Umum
Apr 9, 2021, 2:51pm

Servis Cuci Kereta Professional Di Kuala Lumpur


Membersihkan bahagian dalam kereta anda adalah antara aspek terpenting untuk penyelenggaraan dan nilai sesebuah kereta. Sekiranya anda terlalu banyak membuang sampah dan sampah di lantai kereta atau di papan pemuka (dashboard), ia boleh menghalang pemanduan anda. Sekiranya tingkap anda terlalu kotor, kotoran boleh menghalang anda daripada melihat kenderaan yang mendekati sehingga boleh menyebabkan kemalangan. Pembersihan bahagian dalaman kereta juga penting untuk penampilan dan nilai kenderaan anda di samping memastikan kereta anda kelihatan baik sekaligus ini akan membantu meningkatkan harga diri anda ketika pergi ke sesuatu tempat sosial. 

Tetapi anda tidak perlu risau jika anda tidak mahir dalam kerja-kerja pembersihan bahagian dalaman kereta anda. Sekarang ini, anda dengan mudah boleh mendapatkan servis cuci kereta profesional yang anda kehendaki misalnya servis cuci kereta Master Clean Services ini. 

Pembersihan Bahagian Interior Kereta Anda Secara Profesional Dengan Master Clean Services

Bagi anda yang ingin tahu, Master Clean Services merupakan perniagaan yang menawarkan perkhidmatan cucian dalaman kereta, cuci sofa, tilam dan karpet rumah dan pejabat. Master Clean Services pada kebiasaannya akan beroperasi dari jam 9 pagi hingga 5 petang. Oleh itu, jika anda dari atau berada di sekitar kawasan Kuala Lumpur, bolehlah anda menempah perkhidmatan Master Clean Services. Apa sahaja kotoran di kusyen kereta anda sama ada tertumpah kuah rendang, terjatuh sambal nasi lemak, tumpahan air minuman, anak kecil terkencing di dalam kereta, apa jua pun, Master Clean Services akan berupaya untuk membersihkan kusyen kereta anda sampai kelihatan bagaikan baru. 

Master Clean Services juga menawarkan perkhidmatan-perkhidmatan yang lain seperti mencuci sofa, karpet serta tilam. Seperti yang dinyatakan tadi, perkhidmatan ini ditawarkan di mana-mana sahaja anda berada di sekitar Kuala Lumpur di mana servis disediakan di mana pelanggan berada, sama ada di rumah, di ruang pejabat dan sebagainya.

Perkhidmatan Profesional Master Clean Services Untuk Kereta Anda

Menjaga kebersihan bahagian dalaman kereta anda dengan cara yang betul adalah mustahak untuk menjaga nilai kereta anda. Kadang-kala, pengumpulan debu dan habuk dalam kereta boleh mengakibatkan alergi kulit punca daripada kuman terkumpul bagi sesetengah pengguna kereta. Dengan Master Clean Services, anda boleh menikmati perkhidmatan mencuci bahagian interior kereta di mana kereta anda akan kelihatan baru seperti baru dibeli. Tidak kira kereta jenis apa-apa pun sama ada kereta kecil, kereta jenis sedan, MPV, SUV, van, 4×4 dan lain-lain semuanya boleh dicuci seatnya dengan harga yang sangat berbaloi dengan servisnya. Antara keistimewaan menarik Master Clean Services adalah:

  • Tidak perlu cabut seat kenderaan anda
  • Akan siap bersih dalam tempoh 1-2 jam 
  • Satu hingga dua jam pengeringan jika pengudaraan baik
  • Servis terus ke rumah 
  • Cucian karpet lantai kereta tanpa buka seat
  • Ada tambahan perkhidmatan semburan Nano Mist Anti-bacteria 
  • Tawaran harga mampu milik, serendah RM90 (mengikut saiz kenderaan)

Master Clean Services menggunakan peralatan serta perkakasan yang khas beserta adunan kimia khas untuk mencuci kusyen kereta anda. Peralatan khas serta adunan kimia khas yang digunakan bertujuan untuk mencuci kusyen kereta sehingga ke bahagian akar kusyen kereta yang mana kebanyakan kotoran-kotoran yang terperangkap di bahagian-bahagian yang berkenaan. Bahan-bahan kimia yang digunakan oleh mereka memang dirumus khas untuk menjaga fabrik kereta daripada rosak. Mereka akan mencuci bukan sahaja kusyen kereta tetapi 

juga merangkumi:

  • Kusyen kereta
  • Panel bumbung kereta
  • Panel pintu kereta
  • Karpet lantai kereta
  • Bonet kereta

Testimoni-testimoni Pelanggan

Bukan senang untuk mendapatkan testimoni baik daripada para pelanggan. Rata-ratanya amat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan serta kualiti kerja yang tinggi oleh Master Clean Services. Tetapi bagi lebih yakinkan anda antara berikut adalah testimoni-testimoni daripada pelanggan yang telah mencuba perkhidmatan daripada Master Clean Services. 

“Servis terbaik harga berpatutan… sgt berpuas hati… nora bg 5 bintang… well done… semoga bisnes kalian bertambah maju…”

“Tq ya dek… bersih… bau pun sedap!”

“Memang terbaik… keluar segala harta-harta karun dalam cik bibah tu… Hantar car wash pun belum tentu clear macam ni… kotoran bekas sisa minuman yang tumpah habi dicuci… lepas nie tak pening nak tinggalkan cik bibah ke carwash mana untuk cuci seat… whatsapp sahaja brader nia akan datang rumah…”

“Harga pasti memuaskan bila tengok hasilnya… berbaloi… luar cantik dalam kereta harus la cantik…”

Semuanya Profesional Dengan Servis Cuci Master Clean Services

Dapatkan perkhidmatan cuci kusyen kereta terbaik di Kuala Lumpur hanya pada harga bermula sebanyak RM90. Boleh juga anda lihat testimoni pelanggan dan servis-servis mereka di laman Facebook dan Instagram mereka. Tempah perkhidmatan mereka sekarang untuk kereta anda kelihatan seperti baru dibeli. Boleh hubungi mereka ataupun Whatsapp di talian seperti berikut:

0169277805 – Luqman 1 

01133542076 – Luqman 2 

0183671735 – Nurul

 

Dapatkan perkhidmatan cuci kusyen kereta terbaik di Kuala Lumpur

Hanya pada harga bermula sebanyak RM90

Master Clean Services

Perkhidmatan cuci kusyen kereta/sofa/tilam dan lain-lain

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Ampang, Selangor

   
Dapatkan perkhidmatan cuci kusyen kereta terbaik di Kuala Lumpur

Hanya pada harga bermula sebanyak RM90

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan perkhidmatan cuci kusyen kereta terbaik di Kuala Lumpur

Hanya pada harga bermula sebanyak RM90