Review
Apr 8, 2021, 5:25pm

Servis Aircond No 1 Terbaik Di Alor Setar


Penapis, gegelung, dan sirip penghawa dingin memerlukan penyelenggaraan berkala agar unit berfungsi dengan berkesan dan cekap sepanjang tahun perkhidmatannya. Mengabaikan penyelenggaraan yang diperlukan akan mengakibatkan penurunan prestasi penghawa dingin yang berterusan sementara penggunaan tenaga akan meningkat secara berterusan.

Tugas penyelenggaraan terpenting yang akan memastikan kecekapan penghawa dingin anda adalah mengganti atau membersihkan penapisnya secara rutin. Penapis kotor yang tersumbat akan menyekat aliran udara normal dan mengurangkan kecekapan sistem dengan ketara. Gegelung penyejat penghawa dingin dan gegelung kondensor akan mengumpulkan kotoran sepanjang tempoh perkhidmatan mereka. Penapis yang bersih menghalang gegelung penyejat cepat kotor. Walau bagaimanapun, pada sesetengah waktu, gegelung penyejat masih akan mengumpul kotoran. Kotoran ini akan mengurangkan aliran udara dan melindungi gegelung, lalu mengurangkan kemampuannya untuk menyerap panas.

Oleh itu, mendapatkan servis penyelenggaraan untuk aircond anda adalah amat terpenting. Di sini, HD Smart Aircond sudah pasti dapat membantu anda dengan menepati kehendak anda. 

Kelebihan Servis HD Smart Aircond Untuk Penghawa Dingin Anda

Sudah tentu anda ingin mendapatkan perkhidmatan dan servis terbaik untuk penyaman udara anda dan untuk memastikan ia sentiasa berfungsi dalam keadaan terbaik memerlukan kerja-kerja maintenance sekurang-kurangnya secara berkala. Dengan HD Smart Aircond, mereka bukan hanya menawarkan servis penyelengaraan aircond anda, malah, mempunyai pengalaman lebih 9 tahun dalam bidang penyelengaraaan, pembaikpulih serta pembekalan penyaman udara. 

Antara faedah-faedah yang boleh anda dapati dengan melanggani perkhidmatan HD Smart Aircond termasuklah:

  • Setiap servis mereka termasuk dengan waranti 
  • Harga perkhidmatan mereka boleh runding mengikut kesesuaian bajet anda
  • Ada promosi setiap tahun 
  • Setiap pemasangan aircond baru dari mereka disertakan dengan free gift!
  • Merupakan syarikat 100% Bumiputera
  • Syarikat yang berpengalaman selama 9 tahun 
  • Boleh mendapatkan servis dalam harga yang berpatutan 
  • Syarikat yang berdaftar dengan SSM, CIDB, NIOSH, serta Jabatan Alam Sekitar

Selain itu, keistimewaaan servis HD Smart Aircond bukan hanya terhad untuk kerja-kerja pembaikpulihan malah juga merangkumi menyediakan perkhidmatan servis aircond di mana-mana termasuklah di rumah, pejabat, masjid dan membekal aircond serta pendawaian elektrik.  

Pilihan Perkhidmatan Penyaman Udara Terbaik Untuk Anda

Dengan HD Smart Aircond, anda boleh pastikan anda menerima servis atau perkhidmatan mereka yang terbaik sebab kelebihan syarikat mereka yang servis dahulu dan anda bayar kemudian secara ‘Cash on Delivery’. Jadi, HD Smart Aircond pertama mendahulukan keperluan para pelanggan mereka untuk memberikan anda kepuasan yang tertinggi dengan perkhidmatan yang ditawarkan. 

Servis mereka boleh didapati dalam harga serendah RM75 hingga RM235 dan ini berdasarkan jenis perkhidmatan yang anda melanggan dengan mereka. Untuk makluman anda, harga berlainan mengikut HP aircond. Tetapi, jangan risau, anda sudah tentu boleh mendapatkan perkhidmatan dalam harga yang berpatutan dengan HD Smart Aircond. Malah, anda boleh berunding harga dengan mereka jika ianya melebihi bajet anda. Selain itu, setiap servis HD Smart Aircond mempunyai waranti. 

Dapatkan Khidmat Servis Pembaikan Aircond Dengan HD Smart Aircond

Sekiranya anda dari Kedah dan sedang tercari-cari perkhidmatan servis aircond terbaik, boleh saja anda cuba melanggan perkhidmatan HD Smart Aircond. Untuk maklumat lanjut mengenai perkhidmatan yang ditawarkan dan melihat contoh-contoh pembaikan yang dilakukan oleh mereka, cuba ke laman Facebook mereka (HD Smart-Aircond Services).

Sebarang pertanyaan berkaitan harga dan quotation atau servis-servis lain yang ditawarkan, boleh hubungi atau Whatsapp mereka di talian seperti berikut:

017-2060121(Call/Whatsapp) 

019-4648074(Whatsapp) 

https://api.whatsapp.com/send?phone=60172060121  

 

Servis Aircond Serendah RM75

Servis DAHULU Bayar KEMUDIAN

HD Smart Aircond

Servis Aircond Terbaik Untuk Anda Di Mana-mana

Nak Servis Aircond
Social Media
Servis Aircond Serendah RM75

Servis DAHULU Bayar KEMUDIAN

Call Whatsapp

Servis Aircond Serendah RM75

Servis DAHULU Bayar KEMUDIAN