Review
Apr 5, 2021, 4:33pm

Rahsia Nak Dapatkan Payudara Terletak Cantik Dan Sihat


Tidak, anda tidak perlu melakukan pembedahan untuk mendapatkan payudara yang lebih besar. Ada perkara yang boleh anda lakukan setiap hari yang akan membantu meningkatkan saiz ukuran payudara anda dan menjadikannya kelihatan lebih terletak cantik dan sihat. Bagi mendapatkan payudara yang kencang dan membulat hanyalah memerlukan beberapa perubahan gaya hidup, dan menerapkan langkah-langkah ini ke dalam hidup anda akan menjadikan anda secara keseluruhan lebih sihat dan bahagia. Sekiranya anda bergelut dengan cara mendapatkan payudara yang lebih besar, teruskan membaca!

Walaupun payudara anda kebanyakannya terdiri daripada tisu, otot-otot dada di bawahnya dapat membuat keajaiban untuk membesarkan payudara anda. Terdapat senaman dan pose yoga tertentu yang berfungsi untuk menguatkan dada, menjadikan pecs anda lebih besar dan payudara anda lebih sihat. Melakukan senaman ini akan meningkatkan otot, menjadikannya kencang dan kuat.

Terdapat juga makanan dan herba yang diketahui dapat membantu pertumbuhan payudara. Makanan yang tinggi protein seperti salmon, yogurt Yunani dan quinoa, dapat membina dan memperbaiki tisu payudara, dan makanan kaya estrogenik seperti buah-buahan dan sayuran akan berfungsi untuk menjadikan payudara anda lebih besar dari masa ke masa. Tambahan pula, ramuan herba seperti Fenugreek mengandung phyto-estrogen dan diosgenin tumbuhan, yang didapati dapat membesarkan ukuran payudara.

Anda juga boleh mencuba krim dan minyak penambah payudara, dan melakukan urutan payudara setiap hari. Melakukan ini dapat meningkatkan peredaran darah dan meningkatkan tisu di payudara anda sehingga membesar.

Makanan Estrogenik

Terdapat makanan tertentu yang mempunyai kandungan estrogen yang tinggi, yang dapat membantu anda mendapatkan payudara yang lebih besar. Terdapat juga makanan yang tinggi hormon lelaki, testosteron, yang dapat menghalang pertumbuhan payudara, jadi makan makanan estrogenik akan membantu menyeimbangkan sistem anda. Makanan kaya estrogen termasuk biji anise, sayur-sayuran, kekacang, buah-buahan, biji bunga matahari, biji sesame, telur, dan biji flax, antara lain. 

Dapatkan Sumber Protein Anda

Selain daripada menolong banyak perkara lain dalam tubuh anda, protein sangat penting untuk pertumbuhan payudara. Ia mencipta dan memperbaiki sel dan tisu, termasuk tisu payudara. Selain itu, ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hormon seperti hormon pertumbuhan manusia, yang meningkatkan pertumbuhan payudara. Dapatkan dos protein lengkap anda dalam bentuk makanan seperti daging merah, ayam, salmon, telur, yogurt Yunani, biji chia, quinoa dan soya.

Herba Pembesar Payudara

Terdapat banyak ramuan herba pembesaran payudara yang boleh anda gunakan untuk menjalani diet harian anda. Masing-masing mempunyai faedah yang berbeza dari segi untuk merangsang tisu payudara hingga meningkatkan pertumbuhan payudara. Antara yang paling popular? Ada Fenugreek, yang mengandungi phyto-estrogen tumbuhan dan diosgenin, yang diketahui dapat meningkatkan ukuran payudara. Ada juga herba yang dikenali dengan nama saw palmetto dan adas yang mengandungi nutrien fitto yang merangsang tisu payudara. Ataupun anda boleh mencuba dengan mengamalkan makanan kesihatan berasaskan herba seperti produk pil kunyah Aidara. 

Aidara® – Pilihan Ramai Kaum Wanita Untuk Aset Terletak Cantik Dan Sihat

Aidara adalah makanan kesihatan berasaskan herba yang Lulus KKM dan disahkan Halal. Malah, juga merupakan produk yang telah mendapat status GMP dan MeSTI Malaysia. 

Produk vitamin montok Aidara membantu kaum wanita untuk menyerlahkan keyakinan diri mereka dengan khasiat-khasiat daripada herba semulajadi yang terkandung dalam pil kunyah Aidara. Di sini, tertera khasiat Aidara untuk pengetahuan anda seperti berikut, termasuk:

 • Bantu membesarkan saiz payudara yang kecil
 • Bantu anjalkan payudara yang jatuh (sagging breasts)
 • Bantu payudara kekal bulat terletak tanpa bra
 • Untuk punggung wanita
 • Bantu anjalkan punggung yang jatuh dan menggelebeh
 • Menaikkan lemak peha ke punggung untuk punggung yang anjal dan dibentuk cantik

Vitamin Aidara boleh didapati dalam perisa strawberi dan coklat. Aidara® adalah sejenis pil hormon untuk wanita yang mengalami masalah payudara kecil atau kendur kerana menyusu, punggung nipis, badan nipis sekeping dan tiada bentuk. Kalau anda mengalami masalah sedemikian, bolehlah anda cuba berjinak-jinak dengan Aidara vitamin montok.

Apa Sebenarnya Produk Vitamin Aidara Ini?

Aidara® merupakan sebuah produk dalam bentuk pil kunyah di mana anda boleh dapatkannya dalam perisa coklat dan strawberi. Satu botol Aidara mengandungi 30 kapsul (1000mg). Golongan wanita seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun sesuai untuk pengamalan produk vitamin Aidara ini. Selain itu, ianya juga sangat sesuai untuk kaum wanita bujang, wanita yang hendak kahwin, wanita yang sudah kahwin, wanita yang sudah mempunyai anak dan wanita yang sudah berumur.

Sekiranya anda mempunyai atau berdepan dengan masalah-masalah payudara seperti berikut:

 • Kecil
 • Payudara jatuh
 • Lempir
 • Payudara lanjut
 • Saiz payudara tidak sama besar

Tambahan pula, dengan masalah punggung termasuk punggung kecil, nipis, jatuh, lempir dan punggung berkedut, sudah semestinya anda tercari-cari penyelesaian kepada masalah anda. Di sini, produk vitamin Aidara mempunyai fungsi-fungsi yang tersendiri di mana hasilnya akan pasti membuahkan senyuman di wajah anda. 

Kelebihan Penggunaan Produk Vitamin Montok Aidara

Untuk pengetahuan anda, terdapat beberapa fungsi kegunaan produk Aidara. Kenali lebih lanjut bagaimana produk vitamin Aidara dapat membantu membesarkan aset anda. 

1. Payudara

 • Besarkan payudara
 • Bulatkan payudara
 • Puting jadi warna pink
 • Menyesuaikan size payudara dengan size badan. Payudara jatuh ia akan bulatkan. Kalau yang dah besar ia akan jadi pejal. Kalau tak sama besar, produk Aidara akan sama besarkan
 • Menganjalkan payudara/tegangkan payudara
 • Membentuk semula payudara yang jatuh
 • Kulit payudara jadi lembut
 • Payudara tetap kekal pejal tidak lagi lembik. Yang lanjut ia akan jadi tegang walaupun menyusu anak

2. Punggung

 • Besarkan punggung
 • Kulit punggung jadi lembut
 • Bulatkan punggung
 • Menyesuaikan saiz punggung dengan saiz badan dan peha. Jika yang berbadan besar atau gempal pun boleh cuba. Produk Aidara akan bentuk balik bagi bulat dan tonggek punggung.
 • Punggung yang berkedut akan jadi tegang
 • Menaikkan tegang punggung tanpa perlu squat atau senaman
 • Padu dan bulatkan punggung
 • Menaikkan lemak peha ke punggung untuk punggung yang anjal dan dibentuk cantik

Promosi Termurah Dan Terhad Aidara Buat Semua Kaum Wanita

Banyak fungsi yang boleh anda rasai dengan penggunaan produk vitamin Aidara. Untuk kesan yang menampakkan hasil, cara pengambilan produk vitamin Aidara adalah dengan mengambil satu atau dua pil kunyah selepas sarapan atau sebelum tidur. 

Kini, dengan harga promosi, anda boleh mendapatkan produk Aidara dengan harga RM60 sahaja (harga asal RM89). Kos penghantaran untuk Semenanjung adalah RM7 dan RM10 untuk Sabah dan Sarawak. Bukan itu sahaja, sekiranya anda membeli dua unit produk Aidara, anda akan berpeluang mendapatkan dalam harga promosi iaitu RM120 sahaja + penghantaran percuma!

Dengan pengamalan yang konsisten, anda boleh lihat sendiri perubahannya. 

Testimoni-testimoni Orang Ramai Yang Telah Mencuba Aidara

Kalau hendak cuba sesuatu produk untuk pertama kali, sudah pasti anda ingin lihat testimoni pelanggan yang telah mencuba sebelum ini. Jadi, sebab itulah di sini anda boleh lihat beberapa testimoni-testimoni secara langsung daripada para pelanggan Aidara. Lihat seperti berikut, sudah pasti ingin mencuba!Berminat? Tempah Di Sini Untuk Dapatkan Produk Aidara Anda

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja. Whatsapp mereka sekarang di nombor 019-5574363 dan dapatkan produk mereka sementara adanya harga promosi khas! Ketahui juga dengan lebih lanjut mengenai Aidara di laman rasmi Aidara, Facebook serta di laman Instagram mereka. Terdapat banyak lagi testimoni daripada pelanggan Aidara yang boleh anda lihat sendiri. Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Aidara®

Vitamin Untuk Body Montok Dan Solid Berkesan

Beli Sekarang
Social Media

636-A, BATU UBAN, 11700 GELUGOR, PENANG.

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Call Whatsapp Layari Website

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada!