Review
Apr 5, 2021, 10:20pm

Petua Untuk Kekal Romantis Selepas Berkahwin


Apabila anda telah mendirikan rumah tangga, perkara pertama yang anda ingin lakukan adalah membahagiakan pasangan anda agar perkahwinan yang telah dibina dapat berkekalan sehingga ke anak cucu. Selain itu, kebahagiaan di dalam perkahwinan juga boleh membuatkan anda lebih gembira dan juga kurang tekanan di dalam hidup. Jadi, ia adalah amat penting untuk kedua – dua pihak memainkan peranan masing – masing agar anda boleh hidup dengan tenang bersama pasangan anda. 

Kunci kebahagiaan sebenarnya tidak boleh diletakkan di mana – mana aspek di dalam perkahwinan. Namun, anda perlu mengetahui cara – cara yang betul untuk memastikan masjid yang dibina tidak runtuh dalam masa yang singkat. Anda boleh mengikuti tips – tips yang akan dikongsikan di bawah untuk membuatkan rumah tangga anda sentiasa bahagia. Tips ni wajib dilakukan oleh semua pasangan sekiranya anda mahukan perkahwinan yang sempurna. 

Tips Kekal Romantis Selepas Berkahwin 

 • Sentiasa Bercakap Dengan Lembut

Meskipun anda tidak sependapat, namun itu bukanlah alasan untuk anda bertekak dan meninggikan suara terhadap pasangan anda. Cakaplah dengan lembut agar pasangan anda tidak terasa hati dengan anda. Malah, percakapan yang lembut juga boleh mencairkan hati pasangan anda jadi pastikan anda sentiasa bersopan santun apabila berkomunikasi agar rumah tangga terasa lebih bahagia. 

 • Sentiasa Bermanja Dengan Pasangan

Sekiranya anda mahu mengekalkan rasa romantis bersama pasangan, sentiasalah bermanja – manja dengan suami mahupun isteri anda. Anda boleh mengusik dan berpelukan dengan mereka meskipun pada hari yang biasa. Pastikan pasangan anda menerima kasih sayang yang banyak dari anda, pasti mereka akan rasa lebih dihargai. 

 • Sediakan Makan Malam Istimewa

Apabila anda berkahwin, pastikan anda menyediakan makan malam istimewa sekurang kurangnya sebulan sekali. Hal ini kerana, makan malam ini boleh membuatkan perasaan romantis di dalam pasangan kembali membara. Perasaan romantis ini sangat membantu dalam membuatkan perkahwinan anda bersama pasangan kekal lama. 

 • Berpegangan Tangan

Ini juga merupakan salah satu cara untuk anda mendapatkan kembali perasaan romantis bersama pasangan anda seperti sebelum berkahwin. Apabila anda berpegangan tangan, rasa cinta pasti akan berputik kembali. Anda boleh pegang tangan pasangan anda di mana – mana sahaja sama ada ketika berjalan – jalan di pusat membeli – belah atau berjalan di taman. 

Vitamin Aidara – Rahsia Kekal Romantis Selepas Berkahwin 

Jika anda merupakan seorang isteri, anda pasti mengetahui salah satu cara untuk membahagiakan suami anda, iaitu dengan mempunyai tubuh badan yang mantap dan solid. Selalunya, apabila para wanita telah berkahwin, mereka sering mengabaikan kecantikan dan kesihatan tubuh badan. Jadi, para suami rasa tidak gembira. Anda pasti tidak mahu perkara yang sama berlaku, bukan? 

Kalau anda nak tubuh badan yang solid, anda perlu menggunakan Vitamin Aidara. Ia merupakan supplemen yang berbentuk pill dan akan membaik pulih bahagian dalaman anda agar tubuh anda kembali tegang seperti anak dara. Apa yang membuatkan Vitamin Aidara istimewa adalah ia bukan sahaja membaiki tubuh dan kulit anda di luaran, malah ia juga akan membaiki dalaman anda agar anda tidak lagi mempunyai masalah dengan keputihan, lendir hanyir di Miss V dan sebagainya.

Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan vitamin Aidara, anda disarankan untuk mendapatkan vitamin ini sekarang kerana mereka sedang mengadakan promosi di mana sebotol vitamin ini hanya berharga RM60. Harga sebelum ini adalah RM89, jadi anda boleh berjimat sebanyak RM29. 

 

> Beli 1 Unit

Harga Biasa: RM 89

Harga Promosi: RM 60

JIMAT: RM 29

Kos penghantaran:

Semenanjung RM 7              

Sabah & Sarawak  RM 10

 > Beli 2 Unit 

 Harga Biasa: RM 178

 Harga Promosi:  RM 120 + PERCUMA penghantaran

 JIMAT: RM 58

Kenapa Anda Perlu Memilih Vitamin Aidara?

Terdapat pelbagai sebab dan kelebihan vitamin Aidara yang akan membantu anda mengembalikan usia keremajaan anda. Berikut adalah sebab kenapa anda perlu memilih vitamin Aidara sebagai suplemen kesihatan anda.

 • Lulus KKM

Anda tidak perlu risau untuk mengamalkan vitamin Aidara kerana ia telah diluluskan oleh KKM sebagai makanan kesihatan. Nombor rujukan KKM untuk vitamin Aidara adalah KKM.600-7/2/1 Jld.34. Ia berada di dalam kategori pengkelasan makanan dan lulus sebagai makanan kesihatan. Jadi, ia sudah tentu selamat untuk dimakan oleh semua wanita dari seluruh peringkat umur. 

 • Halal

Vitamin Aidara juga diiktiraf halal dan boleh dimakan oleh semua wanita muslim dan bukan muslim. Vitamin ini menggunakan gelatin dari tumbuh – tumbuhan dan juga bahan berasaskan tumbuhan yang dijamin halal. Jadi, anda tidak perlu berasa ragu – ragu ketika mengamalkan vitamin Aidara.

 • Buatan Malaysia. 

Ia juga dijamin dibuat di Malaysia dan bukan dari luar negara. Proses penghasilan vitamin Aidara dibuat sepenuhnya di Malaysia dan di kilang yang bertaraf GMP dan sudah tentu selamat untuk dimakan. Jadi, anda boleh mendapatkan vitamin Aidara sekarang dan amalkan secara konsisten untuk kesan yang efektif. 

 • Buatan Muslim.

Vitamin Aidara dihasilkan oleh orang Muslim dari bahan – bahan yang dijamin halal dan bersih. Apabila anda mengamalkan vitamin Aidara, anda pasti akan dapat merasakan keberkesanannya tanpa rasa was -was kerana penghasilan vitamin ini adalah 100% buatan muslim. 

 • Tiada Campuran Bahan Kimia

Bahan – bahan yang digunakan di dalam vitamin Aidara adalah 100% semulajadi dan tiada bahan kimia yang terlarang. Jadi anda tidak perlu risau akan kesan sampingan kerana bahan – bahan organik ini tidak akan memberi sebarang kesan buruk kepada tubuh badan anda. Malah, ia akan membantu anda untuk mendapatkan tubuh badan yang lebih langsing dan cantik. 

 • Penggunaan Herba Semulajadi 

Penggunaan bahan – bahan semulajadi seperti kacip fatimah,serapat dan pueraria mirifica membolehkan vitamin Aidara memberikan kesan yang baik kepada tubuh badan wanita. Hal ini kerana, herba – herba tradisional ini telah lama diamalkan oleh nenek moyang kita untuk kecantikan. Dengan penggunaan herba ini di dalam vitamin Aidara, anda pasti akan dapat aset dan tubuh badan yang anda idamkan selama ini. 

Kelebihan Menggunakan vitamin Aidara

Kenapa anda perlu menggunakan vitamin Aidara? Apa kelebihan yang anda akan dapat? Sebenarnya vitamin Aidara ni ada banyak sangat kelebihan dan antara kebaikan yang anda akan perolehi termasuklah;

 • Membesarkan Payudara 

Adakah anda merupakan orang dewasa tetapi payudara anda bersaiz kanak – kanak? vitamin Aidara boleh membantu anda untuk membesarkan payudara agar kelihatan lebih montok dan padat. Bolehlah anda menukar dan membeli saiz bra yang baru. Suami anda juga pasti akan lebih gembira dengan saiz payudara baru anda. 

 • Menganjalkan Payudara 

Apabila anda dimamah usia, collagen juga akan kekurangan dan membuatkan kulit anda tidak setegang dulu. Apabila kulit tidak lagi tegang, payudara anda secara tidak langsung akan menjadi kendur. Sekiranya anda mengamalkan vitamin Aidara, payudara anda akan menjadi lebih tegang seperti anak dara. 


 • Membesarkan Punggung

Selain dari membesarkan payudara, vitamin Aidara boleh membantu anda untuk membesarkan punggung. Sekiranya anda mempunyai punggung yang kecil dan membuatkan anda rasa tidak yakin di hadapan pasangan anda, maka anda boleh cuba mengamalkan vitamin Aidara dan lihat sendiri kesannya terhadap saiz punggung anda.


 • Melembutkan Kulit Punggung Dan Payudara

Kulit di punggung dan payudara adalah agak sensitif dan ia akan menjadi kasar sekiranya anda tidak menjaga dengan betul. Dengan vitamin Aidara, anda tak perlu lagi menggunakan losyen kerana pil ini akan membantu anda untuk melembutkan kulit punggung serta payudara. Anda akan rasa kulit anda selembut bayi selepas mengamalkan vitamin Aidara secara konsisten. 


 • Membulatkan Punggung Dan Payudara

Payudara semakin kendur dan punggung yang nipis akan membuatkan anda kurang menarik dihadapan pasangan. Sudah tentu pasangan anda mahukan payudara yang tegang dan punggung yang mantap. vitamin Aidara dapat membantu anda untuk membulatkan punggung dan payudara. Barulah pasangan semakin sayang. 

 • Menghapuskan Masalah Keputihan

Wanita memang tidak boleh lari dengan masalah keputihan. Ini adalah salah satu cara untuk Miss V anda membersihkan organ tetapi kadang – kadang, cecair keputihan ini boleh menjadi satu masalah, terutamanya masalah keputihan yang berlebihan. Kalau nak kurangkan masalah ni, anda perlu menggunakan vitamin Aidara. Pasti keputihan tidak akan menjadi satu masalah lagi untuk anda. 


 • Mengetatkan Miss V

Miss V anda akan menjadi semakin longgar sekiranya anda sering bersama pasangan anda. Apabila ia longgar, anda tidak dapat lagi merasakan keseronokan bersama si suami. vitamin Aidara boleh mengetatkan kembali Miss V anda dan boleh membuatkan anda dan pasangan rasa seperti malam pertama.


 • Mencerahkan Kulit Dan Melebatkan Rambut

Kalau anda nak tahu, vitamin Aidara ni bukan sahaja boleh membaiki masalah dalaman dan tubuh badan anda sahaja, malah ia boleh membantu untuk membuatkan kulit anda yang kusam kembali cerah serta melebatkan rambut yang nipis. Kulit dan rambut anda akan kembali bersinar sekiranya anda mengamalkan supplemen ini. 

Testimoni Pelanggan Vitamin Aidara


Kekal Romantis Bersama Pasangan Anda Dengan Vitamin Aidara 

Whatsapp: www.wasap.my/0195574363

Facebook: Aidara Kerengga

Instagram:Aidara. My

Website: http://www.aidara.my

Alamat: 636-a jalan batu uban. 

Century garden 11700.

Gelugor pulau pinang.

 

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Aidara®

Vitamin Untuk Body Montok Dan Solid Berkesan

Beli Sekarang
Social Media

636-A, BATU UBAN, 11700 GELUGOR, PENANG.

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada! 

Call Whatsapp Layari Website

Inginkan bentuk badan yang cantik, tetapi malas bersenam. Kini, mudah sahaja dengan Aidara hanya perlu kunyah-kunyah sahaja

Tempah sekarang sementara promosi dan stok masih ada!