Review
Apr 14, 2021, 3:17pm

Spek Mata Oasis Optometry Siap Secepat 30 Minit


Ketegangan mata adalah simptom biasa yang berlaku ketika mata anda menjadi letih setelah penggunaan yang terlalu lama. Ia boleh menyebabkan rasa tidak selesa dan anda mungkin rasa tertekan, terutamanya jika ia mempengaruhi apa yang anda lakukan. Ketegangan mata mungkin akan hilang setelah anda merehatkan mata. Memakai cermin mata untuk ketegangan mata boleh menjadi penyelesaian yang berguna untuk membantu mencegah ketegangan mata dari awal, atau untuk mengurangkan gejala tambahan yang timbul disebabkannya.

Kaca mata yang dioptimumkan untuk ketegangan mata sangat dapat membantu untuk keselesaan penglihatan anda, yang membolehkan anda melihat dengan jelas tanpa mengalami ketidakselesaan. Anda mungkin juga mendengar ketegangan mata yang disebut sebagai keletihan mata. Oleh itu, jika anda mencari cara untuk mencegah atau mengurangkan simptom, kaca mata untuk anda boleh memberikan jawapannya.

Kenapa Perlu Kunjungi Oasis Optometry?

Menjaga kesihatan mata anda adalah terpenting. Oleh itu, untuk mendapatkan perkhidmatan yang terbaik untuk mata anda amat masuk akal dan sudah pastinya anda boleh mendapatkan ini di Oasis Optometry. Hal ini kerana mereka bukan hanya sekadar pusat cermin mata biasa

 • Pemeriksaan Mata Berkomputer PERCUMA
 • Banyak Pilihan Bingkai Terkini
 • Pilihan Kanta Berkualiti Tinggi
 • Harga Pakej Jimat
 • Siap Segera 30 Minit
 • Khidmat Selepas Jualan Terbaik
 • Layanan Mesra

Anda boleh menjumpai premis Oasis Optometry di Tumpat beralamat di Pt 3948, Jalan Setia Utama, Bandar Bentara Tumpat, 16200 Tumpat, Kelantan (Bandar Baru Tumpat/Berdekatan dengan kedai ECO RM2). 

Pakej Cermin Mata Istimewa Untuk Warga Tumpat

Malah di Oasis Optometry, anda akan mempunyai peluang untuk memilih dari pilihan berjenama yang variasi pada harga yang berpatutan. 

 • Bingkai trendy design terkini
 • Pelbagai saiz
 • Banyak pilihan warna dan bentuk
 • Harga pakej istimewa 

Terkini di kedai cermin mata Oasis Optometry adalah pakej bingkai cermin mata dalam harga serendah RM99. Jangan lepaskan peluang anda untuk rebat promosi menarik Oasis Optometry seperti berikut:

 • Pakej Bingkai + Cermin Anti Silau – RM99 
 • Pakej Bingkai + Cermin Photogray (Tukar Gelap) – RM199
 • Bingkai + Kanta Blue Coat (Digital) – RM199
 • Bingkai + Kanta Multifocal (Jauh Dekat) – RM299

Kunjungi mereka sekarang kerana stok bingkai untuk promosi pakej adalah terhad. Kunjungi pusat cermin mata Oasis Optometry segera untuk banyak pilihan.

“Pilihan Banyak, Siap Cepat, Layanan Mesra”: Lihat Testimoni

Teringin untuk mengetahui pengalaman pelanggan lain yang pernah mencuba? Untuk anda berasa lebih yakin dengan servis dan perkhidmatan Oasis Optometry, lihatlah testimoni-testimoni pelanggan seperti berikut.Dapatkan Spek Termurah Di Oasis Optometry Tumpat Sekarang!

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah. Ambil peluang ini sementara ada di Oasis Optometry! Lawati laman Facebook mereka (Oasis Optometry Centre) ataupun laman rasmi kedai mereka di http://oasisoptometry.com.my untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Oasis Optometry hari ini! Memakai cermin mata boleh menjadi pengalaman yang menarik, jadi hubungi nombor-nombor seperti berikut untuk mengetahui dengan lebih lanjut!

Kubang Kerian – 097649991 / 017 7248991

Pasir Puteh- 097869992 / 011 10594992

Kok Lanas- 097889993 / 011 10956993

Tumpat – 097260444 / 011 10783994

 

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Oasis Optometry

OASIS OPTOMETRY CENTRE merupakan Pusat Optometri Milik Bumiputera 100%

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Pt 3948, Jalan Setia Utama, Bandar Bentara Tumpat, 16200 Tumpat, Kelantan

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Call Whatsapp Layari Website

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!