Review
Jun 27, 2021, 10:21am

Telco Mana Yang Offer Pelan Internet Paling Murah? Halo Telco Hanya RM5


Perkhidmatan Internet prabayar sangat popular di kalangan rakyat Malaysia kerana ia adalah pilihan yang berpatutan dan murah untuk mengakses internet hari ini. Tetapi tidak semua pelan Internet mempunyai tawaran pakej yang sama – ada yang memberi anda lebih banyak Internet, ada yang memberi anda sedikit. Dalam dunia digital yang terus berkembang hari ini, kita menggunakan banyak perkhidmatan Internet kerana ia menjadi bahagian penting dalam kehidupan seharian kita.

Banyak orang mahukan kelajuan Internet yang sangat pantas untuk smartphone mereka tetapi tidak ramai yang sanggup membayar harganya. Lagi-lagi musim PKP ini, ramai yang susah untuk melanggan pakej internet walaupun sangat memerlukan kerana kerja dari rumah dan PDPR. 

Tetapi, teruskan membaca sebab ada pelan pakej internet bukan saja paling murah tapi dapat memberikan anda kelajuan internet yang paling laju untuk anda!

Pelan Paling Hot Simkad Halo Telco

Halo Telco adalah simkad prepaid telefon bimbit data besar dan pantas dengan harga terendah dan menjimatkan. Anda boleh mendapatkan simkad Halo Telco pada kadar serendah RM5 sahaja!

Pelan paling hot Halo Telco eksklusif ini hanya berharga RM48.00 sahaja dan anda akan memperolehi high speed data sebesar 10 GB + 60 GB high speed video data + unlimited calls to all network + 10GB basic internet sekiranya masih tak cukup data. Yang paling menarik, sekiranya anda tak cukup lagi anda boleh melanggan add on data boost dengan hanya RM10.00 sahaja per 10GB. Apa macam, menarik tak?

Kalau anda terfikir, kalau nak tukar pelan baru ini mesti kena tukar nombor juga. Susah sebab kena update nombor telefon pula. Jangan risau, dengan Halo Telco anda boleh kekal dengan nombor lama. Tak perlu pun tukar! Tapi untuk yang mahukan nombor baru, jika anda berdaftar dengan Halo Telco anda bukan sahaja melanggan pakej internet termurah dan paling laju, malah, anda boleh pilih nombor kesukaan anda empat digit dari belakang. Best tak? Semuanya hanya untuk RM 48 sebulan.

Tapi rasanya anda mahu pelan lagi bajet? Terdapat juga pakej lain yang anda boleh langgan dengan Halo Telco hanya serendah RM10.00 sahaja (pakej M1 1GB high speed data + unlimited calls to Tunetalk numbers + 10GB basic internet) untuk sebulan. 

Anda boleh spend sikit dan mahukan pakej yang sederhana, boleh saja anda melanggan pakej Halo Telco pada kadar RM28.00 di mana: 

  • Anda akan memperolehi 6GB high speed data + 15GB high speed video data + unlimited calls to Tunetalk numbers + 10GB basic internet
  • Anda juga boleh beli add on data boost sebanyak 10 GB hanya RM10.00 sahaja.

Untuk lebih jelas lagi, pakej-pakej yang disebutkan di atas adalah pakej bulanan, namun terdapat juga pakej tahunan (Y120) yang berharga RM200.00. Apa yang anda dapat melalui pakej tahunan Halo Telco ini? 

  • Dengan pakej ini anda akan memperolehi 120GB high speed data untuk setahun (10GB setiap bulan) + 10GB basic internet + unlimited calls to Tunetalk numbers
  • Anda juga boleh beli add on data boost sebanyak 10 GB hanya RM10.00 sahaja.

Sekiranya anda kaki sosial yang suka membuat panggilan dan sms, terdapat juga pakej yang sesuai untuk anda iaitu pelan B1 (unlimited voice plan) di mana dengan topup sebanyak RM30.00 sahaja sebulan anda akan mendapat unlimited calls to all network + 100 SMS sebulan.

Bagi warga emas dan OKU, Halo Telco juga menyediakan pakej khas untuk anda iaitu dengan topup sebanyak RM10.00 sahaja sebulan anda akan mendapat 2 GB high speed data + unlimited calls to Tunetalk numbers.

Jom Lihat Testimoni Pelanggan

Bagaimana, menarik tak pelan-pelan yang ditawarkan Halo Telco? Pakej tawaran paling murah, ramai yang sudah melanggan. Jika anda tidak berapa yakin lagi, jom lihat antara testimoni pelanggan seperti berikut. Semua berpuas hati dan telah memberikan komen positif. 

Dapatkan Sekarang Pelan Internet Celcom Paling Murah!

Mahukan pelan internet paling murah dan paling laju? Cepat hubungi di talian ini 012-7143938 sekarang. Anda boleh ketahui lebih lanjut mengenai pelan internet termurah ini di laman Facebook ini. 

Simkad padu jimat ini jangan dilepaskan! Jom dapatkan sementara tawaran masih ada. Selamat mencuba!

Nak Dapatkan Pelan Internet Murah?

Klik untuk info dan pembelian online

Halo Telco

Dapatkan Pelan Internet Paling Murah dan Berbaloi Baloi

Nak Daftar Halo Telco
Social Media
Nak Dapatkan Pelan Internet Murah?

Klik untuk info dan pembelian online

Call Whatsapp

Nak Dapatkan Pelan Internet Murah?

Klik untuk info dan pembelian online