Review
Apr 3, 2021, 10:23pm

Produk Buatan Tempatan Untuk Besarkan Payudara Berkesan


wanita hari ini menginginkan kelengkungan yang lebih baik, dan penampilan yang lebih seksi. Dianggarkan bahawa 80% wanita tidak senang dengan aspek visual payudara mereka. Ini sama sekali tidak mengejutkan, kerana sudah diketahui bahawa payudara wanita adalah salah satu bahagian tubuh wanita yang paling menarik.

Memiliki payudara yang cantik akan mengubah penampilan wanita, tahap kepastian, jumlah perhatian yang dia dapat dari lelaki, cara pakaian yang sesuai dengannya, dan faedah lain yang dapat dikaitkan oleh wanita daripada memiliki saiz payudara yang lebih besar. Walaupun banyak wanita sering menjalani pembedahan untuk melakukan ini, terdapat banyak kelemahan yang berkaitan dengan pembedahan, dan ini termasuk risiko perubatan, kos yang tinggi, dan rasa implan yang tidak sesuai. Dengan mempertimbangkan risiko ini, banyak wanita lebih suka mencari pilihan semula jadi untuk pembesaran payudara.

Adakah Makanan Tambahan Atau Suplemen Sebenarnya Berkesan?

Bagi wanita yang ingin melakukan peningkatan payudara dengan cara bukan pembedahan, soalan utama yang biasanya mereka ajukan adalah, adakah pil itu betul-betul berfungsi? Baiklah, jawapannya pada amnya, ya. Pil penambah saiz payudara ataupun suplemen sebegini yang dihasilkan berdasarkan kaedah saintifik, dan mempunyai ramuan yang meningkatkan pertumbuhan tisu payudara.

Pil ini menggabungkan phytoestrogen, yang merupakan unsur yang serupa dengan estrogen wanita yang dirembeskan secara semula jadi, dan ini meningkatkan pertumbuhan dan perkembangan tisu payudara, seperti yang berlaku semasa akil baligh. Sebilangan besar suplemen seperti pil kunyah Aidara yang ada juga mempunyai sejumlah besar ramuan herba, yang juga telah dikaji untuk memiliki kualiti pembesaran payudara, seperti Blied Thistle, Fenugreek, Dong Quai, Hops dan antara yang lain.

Ikuti Garis Panduan Produk Semasa Mengambil Pil

Ketika anda mengamalkan pil atau makanan tambahan sebegini, pastikan anda ketahui dan menyedari beberapa perkara yang mungkin memberi kesan negatif terhadap kesihatan dan kesejahteraan anda. Penting bagi wanita untuk mematuhi garis panduan pengeluar dengan tegas. Ambil pil pada waktu yang tepat, dan jangan sekali-kali mengambil lebih daripada dos yang ditetapkan.

Bagi sesetengah wanita, mereka disarankan untuk mengikuti diet yang ditentukan, kerana beberapa produk tidak berfungsi dengan baik jika wanita, misalnya, mengambil terlalu banyak protein atau karbohidrat. Sebaik sahaja sesetengah daripada anda merasakan dan melihat kesan makanan tambahan ini, anda disarankan dan harus mengurangkan pil dengan perlahan, dan berhenti mengambilnya selepas itu. Mencapai peningkatan ukuran payudara yang ketara adalah proses yang beransur-ansur, dan kebanyakan wanita akan melihat hasilnya setelah mengambil makanan tambahan selama sekitar 3-6 bulan.

Sebilangan besar, jika tidak semua doktor, dan pakar bedah plastik dengan cepat dengan tegas akan mengatakan hanya pembedahan invasif yang diperlukan untuk membesarkan payudara. Walau bagaimanapun, banyak jamu, naturopath, pelanggan, dan pengeluar produk akan mengemukakan alasan bahawa ini tidak benar. Walaupun tidak semua wanita dapat mencapai hasil yang sama, ada janji besar yang dapat dilihat dalam penggunaan suplemen ini, dan selagi anda memastikan dengan mengikuti panduan produk, dan secara konsisten mengambil produk untuk jangka masa yang ditentukan, anda pasti akan dalam perjalanan untuk mencapai matlamat anda untuk mendapatkan ukuran payudara yang lebih besar.

Aidara® – Produk Buatan Tempatan Untuk Besarkan Payudara Secara Berkesan

Oleh itu, jika anda ingin tahu, Aidara HQ merupakan sebuah perniagaan yang berlokasi di 636-A Jalan Batu Uban, Century Garden, 11700, Gelugor, Pulau Pinang. Perniagaan mereka khusus kepada penjualan produk vitamin khas untuk kaum wanita yang ingin mencantikkan lagi aset mereka. Produk vitamin Aidara merupakan produk keluaran tempatan dan mereka juga memastikan yang produk Aidara mempunyai logo Halal dan lulus KKM. 

Apa sebenarnya produk vitamin Aidara ini? Sudah pasti anda tertanya-tanya. Aidara® merupakan sebuah produk dalam bentuk pil kunyah di mana anda boleh dapatkannya dalam perisa coklat dan strawberi. Satu botol Aidara mengandungi 30 kapsul (1000mg). Golongan wanita seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun sesuai untuk pengamalan produk vitamin Aidara ini. Selain itu, ianya juga sangat sesuai untuk kaum wanita bujang, wanita yang hendak kahwin, wanita yang sudah kahwin, wanita yang sudah mempunyai anak dan wanita yang sudah berumur.

Sekiranya anda mempunyai atau berdepan dengan masalah-masalah payudara seperti berikut:

 • Kecil
 • Payudara jatuh
 • Lempir
 • Payudara lanjut
 • Saiz payudara tidak sama besar

Tambahan pula, dengan masalah punggung termasuk punggung kecil, nipis, jatuh, lempir dan punggung berkedut, sudah semestinya anda tercari-cari penyelesaian kepada masalah anda. Di sini, produk vitamin Aidara mempunyai fungsi-fungsi yang tersendiri di mana hasilnya akan pasti membuahkan senyuman di wajah anda. 

Bagaimana Produk Aidara Dapat Membantu Anda?

Untuk pengetahuan anda, terdapat beberapa fungsi kegunaan produk Aidara. Kenali lebih lanjut bagaimana produk vitamin Aidara dapat membantu membesarkan aset anda. 

1. Payudara

 • Besarkan payudara
 • Bulatkan payudara
 • Puting jadi warna pink
 • Menyesuaikan size payudara dengan size badan. Payudara jatuh ia akan bulatkan. Kalau yang dah besar ia akan jadi pejal. Kalau tak sama besar, produk Aidara akan sama besarkan
 • Menganjalkan payudara/tegangkan payudara
 • Membentuk semula payudara yang jatuh
 • Kulit payudara jadi lembut
 • Payudara tetap kekal pejal tidak lagi lembik. Yang lanjut ia akan jadi tegang walaupun menyusu anak

2. Punggung

 • Besarkan punggung
 • Kulit punggung jadi lembut
 • Bulatkan punggung
 • Menyesuaikan saiz punggung dengan saiz badan dan peha. Jika yang berbadan besar atau gempal pun boleh cuba. Produk Aidara akan bentuk balik bagi bulat dan tonggek punggung.
 • Punggung yang berkedut akan jadi tegang
 • Menaikkan tegang punggung tanpa perlu squat atau senaman
 • Padu dan bulatkan punggung
 • Menaikkan lemak peha ke punggung untuk punggung yang anjal dan dibentuk cantik

Cara Pengambilan Produk Vitamin Aidara

Banyak fungsi yang boleh anda rasai dengan penggunaan produk vitamin Aidara. Untuk kesan yang menampakkan hasil, cara pengambilan produk vitamin Aidara adalah dengan mengambil satu atau dua pil kunyah selepas sarapan atau sebelum tidur. 

Kini, dengan harga promosi, anda boleh mendapatkan produk Aidara dengan harga RM60 sahaja (harga asal RM89). Kos penghantaran untuk Semenanjung adalah RM7 dan RM10 untuk Sabah dan Sarawak. Bukan itu sahaja, sekiranya anda membeli dua unit produk Aidara, anda akan berpeluang mendapatkan dalam harga promosi iaitu RM120 sahaja + penghantaran percuma!

Dengan pengamalan yang konsisten, anda boleh lihat sendiri perubahannya. 

Lihat Testimoni: Ramai Puas Hati Dan Gembira Dengan Aidara

Anda tidak perlu khuatir sebab ramai yang telah mencuba produk Aidara dan berjaya dapatkan hasil yang mereka inginkan. Seperti berikut anda boleh lihat bagaimana dengan penggunaan produk Aidara para pelanggan berjaya mendapatkan hasil positif yang mereka inginkan.

“Best la pakai aidara. Ramai puji sekarang ni dah makin gebu. Tq aidara.” – Shakirah Ahmad

“Aidara memang terbaik. Hubby sy pun tnya camne leh jadi montok lak dah skrg. Hehehe” – Eira

“Terbaik! Puas hati pakai. Tq aidara” – Nur Amanina

Tempah Segera Untuk Rasai Perubahan Yang Menakjubkan Dengan Produk Tempatan Aidara

Teringinkan badan yang solid dan montok? Terutamanya di bahagian payudara dan punggung anda? Cubalah Aidara®. Dijamin puas hati sangat. Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! Anda boleh Whatsapp mereka sekarang di nombor 019-5574363 dan dapatkan produk mereka sementara adanya harga promosi khas! Ketahui juga dengan lebih lanjut mengenai Aidara di laman rasmi Aidara, Facebook serta di laman Instagram mereka. Terdapat banyak lagi testimoni daripada pelanggan Aidara yang boleh anda lihat sendiri di laman-laman tersebut. 

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Aidara®

Vitamin Untuk Body Montok Dan Solid Berkesan

Beli Sekarang
Social Media

636-A, BATU UBAN, 11700 GELUGOR, PENANG.

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Call Whatsapp Layari Website

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada!