Bisnes
Mar 6, 2023, 3:36pm

5 Sebab Kenapa Kondominium Setapak Pilihan Perlaburan Hartanah Terbaik 2023


Ingin tahu cara terbaik miliki kondominium mewah di kawasan Setapak? Ketahui di sini!

Memiliki sebuah kondominium idaman merupakan impian kebanyakan penduduk kota. Industri hartanah juga sekarang semakin rancak disebabkan permintaan yang tinggi. Oleh yang demikian, anda punya banyak pilihan untuk memilih kondominium yang bersesuaian dengan bajet, gaya hidup dan juga keperluan anda.

pelaburan hartanah terbaik kondo setapak

Kondominium menjadi one stop center bagi mereka yang punya gaya hidup yang sibuk. Kemudahan yang disediakan seperti kolam renang, gim, kedai runcit, pasaraya dan taman permainan memberi bonus kepada bakal membeli kondominium. Tambahan bonus apabila kondominium berjarak dekat dengan kemudahan pengangkutan awam, sekolah, pasar dan juga hospital.

Miliki Kediaman Kondominium Terbaik Di Setapak, Kuala Lumpur

Setapak merupakan salah satu kawasan utama di Kuala Lumpur. Lokasi Setapak berhampiran dengan banyak tempat menarik di Kuala Lumpur menjadikan Setapak menjadi pilihan ramai pelabur hartanah di Malaysia. Antara tempat menarik berhampiran Setapak adalah Setiawangsa, Titiwangsa, Sentul dan Chow Kit.

kondo setapak nilai wang tinggi

Setapak Central Condominium merupakan pilihan terbaik pelaburan hartanah 2023. Harga Setapak Central Condominium bermula hanya RM399K sahaja. Lokasi Setapak Central Condominium juga strategik kerana berhampiran dengan Pasaraya Giant, NSK dan Setapak Central. Selain itu, Setapak Central Condominium juga berdekatan dengan UTC Setapak, 3 minit berjalan kaki ke Columbia Hospital, 5 minit ke sekolah,  dan hanya 500 meter untuk ke stesen MRT.

5 Sebab Kenapa Kondominium Setapak Menjadi Pilihan Pelaburan Hartanah Terbaik 2023

#1 Size Layout 850sf – 1044sf

Bagi anda yang bekerjaya, memiliki rumah yang terlalu besar mungkin bukan pilihan yang terbaik. Tambah pula anda tidak punya pembantu rumah. Ramai memilih kondominium kerana size rumah yang sederhana, menjadi mudah untuk pemilik rumah menguruskan rumah mereka. Selain itu, pemilik kondominium juga dapat membuat dekorasi dan renovasi yang lebih baik untuk size ruang yang tidak terlalu besar.

#2 Mempunyai Kemudahan Gim

kemudahan gim terbaik kondo setapak baru

Jimat berbaloi kalau ada rumah yang serba lengkap kemudahan gim. Tanpa perlu membeli kelengkapan gim, pemilik kondominium boleh akses percuma untuk menggunakan semua kelengkapan gim di kondominium mereka. Walau sibuk bekerja, setiap hari boleh luangkan masa untuk bersenam di gim.

#3 Mempunyai Kemudahan Taman Permainan

kemudahan taman permainan kondo setapak

Taman permainan yang besar merupakan salah satu sebab kenapa anda perlu pilih Condominium Setapak ini sebagai pilihan pelaburan hartanah terbaik 2023. Anak-anak tak perlu keluar bermain jauh. Malah, anda juga dapat jimat banyak masa dan tenaga kerana tidak perlu keluar berkereta untuk ke taman permainan.

#4 Berhampiran Dengan Banyak Pilihan Pasaraya

Setapak Central Condominium sangat berhampiran dengan Giant Hypermarket, Wangsa Walk, Setapak Central dan NSK Trade City. Anda boleh membeli – belah di kawasan berhampiran rumah sahaja. Ini dapat menjimatkan wang, masa dan tenaga.

#5 Terdapat 38 Kemudahan Keseluruhan di Setapak Central Condominium

pelbagai kemudahan dan fasiliti setapak kondo

Perkara yang paling pembeli hartanah mahukan adalah kemudahan yang ditawarkan oleh sesebuah hartanah. Pelaburan yang baik bila hartanah ini mempunyai banyak kemudahan kepada bakal pembeli dan pelabur. Antara kemudahan lain di Kondominium Setapak ini adalah kemudahan surau, pejabat pengurusan, kebun herba, kolam renang, tempat berkelah, dobi, bilik permainan dan banyak lagi. Jimat berbaloi-baloi untuk memiliki rumah idaman di Setapak Central Condominium ini.

Pilih Rekabentuk Pelan Terkini Rumah Idaman Anda 

Ada 3 pilihan untuk anda pilih rumah idaman di Setapak Central Condominium. Anda boleh pilih rumah yang ada balkoni, tidak ada balkoni atau rumah di lot tepi. Setiap pilihan ditawarkan harga yang berbeza dan anda boleh memilih mengikut bajet anda.

Di bawah ini dikongsikan 3 rekabentuk pelan dalam rumah yang bakal menjadi rumah idaman anda di Setapak nanti.

  • Type A and A1 (with balcony) Cheapest Layout (Investment)

  • Type B and B1 (with balcony) Suitable for Ownstay

  • Type C Limited Layout (Corner Unit)

Beli Rumah Idaman Anda Dengan Trusted Agent! Lihat Testimoni Mereka!

Kondominium Setapak: Akses Dengan Mudah Untuk Ke Petaling Jaya dan Kuala Lumpur

Kondominium Setapak menjadi pilihan pelaburan hartanah terbaik 2023 kerana lokasi yang strategik. Selain yang disenaraikan di atas, ada banyak lagi akses mudah anda jika anda beli rumah idaman di kondominium Setapak ini. Antaranya :

  • Hanya 500 meter ke stesen MRT
  • 6 kilometer ke Columbia Hospital
  • 1 kilometer ke Wangsa Maju LRT
  • 3 kilometer ke TAR University College

Tempah Kondominium Setapak Sekarang, Hanya Tinggal Lagi 35% Unit! 

Bagi anda yang sedang mencari hartanah terbaik, ini adalah peluang emas untuk anda. Tawaran semua kos guaman dan profesional percuma, sudah pasti menjadi kelebihan untuk anda. Grab promosi tawaran terhad sekarang! Anda boleh nikmati 10% cash rebate berjumlah sehingga RM40,000. Menarik bukan?

Untuk tempahan atau pertanyaan lanjut boleh hubungi melalui WhatsApp atau terus klik butang di bawah ini!

Beli Property Idaman Anda Dengan Trusted Agent

dan buat investment hartanah berbaloi

Kun Property

Jom beli hartanah untuk investment

Hubungi Sekarang
Social Media

-

Beli Property Idaman Anda Dengan Trusted Agent

dan buat investment hartanah berbaloi

Call Whatsapp

Beli Property Idaman Anda Dengan Trusted Agent

dan buat investment hartanah berbaloi