Review
Apr 12, 2021, 5:33pm

Pusat Optometri Milik Bumiputera 100% Di Kok Lanas


Bukannya perkara mudah untuk mengetahui bila anda memerlukan cermin mata. Perubahan penglihatan boleh menjadi sesuatu yang tidak menentu. Simptom-simptomnya jarang muncul dan bukannya boleh dikenal pasti pada suatu hari sebagai penglihatan kabur, masalah membaca cetakan halus atau tanda jalan, atau kesukaran dengan penglihatan malam.

Sebaliknya, anda mungkin akan mengalami penurunan ketajaman penglihatan secara beransur-ansur yang mungkin tidak anda perhatikan pada mulanya. Atau, anda mungkin mula menyepet mata atau mengalami ketegangan mata, sakit kepala atau ketidakselesaan lain yang tidak anda alami sebelumnya. Tanda-tanda umum yang anda mungkin memerlukan cermin mata termasuk sakit kepala, sakit mata, mengerutkan kening dan menyepet mata terlalu kerap. 

Tanda-tanda dan gejala lain yang mungkin menunjukkan bahawa anda memerlukan cermin mata termasuk memerlukan cahaya yang lebih terang untuk melihat atau membaca dengan jelas, melihat lingkaran cahaya di sekitar sumber cahaya (seperti lampu depan kereta dan lampu) dan penglihatan yang memutar atau berkurang. Jika anda mendapati diri anda menghadapi simptom-simptom seperti berikut, mungkin anda perlu membuat pemeriksaan mata anda di mana anda juga boleh mendapatkan perkhidmatan tersebut di Oasis Optometry Centre.

100% Milik Bumiputera Pusat Optometri Oasis Di Kok Lanas

Oasis Optometry Centre adalah pusat Optometri milik bumiputera 100% dan mereka berpengalaman dalam bidang optometri serta telah beroperasi semenjak tahun 2010. Pusat Optometri Oasis ditubuhkan untuk menyediakan perkhidmatan penjagaan penglihatan yang terbaik kepada masyarakat khususnya di Negeri Kelantan. Mereka sentiasa komited untuk memberi kesedaran kepada masyarakat dari pelbagai lapisan umur dan latar belakang akan kepentingan  penjagaan penglihatan dari usia kanak-kanak lagi. 

Kenapa Pusat Optometri Oasis Pilihan Terbaik Untuk Anda?

Dengan begitu banyak gaya, warna, dan reka bentuk yang dapat dipilih, tidak ada sebab anda tidak dapat membuat pernyataan fesyen utama dengan kaca mata baru anda. Untuk membuat peralihan semudah mungkin, pakar penjagaan mata Oasis Optometry kini telah menyediakan beberapa perkara yang anda boleh jangkakan ketika memakai cermin mata baru anda.

 • Pemeriksaan Mata Oleh Optometrist Yang Bertauliah
 • Milik Bumiputera 100%
 • Banyak Pilihan Bingkai Terkini
 • Layanan Mesra
 • Khidmat Selepas Jualan Terbaik
 • Siap Segera 30 Minit

Anda boleh menjumpai premis Oasis Optometry di Kok Lanas beralamat di Pt 5062 (B) Kompleks Perniagaan Saidina Ali, Kok Lanas,16450 Kota Bharu, Kelantan (Berhadapan Pasar  Saidina Ali/bersebelahan SINGER).

Tawaran Promosi Pakej Cermin Mata Istimewa Untuk Warga Kok Lanas

Di Oasis Optometry, anda akan mempunyai peluang untuk memilih dari pilihan berjenama yang variasi pada harga yang berpatutan sahaja. 

 • Bingkai trendy design terkini
 • Pelbagai saiz
 • Banyak pilihan warna dan bentuk
 • Harga pakej istimewa 

Terkini di kedai cermin mata Oasis Optometry adalah pakej bingkai cermin mata dalam harga serendah RM99. Jangan lepaskan peluang anda untuk rebat promosi menarik Oasis Optometry seperti berikut:

 • Pakej Bingkai + Cermin Anti Silau – RM99 
 • Pakej Bingkai + Cermin Photogray (Tukar Gelap) – RM199
 • Bingkai + Kanta Blue Coat (Digital) – RM199
 • Bingkai + Kanta Multifocal (Jauh Dekat) – RM299

“Pilihan Banyak, Siap Cepat, Layanan Mesra”: Lihat Testimoni

Sambutan baik masyarakat turut membantu mengangkat nama Oasis Optometry Centre yang kini sudah pun mempunyai empat cawangan di Kelantan. Anda boleh lihat sendiri testimoni-testimoni daripada para pelanggan seperti berikut.Pilihan Cermin Mata Menarik Di Oasis Optometry Kok Lanas

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah. Ambil peluang ini sementara ada di Oasis Optometry! Lawati laman Facebook mereka (Oasis Optometry Centre) ataupun laman rasmi kedai mereka di http://oasisoptometry.com.my untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Oasis Optometry hari ini! Memakai cermin mata boleh menjadi pengalaman yang menarik, jadi hubungi nombor-nombor seperti berikut untuk mengetahui dengan lebih lanjut!

Kubang Kerian – 097649991 / 017 7248991

Pasir Puteh- 097869992 / 011 10594992

Kok Lanas- 097889993 / 011 10956993

Tumpat – 097260444 / 011 10783994

 

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Oasis Optometry

OASIS OPTOMETRY CENTRE merupakan Pusat Optometri Milik Bumiputera 100%

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Pt 5062 (B) Kompleks Perniagaan Saidina Ali, Kok Lanas,16450 Kota Bharu, Kelantan

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Call Whatsapp Layari Website

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!