Umum
Apr 9, 2021, 3:03pm

Perkhidmatan No.1 Cuci Kusyen Kereta Terbaik Master Clean Services Di Cheras


Memastikan kenderaan anda diperincikan dan dibersihkan dengan teliti oleh seorang pakar atau profesional mempunyai banyak faedah positif. Sudah tentu anda ingin memastikan kenderaan anda dalam keadaan terbaik dan memelihara keadaan kereta anda supaya sentiasa nampak baru bagi mengekalkan nilai kereta.

Tujuan detailing atau pembersihan dalaman kereta misalnya pencucian kusyen kereta adalah untuk mengembalikan keadaan asli kereta anda, dan menjadikannya tampak baru. Pembersihan bahagian dalaman kereta melibatkan pembersihan setiap inci kenderaan anda untuk menghilangkan kotoran, habuk, minyak, dan debu yang boleh merosakkan kereta anda. Pencucian profesional sebegini biasanya dilakukan oleh juruteknik automotif profesional, menggunakan sistem pembersihan yang menggunakan agen dan peralatan pembersih khusus.

Master Clean Services – Perkhidmatan Cuci Kusyen Kereta Terbaik No.1

Apa sahaja kotoran di kusyen kereta anda sama ada tertumpah kuah rendang, terjatuh sambal nasi lemak, tumpahan air minuman, anak kecil terkencing di dalam kereta, apa jua pun, Master Clean Services akan berupaya untuk membersihkan kusyen kereta anda sampai kelihatan bagaikan baru. Bagi anda yang ingin tahu, Master Clean Services merupakan perniagaan yang menawarkan perkhidmatan cucian dalaman kereta, cuci sofa, tilam dan karpet rumah dan pejabat. Master Clean Services berpusat di Ampang dan pada kebiasaannya akan beroperasi dari jam 9 pagi hingga 5 petang. Oleh itu, jika anda dari atau berada di sekitar kawasan Cheras, bolehlah menempah perkhidmatan Master Clean Services. 

Sekiranya anda ingin tempat duduk kereta atau kusyen anda selalu berada dalam keadaan baik, anda mesti akan memerlukan perkhidmatan Master Clean Services penampilan terbaik bahagian interior kereta anda. Sememangnya kepada anda yang ingin mengekalkan penampilan bahagian dalaman kereta yang sempurna, perkara paling penting yang harus dilakukan adalah menjaga kebersihannya.

Apakah Antara Servis Yang Ditawarkan?

Master Clean Services menawarkan perkhidmatan-perkhidmatan yang lain seperti mencuci sofa, karpet serta tilam. Seperti yang dinyatakan tadi, perkhidmatan ini ditawarkan di mana-mana sahaja anda berada di sekitar kawasan Cheras dan servis dilakukan di mana pelanggan berada, sama ada di rumah, di ruang pejabat dan sebagainya.

Perkhidmatan mencuci kereta Master Clean Services merangkumi:

  • Kusyen kereta
  • Panel bumbung kereta
  • Panel pintu kereta
  • Karpet lantai kereta
  • Bonet kereta

Tidak kira kereta jenis apa-apa pun sama ada kereta kecil, kereta jenis sedan, MPV, SUV, van, 4×4 dan lain-lain semuanya boleh dicuci seatnya dengan harga yang sangat berbaloi dengan servisnya Antara keistimewaan menarik Master Clean Services adalah:

  • Tidak perlu cabut seat kenderaan anda
  • Akan siap bersih dalam tempoh 1-2 jam 
  • Satu hingga dua jam pengeringan jika pengudaraan baik
  • Servis terus ke rumah 
  • Cucian karpet lantai kereta tanpa buka seat
  • Ada tambahan perkhidmatan semburan Nano Mist Anti-bacteria 

Tambahan pula, harga yang ditawarkan memang murah dan mampu milik, jarang untuk kita mendapat harga sebegitu, iaitu RM90 untuk perkhidmatan cucian dalam kereta mengikut saiz kenderaan anda. 

“memang Terbaik, Harga Murah Pulak Tu!” – Testimoni Pelanggan

Bukan senang untuk mendapatkan testimoni baik daripada para pelanggan. Rata-ratanya amat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan serta kualiti kerja yang tinggi oleh Master Clean Services. Tetapi bagi lebih yakinkan anda antara berikut adalah testimoni-testimoni daripada pelanggan yang telah mencuba perkhidmatan daripada Master Clean Services. 

“Servis terbaik harga berpatutan… sgt berpuas hati… nora bg 5 bintang… well done… semoga bisnes kalian bertambah maju…”

“Tq ya dek… bersih… bau pun sedap!”

“Memang terbaik… keluar segala harta-harta karun dalam cik bibah tu… Hantar car wash pun belum tentu clear macam ni… kotoran bekas sisa minuman yang tumpah habi dicuci… lepas nie tak pening nak tinggalkan cik bibah ke carwash mana untuk cuci seat… whatsapp sahaja brader nia akan datang rumah…”

“Harga pasti memuaskan bila tengok hasilnya… berbaloi… luar cantik dalam kereta harus la cantik…”

Tempah Servis Cuci Kusyen Kereta Anda Dengan Master Clean Services!

Dapatkan perkhidmatan cuci kusyen kereta terbaik di Kuala Lumpur hanya pada harga bermula RM90. Boleh juga lihat testimoni pelanggan dan servis-servis mereka di laman Facebook dan Instagram. Tempah perkhidmatan mereka sekarang untuk kereta anda kelihatan seperti baru dibeli. Boleh hubungi mereka ataupun Whatsapp di talian seperti berikut:

0169277805 – Luqman 1 

01133542076 – Luqman 2 

0183671735 – Nurul

Dapatkan perkhidmatan cuci kusyen kereta terbaik di Kuala Lumpur

Hanya pada harga bermula sebanyak RM90

Master Clean Services

Perkhidmatan cuci kusyen kereta/sofa/tilam dan lain-lain

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Ampang, Selangor

   
Dapatkan perkhidmatan cuci kusyen kereta terbaik di Kuala Lumpur

Hanya pada harga bermula sebanyak RM90

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan perkhidmatan cuci kusyen kereta terbaik di Kuala Lumpur

Hanya pada harga bermula sebanyak RM90