit 

 Harga Biasa: RM 178

 Harga Promosi:  RM 120 + PERCUMA penghantaran

 JIMAT: RM 58

Testimoni Pelanggan Vitamin Aidara


Dapatkan Miss V Yang Ketat Dengan Vitamin Aidara 

Whatsapp: www.wasap.my/0195574363

Facebook: Aidara kerengga

Instagram:Aidara. My

Website: http://www.aidara.my

Alamat: 636-a jalan batu uban. 

Century garden 11700.

Gelugor pulau pinang.

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Aidara®

Vitamin Untuk Body Montok Dan Solid Berkesan

Beli Sekarang
Social Media

636-A, BATU UBAN, 11700 GELUGOR, PENANG.

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Call Whatsapp Layari Website

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada!