Review
Apr 12, 2021, 6:13pm

Pilihan Spek Termurah Di Tumpat


Cermin mata telah menjadi lebih popular daripada sebelumnya, kerana pelbagai warna, gaya yang diperbaharui, dan kemampuan orang ramai untuk memilikinya yang lebih luas.

Bertentangan dengan kepercayaan umum, cermin mata pada hari ini boleh didapati dalam harga yang lebih berpatutan daripada sebelumnya. Dengan promosi harga yang ditawarkan di Oasis Optometry, anda boleh mendapatkan cermin mata berkualiti dengan harga yang berpatutan yang akan membantu mengembalikan penglihatan anda. Inventori mereka tidak terhad kerana mereka mempunyai bingkai untuk semua peringkat umur. 

Semua mempunyai hak untuk mendapatkan penglihatan yang baik dan jelas. Sudah tentu anda juga berhak mendapat visi yang baik dengan harga yang berpatutan dalam gaya yang memperlihatkan penampilan unik anda. Untuk anda, Oasis Optometry boleh menjadi pilihan bernas untuk mata anda. 

Pusat Optometri Oasis Mempunyai Pilihan Spek Berkualiti Dan Murah

Oasis Optometry Centre adalah pusat Optometri milik bumiputera 100% dan mereka berpengalaman dalam bidang optometri serta telah beroperasi semenjak tahun 2010. Di premis mereka di Tumpat juga terdapat pelbagai  bingkai cermin mata terkini dan sesuai untuk semua golongan. Malah, mereka juga merupakan pengedar rasmi bingkai cermin mata berjenama terkenal seperti Alain Delon, Crocodile, Guy Larroche, Rayban,  Bonia, Seiko, Oris, Alfio Raldo, Edwin, Elizabeth Arden, Lois, BUM, SB Polo, Cheetah dan banyak lagi. Yang penting produk-produk jenama terkenal ini adalah yang berkualiti dan asli.

Kenapa Perlu Kunjungi Oasis Optometry?

Menjaga kesihatan mata anda adalah terpenting. Oleh itu, untuk mendapatkan perkhidmatan yang terbaik untuk mata anda amat masuk akal dan sudah pastinya anda boleh mendapatkan ini di Oasis Optometry. Hal ini kerana mereka bukan hanya sekadar pusat cermin mata biasa

 • Pemeriksaan Mata Berkomputer PERCUMA
 • Banyak Pilihan Bingkai Terkini
 • Pilihan Kanta Berkualiti Tinggi
 • Harga Pakej Jimat
 • Siap Segera 30 Minit
 • Khidmat Selepas Jualan Terbaik
 • Layanan Mesra

Anda boleh menjumpai premis Oasis Optometry di Tumpat beralamat di Pt 3948, Jalan Setia Utama, Bandar Bentara Tumpat, 16200 Tumpat, Kelantan (Bandar Baru Tumpat/Berdekatan dengan kedai ECO RM2). 

Pakej Cermin Mata Istimewa Untuk Warga Tumpat

Di Oasis Optometry, anda akan mempunyai peluang untuk memilih dari pilihan berjenama yang variasi pada harga yang berpatutan. 

 • Bingkai trendy design terkini
 • Pelbagai saiz
 • Banyak pilihan warna dan bentuk
 • Harga pakej istimewa 

Terkini di kedai cermin mata Oasis Optometry adalah pakej bingkai cermin mata dalam harga serendah RM99. Jangan lepaskan peluang anda untuk rebat promosi menarik Oasis Optometry seperti berikut:

 • Pakej Bingkai + Cermin Anti Silau – RM99 
 • Pakej Bingkai + Cermin Photogray (Tukar Gelap) – RM199
 • Bingkai + Kanta Blue Coat (Digital) – RM199
 • Bingkai + Kanta Multifocal (Jauh Dekat) – RM299

Kunjungi mereka sekarang kerana stok bingkai untuk promosi pakej adalah terhad. Kunjungi pusat cermin mata Oasis Optometry segera untuk banyak pilihan.

“Pilihan Banyak, Siap Cepat, Layanan Mesra”: Lihat Testimoni

Teringin untuk mengetahui pengalaman pelanggan lain yang pernah mencuba? Untuk anda berasa lebih yakin dengan servis dan perkhidmatan Oasis Optometry, lihatlah testimoni-testimoni pelanggan seperti berikut.Dapatkan Spek Termurah Di Oasis Optometry Tumpat Sekarang!

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah. Ambil peluang ini sementara ada di Oasis Optometry! Lawati laman Facebook mereka (Oasis Optometry Centre) ataupun laman rasmi kedai mereka di http://oasisoptometry.com.my untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Oasis Optometry hari ini! Memakai cermin mata boleh menjadi pengalaman yang menarik, jadi hubungi nombor-nombor seperti berikut untuk mengetahui dengan lebih lanjut!

Kubang Kerian – 097649991 / 017 7248991

Pasir Puteh- 097869992 / 011 10594992

Kok Lanas- 097889993 / 011 10956993

Tumpat – 097260444 / 011 10783994

 

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Oasis Optometry

OASIS OPTOMETRY CENTRE merupakan Pusat Optometri Milik Bumiputera 100%

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Pt 3948, Jalan Setia Utama, Bandar Bentara Tumpat, 16200 Tumpat, Kelantan

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Call Whatsapp Layari Website

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!