Review
Mar 14, 2022, 12:08pm

Tempahan Langsir Murah Di Keningau Bersama Ximina Curtains & Blinds


Bila cakap pasal harga langsir pasti berbeza-beza kerana harganya tak sama bagi setiap jenis fabrik yang digunakan. Hakikatnya, banyak sebenarnya pilihan yang boleh dibuat untuk dapatkan langsir. Misalnya, anda beli kain langsir dan jahit sendiri.

Ada pula yang segelintir yang nak buat sendiri kerana mereka suka mencuba dan gemar dengan aktiviti menjahit langsir sendiri. Tujuannya bukanlah nak jimat semata-mata tapi untuk dapat kepuasan bila buat sendiri. Pilihan yang kedua adalah anda tempah sahaja. Ini kerana kebanyakkan kedai sekarang ini ada menyediakan sekali perkhidmatan tempahan langsir. Tak perlu pening kepala dan bazir masa cari tukang jahit.

langsir murah keningau

Yang paling mudah sekali adalah anda beli yang dah siap jahit. Pilihan di pasaran pun banyak mengikut jenis, warna dan ukuran yang anda inginkan. Jadi, apa kata beli langsir dekat kedai Ximina Curtalins & Blinds. Semuanya harga mur-mur sahaja! Jangan risau, walaupun harga bajet, kualiti langsir tetap high-class dan semuanya design-design langsir yang elegan.

pelbagai koleksi langsir cantik

Nak jenis rod atau rel, semua ada. Tinggal nak pilih je!

Kedai Langsir Best Dan Berkualiti Dalam Harga Mampu Milik Di Keningau, Sabah

Kini, cara mudah untuk anda menghiasi ruangan kediaman anda dengan menempah dan memasang langsir dan blinds custom-made atau ready-made. Di Ximina Curtalins & Blinds, perkhidmatan mereka menjurus untuk membantu tuan rumah dan orang awam untuk menyediakan kelengkapan langsir dalam kos yang murah dan mampu milik tanpa perlu pening dan semuanya siap pasang dengan tentunya mengikut bajet pelanggan mereka.

tempahan langsir siap jahit keningau

Selain itu, Ximina Curtalins & Blinds juga merupakan pakar dalam menyediakan perkhidmatan langsir dan blinds yang merangkumi Curtain Fabric & LaceCurtain PoleRod & TrackCurtain BlindVertical VenetianRoller RomanBamboo dan wainscoting. Jadi, serlahkan suasana rumah anda dengan langsir dan blinds dalam tekstur dan warna yang cantik untuk dipadankan dengan hiasan, mood dan gaya anda. Berikan perlindungan dan dekorasi yang lengkap dan bercirikan gaya kontemporari untuk tingkap kediaman anda dengan pilihan batang langsir Ximina yang bergaya, “curtain track” yang berkualiti dan ringkas serta kelengkapan aksesori langsir dan blinds yang menyeluruh.

tempah langsir murah keningau

Selain menawarkan perkhidmatan tempahan langsir murah, Ximina Curtalins & Blinds juga menyediakan perkhidmatan langsir yang komprehensif termasuk:

  • Servis konsultasi/idea langsir sesuai secara PERCUMA
  • Perkhidmatan jahit langsir
  • Perkhidmatan sukat langsir
  • Perkhidmatan pasang langsir
  • Blinds custom-made
  • Aksesori/kelengkapan langsir misalnya motorised, rod, rail dan hock langsir

Pelbagai Langsir Murah Untuk Dekorasi Cantik Ruangan Rumah/pejabat Anda

Di Ximina Curtalins & Blinds, mereka menawarkan pelbagai pilihan jenis fabrik, warna dan corak yang boleh dipilih bagi memenuhi citarasa dan kepuasan pelanggan mereka. Khas untuk para pelanggan yang memperbaharui suasana rumah mereka, Ximina juga menawarkan set langsir yang trendy dan berkualiti dalam harga marhain sesuai untuk pelanggan yang mempunyai bajet rendah. Mereka turut menawarkan kain langsir yang berasaskan pemasangan bercirikan moden dan jenis langsir seperti Eyelet curtain dan French pleat. Anda juga boleh menempah terus secara langsung melalui WhatsApp untuk memilih warna dan reka bentuk yang anda inginkan.

Untuk lihat banyak lagi design menarik yang ditawarkan oleh Ximina Curtalins & Blinds, anda boleh juga lawati laman Facebook mereka di sini!

Testimoni Pelanggan – Kepuasan Hati Pelanggan Adalah Keutamaan #1 Ximina Curtains & Blinds

Ximina Curtalins & Blinds menjanjikan kepuasan pelanggan mereka dengan perkhidmatan tempahan langsir yang memenuhi keperluan bajet dan juga citarasa pelanggan. Banyak feedback positif yang diterima oleh Ximina melalui servis dan produk mereka yang selalunya menjadi pilihan utama pelanggan. Anda boleh lihat sendiri seperti berikut!

Jom Ramai-ramai Tempah Langsir Murah Dan Bajet Di Ximina Curtains & Blinds Pasti Berbaloi!

Tempahan Langsir Murah di Kota Kinabalu Bersama Ximina.co

Anda nak tempah langsir? Nak tempah blinds? Berkualiti tapi harga bajet? Tunggu apa lagi, jom hubungi Ximina Curtalins & Blinds sekarang sebelum slot penuh. Anda boleh membuat tempahan langsir anda dengan mudah melalui WhatsApp Ms Ximina ataupun Admin Mas. Selamat mencuba!

Tunggu apa lagi,

Jom hubungi Ximina Curtalins & Blinds sekarang

Ximina Curtalins & Blinds

Tempahan Langsir Murah

Tempah Sekarang
Tunggu apa lagi,

Jom hubungi Ximina Curtalins & Blinds sekarang

Call Whatsapp Layari Website

Tunggu apa lagi,

Jom hubungi Ximina Curtalins & Blinds sekarang