Umum
Dec 21, 2023, 10:02am

Tempat Terbaik Untuk Makan Steamboat di Setiawangsa, Rot Thai Steamboat & Grill


Kini, di Negara Malaysia sudah popular dengan makanan steamboat dan grill. Konsep makanan steamboat dan grill ini adalah anda hanya perlu bayar sekali sahaja dan boleh makan sepuas hati tanpa cas yang berlebihan. Sangat untung, anda hanya perlu bayar satu harga sahaja dan  dapat menikmati pelbagai jenis makanan yang dihidangkan sehingga kenyang. 

 

 

Ramai rakyat Malaysia kini gemar akan konsep makanan steamboat dan grill. Hal ini disebabkan boleh meluang masa dengan lebih lama bersama kawan, keluarga, sedara mara serta dapat santai santai menjamu selera. Selain itu, anda juga tidak perlu risau jika anda tidak gemar akan satu menu, anda boleh memilih menu lain sebagai hidangan anda. Di restoran steamboat dan grill pasti menyediakan pelbagai jenis makanan dan menu. Selalunya, pihak restoran steamboat dan grill akan menyediakan hampir 50 jenis makanan yang berlainan. Jadi, anda hanya tinggal pilih makanan yang anda suka sahaja.

Tempat Steamboat dan Grill yang Paling Sedap di Kuala Lumpur 

 

Anda penduduk Kuala Lumpur atau Selangor? Teringin makan steamboat dan grill? Atau anda datang bercuti di Kuala Lumpur? Anda wajib mencuba steamboat dan grill di Rot Thai. Nak tahu kenapa anda wajib mencuba makan steamboat dan grill di restoran Rot Thai?

 

 

Steamboat dan grill di restoran Rot Thai boleh dikatakan restoran steamboat dan grill terbaik. Hal ini demikian kerana sistem pengurusan di sana sangat terbaik dan lancar. Selain itu, semua pekerja di sana sangat baik dan ramah semasa melayani anda. Mereka selalu bersedia dan membantu anda jika anda mempunyai masalah di restoran Rot Thai.

 

5 Sebab Anda Wajib Memilih Restoran Steamboat dan Grill di Rot Thai

 

Di sini akan menyenaraikan 5 sebab anda wajib memilih steamboat dan grill di restoran Rot Thai. Banyak lagi sebabnya, tetapi di sini akan di senaraikan 5 sebab penting iaitu:

 

1. Kuah Tomyam yang Padu dan Pekat

Sudah namanya Thai atau nama penuhnya Thailand. Pasti sangat terkenal dengan makanan tomyam. Jadi, jika anda makan di restoran steamboat dan grill di Rot Thai jangan lepaskan peluang untuk memilih sup tomyam sebagai hidangan anda. Anda pasti akan kagum pada rasanya sup tomyamnya. Rasa yang seimbang, pedas, manis, masam dan boleh dikatakan rasa yang sempurna. Jadi, untuk yang anda gemarkan sup tomyam, jom datang beramai-ramai di restoran Rot Thai. Dijamin tidak menyesal dan dijamin sangat berbaloi.

 

2. Perapan Grill dan Bahan Steamboat yang Banyak dan Segar

Bagi anda yang makan steamboat dan grill di restoran Rot Thai pasti tidak akan rasa kecewa. Hal ini demikian kerana, bahan perapan untuk segala jenis daging, ayam, kambing adalah sangat sedap dan segar. Restoran steamboat dan grill Rot Thai akan memastikan segala perapan mereka adalah baru dan tidak masam. Bagi bahan steamboat pula, restoran Rot Thai menyediakan pelbagai jenis pilihan untuk anda. Oh ya, sebelum terlupa di restoran Rot Thai juga menyediakan hidangan udang, ketam, sotong dan segala jenis kerangan.

 

3. Tempat yang Luas dan Selasa

Khas untuk pelanggan restoran steamboat dan grill Rot Thai. Restoran Rot Thai telah menyediakan tempat makan yang luas dan selesa. Jadi, anda tidak perlu bersesak-sesak di dalam restoran atau bersesak-sesak ketika memilih makanan. Jadi, anda boleh makan dengan tenang dan selasa. 

 

4. Boleh Menyambut Majlis Hari Jadi atau Apa Apa Majlis yang Berkaitan 

Seterusnya, anda yang ingin menyambut majlis hari jadi, majlis perpisahan atau apa apa majlis yang berkaitan, anda boleh merayakannya di restoran steamboat dan grill Rot Thai. Tempat yang luas dan selasa boleh membuatkan anda merayakannya dengan gembira serta tanpa gangguan. 

 

5. Tanpa Had Masa Makan 

Jika di tempat lain akan memberi had masa untuk anda makan, tetapi tidak dengan Rot Thai steamboat dan grill. Anda boleh nikmati sahaja masa makan anda tanpa perlu takut masa yang ditetapkan. Seronok bukan? Boleh makan apa sahaja tanpa perlu kelam kabut.

 

Testimoni Restoran Rot Thai

Ramai wajah gembira terlihat ketika menjamu selera di restoran steamboat dan grill Rot Thai. Masing-masing meluahkan rasa gembira dan rasa berbaloi makan di restoran Rot Thai. Jadi, kepada anda yang belum merasai keenakan di restoran Rot Thai ayuh ke sana sekarang. Dijamin berbaloi dan tidak menyesal. Bagi anda yang memerlukan maklumat lanjut ataupun mahu membuat tempahan anda boleh dapatkan di link https://linktr.ee/rotthai .

 

Jom Segera Ke Restoran Steamboat dan Grill Rot Thai

Anda Terliur Steamboat dan Grill?

Jom Segera ke Restoran Rot Thai Setiawangsa!

Rot Thai Steambot & Grill (Setiawangsa)

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Tempah Sekarang
Social Media
Anda Terliur Steamboat dan Grill?

Jom Segera ke Restoran Rot Thai Setiawangsa!

Call Whatsapp Layari Website

Anda Terliur Steamboat dan Grill?

Jom Segera ke Restoran Rot Thai Setiawangsa!