Review
Apr 15, 2021, 1:32pm

Produk Tahan Lama Dari Gentlemen Kesan Seawal 3 Saat


Sekarang ini anda boleh perhatikan bahawa terdapat begitu banyak produk berkaitan ubat kuat yang berada didalam pasaran. Tidak ada salahnya untuk anda menggunakan ubat kuat yang termasuk dalam kategori produk kesihatan lelaki ini. Berdasarkan statistik dunia, perubahan gaya hidup memberi impak besar kepada kemerosotan tahap kesihatan manusia. Fakta paling nyata memperlihatkan penduduk negara Malaysia menduduki tangga pertama bagi masalah kegemukan di dunia. Mereka juga berisiko menghidap penyakit kencing manis, yang seterusnya membawa kepada masalah lemah tenaga syahwat.

Terdapat pelbagai faktor yang menyumbang kepada libido lelaki, ada yang mempunyai kemampuan untuk meningkatkan potensi seksual lelaki. Tetapi nutrien mana yang paling penting untuk memastikan tahap libido? Berikut adalah jenis makanan utama yang dapat membantu, menurut kajian saintifik.

1. Protein

Protein adalah bahan utama yang diperlukan untuk menghasilkan testosteron untuk lelaki. Para penyelidik dari sekolah perubatan Universiti Massachusetts mendapati bahawa pada umumnya orang yang mengamalkan diet vegetarian mengambil diet rendah protein yang menyebabkan masalah seksual di kemudian hari. Diet protein rendah didapati meningkatkan sex hormone-binding globulin pada lelaki yang lebih berumur di mana ianya melekat pada testosteron sehinggakan tidak dapat digunakan oleh tubuh.

2. Zink

Healthy product sources of zinc. Food rich in Zn

Kekurangan zink dikaitkan dengan hypogonadism dalam kalangan lelaki, keadaan di mana kelenjar seks menghasilkan sama ada hormon yang sedikit atau langsung tiada. Para penyelidik mendapati bahawa zink juga dapat memainkan peranan penting dalam membantu mengatur kadar testosteron. Akhirnya, suplemen zink dikaitkan dengan peningkatan testosteron secara dramatik pada lelaki muda yang kekurangan zink dan peningkatan ketara pada lelaki yang berumur yang mengalami kekurangan zink sederhana.

3. Serat

Pengambilan serat melancarkan sistem peredaran untuk lelaki. Tetapi serat juga dikaitkan dengan sex hormone-binding globulin, seperti protein. Mengambil jumlah serat yang mencukupi akan mengurangkan jumlah globulin yang mengikat testosteron menjadikan hormon seks lebih banyak digunakan oleh badan untuk melakukan aktiviti seksual. Serat juga dapat membantu mengawal berat badan anda kerana pinggang yang meluas akan mengakibatkan prestasi seksual yang rendah.

B’gentlemen – Produk Tahan Lama Efisien

B’Gentlemen merupakan produk yang direka khas untuk selesaikan masalah para suami di luar sana misalnya hendak bersama dengan pasangan untuk tempoh yang panjang, menjadikan ia lebih besar dan keras untuk bersama dengan lebih lama. Produk B’Gentlemen adalah produk berteknologi Nano pertama di Malaysia. Anda cuma perlu spray dan kesan serapan boleh dilihat sepantas 3 saat. Sudah tentunya, anda terus boleh bersama pasangan anda. Tidak perlu tunggu berjam atau diurut-urut. 

Satu kotak B’Gentlemen mengandungi empat botol tube spray untuk kegunaan anda. Satu tube spray B’Gentlemen boleh digunakan sebanyak 20 kali spray. Memang berbaloi dan menjimatkan! 

  • 1 kotak RM89 
  • 2 kotak RM129 
  • 3 kotak RM159

Antara Kesan Mujarab Spray B’gentlemen

Selain daripada ciri teknologi Nano yang terdapat dalam produk B’Gentlemen ini, spray tube ini diformulasikan dari empat jenis debunga yang telah terbukti serta mujarab untuk kegunaan para lelaki untuk lebih power di malam hari. Apakah empat jenis debunga itu?

  • Schisandra
  • Clove
  • Okra
  • Meat Pine

Di samping itu, spray B’Gentlemen ini merupakan jenis water-based di mana ia menjadikannya cepat meresap ke dalam kulit dan bukan seperti minyak lintah yang perlu diurut-urut untuk melihat kesan. Spray B’Gentlemen ini kaedah terbaru untuk anda dan boleh melihat kesannya yang padu dalam masa yang singkat. 

Cara Penggunaan Betul Spray B’gentlemen

Untuk memastikan keberkesanan produk ini, pastikan anda ikuti tiga cara penggunaan seperti berikut: 

Mudah sahaja, bukan?

Terbukti Berkesan: Lihat Testimoni Pelanggan

Terdapat ramai yang telah mencuba produk B’Gentlemen ini. Berikut adalah testimoni positif para pelanggan. Jom lihat pengalaman mereka dengan B’Gentlemen ini. 


Pastikan Cuba Sekarang B’gentlemen Untuk Kesan Pantas

Boleh cuba hari ini juga! Selesaikan masalah anda dengan spray B’Gentlemen yang kini di pasaran. Untuk tempahan dan sebarang maklumat lanjut, boleh hubungi nombor Whatsapp seperti yang tertera 0197518661/0107979246. Kenali B’Gentlemen dengan lebih mendalam melalui laman rasmi mereka di https://bgentlemenmalaysia.com/

 

Selesaikan masalah anda dengan spray B’Gentlemen

Boleh cuba hari ini juga!

Spray B’Gentlemen

Tak Perlu Ubat Kuat, Kini Hanya Dengan Spray Botol Kecil Untuk Beraksi

Beli Sekarang
Social Media
Selesaikan masalah anda dengan spray B’Gentlemen

Boleh cuba hari ini juga!

Call Whatsapp Layari Website

Selesaikan masalah anda dengan spray B’Gentlemen

Boleh cuba hari ini juga!