Review
Mar 26, 2022, 10:38am

Tempah Langsir Murah Siap Jahit di Kota Kinabalu


Bila cakap pasal dekorasi rumah ni pasti ramai yang suka dan excited lagi-lagi menjelang Syawal yang hampir tiba. Jika anda jenis yang gemar membuat persiapan lebih awal, sudah tentunya dah mula sediakan senarai perkara yang perlu dibuat dan mula survey merata tempat. Nak deko rumah selalunya kita mula dengan pemilihan langsir. Kalau nak tahu, langsir sebenarnya mempunyai peranan penting di mana ianya membantu menaikkan seri bilik atau ruang tamu. Jadi, baik jangan main ikut dan beli langsir, asal ada orang kata.

langsir murah siap jahit

Biasanya, langsir ni kalau nak beli, selalunya memang kena pejam mata dan bayar saja. Tapi kalau dapat yang murah! Lagi lah seronok, betul tak? Sebab itu anda tidak perlu survey lagi banyak tempat nak beli langsir, cuma ikut baca lebih lanjut di bawah. Lepas baca, anda pasti nak tempah langsir ni, terutamanya bila anda boleh tempah langsir murah yang siap jahit dengan mudah! Memang berbaloi!

Kedai Langsir Murah Siap Jahit Ximina Curtains & Blinds Di Kota Kinabalu

Ximina Curtains & Blinds terkenal dengan kepakaran mereka dalam menyediakan perkhidmatan langsir dan blinds yang merangkumi Curtain Fabric & Lace, Curtain Pole, Rod & Track, Curtain Blind, Vertical Venetian, Roller Roman, Bamboo dan wainscoting.

kedai langsir murah kota kinabalu

Dengan Ximina, anda boleh menghiasi ruangan kediaman anda dengan menempah dan memasang langsir dan blinds custom-made atau ready-made dalam harga mampu milik sahaja. Ximina Curtains & Blinds boleh menjadi pilihan yang terbaik untuk anda disebabkan perkhidmatan mereka yang menjurus untuk membantu tuan rumah dan orang awam dengan menyediakan kelengkapan langsir dalam kos yang murah dan mampu milik tanpa perlu pening dan semuanya siap pasang dengan tentunya mengikut bajet pelanggan mereka.

koleksi langsir siap jahit

Jadi, serlahkan suasana rumah anda dengan langsir dan blinds dalam tekstur dan warna yang cantik untuk dipadankan dengan hiasan, mood dan gaya anda. Berikan perlindungan dan dekorasi yang lengkap dan bercirikan gaya kontemporari untuk tingkap kediaman anda dengan pilihan batang langsir Ximina yang bergaya, “curtain track” yang berkualiti dan ringkas serta kelengkapan aksesori langsir dan blinds yang menyeluruh.

Selain menawarkan perkhidmatan tempahan langsir murah, Ximina Curtains & Blinds juga menyediakan perkhidmatan langsir yang komprehensif termasuk:

  • Servis konsultasi/idea langsir sesuai secara PERCUMA
  • Perkhidmatan jahit langsir
  • Perkhidmatan sukat langsir
  • Perkhidmatan pasang langsir
  • Blinds custom-made
  • Aksesori/kelengkapan langsir misalnya motorised, rod, rail dan hock langsir

Banyak Pilihan Langsir Design Cantik Dan Moden Di Ximina Curtains & Blinds Walaupun Harga Murah 

Di Ximina Curtains & Blinds, mereka menawarkan pelbagai pilihan jenis fabrik, warna dan corak yang boleh dipilih bagi memenuhi citarasa dan kepuasan pelanggan mereka. Khas untuk para pelanggan yang memperbaharui suasana rumah mereka, Ximina juga menawarkan set langsir yang jenis moden dan berkualiti dalam harga marhain sesuai untuk pelanggan yang mempunyai bajet rendah. 

Mereka turut menawarkan kain langsir yang berasaskan pemasangan bercirikan moden dan jenis langsir seperti Eyelet curtain dan French pleat. Tak perlu susah-susah naik turun kedai, anda juga boleh menempah terus secara langsung melalui WhatsApp untuk memilih warna dan reka bentuk yang anda inginkan.

langsir murah kota kinabalutempah langsir raya (1) tempah langsir raya (2) tempah langsir raya (3)

Untuk lihat banyak lagi design menarik yang ditawarkan oleh Ximina Curtains & Blinds, anda boleh juga lawati laman Facebook mereka di sini!

Jom Lihat Apa Kata Orang Tentang Perkhidmatan Dan Produk Ximina Curtains & Blinds 

Ximina menjanjikan kepuasan pelanggan mereka dengan perkhidmatan tempahan langsir yang memenuhi keperluan bajet dan juga citarasa pelanggan. Banyak feedback positif yang diterima oleh Ximina melalui servis dan produk mereka yang selalunya menjadi pilihan utama pelanggan. Anda boleh lihat sendiri seperti berikut!

testimoni langsir terkini (1) testimoni langsir terkini (2) testimoni langsir terkini (3)

Beli Langsir Murah Siap Jahit Ximina Curtains & Blinds – Jimat Masa, Duit Dan Berkualiti!

logo ximina

Anda nak tempah langsir khususnya dari area Kota Kinabalu? Nak tempah blinds? Berkualiti tapi harga bajet? Tunggu apa lagi, jom hubungi Ximina Curtains & Blinds sekarang sebelum slot penuh. Anda boleh membuat tempahan langsir anda dengan mudah melalui WhatsApp Ms Ximina ataupun Admin Mas. Selamat mencuba!

Tempahan Langsir Murah Siap Jahit di Kota Kinabalu

Hubungi Ximina Curtains & Blinds

Ximina Curtains & Blinds

Pembekal & Pemborong Langsir Kota Kinabalu

Tempah Sekarang
Social Media
Tempahan Langsir Murah Siap Jahit di Kota Kinabalu

Hubungi Ximina Curtains & Blinds

Call Whatsapp

Tempahan Langsir Murah Siap Jahit di Kota Kinabalu

Hubungi Ximina Curtains & Blinds