Review
Mar 19, 2022, 1:20pm

Perkhidmatan Kereta Sewa Alor Setar Murah


Alor Setar merupakan ibu negeri Kedah Darul Aman yang terletak di bahagian utara semenanjung Malaysia. Alor Setar mempunyai pelbagai jenis tarikan bagi anda yang ingin melawat bandar ini. Anda boleh menggunakan banyak pengangkutan awam seperti teksi, bas, keretapi dan sebagainya untuk bersiar – siar di Alor Setar. Namun, cara yang paling mudah untuk anda dapatkan pengangkutan adalah dengan menyewa kereta.

Perkhidmatan Kereta Sewa Alor Setar Murah

Hal ini kerana, kereta sewa boleh memudahkan anda untuk berjalan – jalan di bandar ini dan kerana anda tidak perlu menunggu lagi untuk menggunakan pengangkutan awam yang lain. Sekiranya anda datang ke Alor Setar dengan keretapi atau kapal terbang, pilihan yang terbaik untuk anda adalah kereta sewa. Anda boleh membawa keluarga anda berjalan – jalan dengan mudah dan boleh menyimpan barang di dalam kereta.Perkhidmatan Kereta Sewa Alor Setar Murah

Dapatkan Kereta Sewa Anda dengan GM Rental Services

Sekiranya anda berada di kawasan Alor Setar, maka anda boleh menggunakan perkhidmatan GM Rental Services yang menawarkan perkhidmatan kereta sewa yang murah dan berpatutan. Mereka menawarkan pelbagai jenis model kenderaan agar ianya bersesuaian dengan kehendak anda. Antara model kenderaan yang ditawarkan adalah jenis kompak, sedan dan juga MPV.

Perkhidmatan Kereta Sewa Alor Setar Murah

Berikut adalah model yang ditawarkan oleh GM Rental Services;

 1. Kereta Kompak

Kereta kompak merupakan kereta yang sesuai digunakan sekiranya anda mempunyai keluarga yang kecil ataupun anda sedang melancong secara solo dan juga sedang mempunyai urusan perniagaan. Kereta kompak adalah kereta yang senang meluncur di jalan raya kerana saiznya yang kecil dan tidak memerlukan anda untuk bersesak. Selain itu, ia juga menjimatkan minyak petrol.

Perkhidmatan Kereta Sewa Alor Setar Murah

Model kereta kompak yang disediakan oleh GM Rental Services adalah;

 • Axia
 • Axia New 2020
 • Myvi
 1. Kereta Sedan

Kereta jenis sedan mempunyai ruang yang lebih luas dan boleh memuatkan sehingga 5 – 6 orang pada satu – satu masa. Ia mempunyai ruang but yang luas dan membolehkan anda untuk meletak barang – barang yang diperlukan di bahagian but tersebut. Ia juga mempunyai ruang dalaman yang selesa untuk anda merehatkan kaki dan juga badan di dalam kereta setelah perjalanan yang jauh.

Perkhidmatan Kereta Sewa Alor Setar Murah

Model kereta sedan yang disediakan oleh GM Rental Services adalah;

 • Bezza
 • Saga
 • Almera
 • Honda City
 1. Kereta MPV/SUV

Kereta jenis MPV pula adalah lebih sesuai sekiranya anda mempunyai keluarga yang besar dan mahukan kereta yang mampu membawa anda bersama keluarga sambil memberikan pengalaman yang selesa ketika anda menaiki kenderaan. MPV boleh memuatkan sehingga 12 orang mengikut jenis MPV tersebut. Jadi, anda boleh mendapatkan kenderaan jenis MPV sekiranya anda bercadang untuk membawa keluarga yang besar bersama anda.

Model kereta MPV yang ditawarkan oleh GM Rental Services adalah;

 • Alza
 • Exora
 • Innova
 • Xtrail
 • Hyundai Starex
 • Vellfire
 1. Van

Penggunaan van adalah sesuai bagi anda yang mahu membawa keluarga yang besar untuk bercuti.

Perkhidmatan Kereta Sewa Alor Setar Murah

Model van yang ditawarkan oleh GM Rental Services adalah;

 • Van 11 Seater

  5. 4X4

Kereta 4X4 adalah 4 wheel drive di mana ia boleh dibawa di kawasan – kawasan yang mempunyai jalan yang tidak rata seperti hutan dan sebagainya. Ruang yang luas di bahagian belakang pula boleh digunakan untuk meletakkan barang – barang yang banyak.

Perkhidmatan Kereta Sewa Alor Setar Murah

Model kereta 4X4 yang disediakan oleh GM Rental Services adalah;

 • 4×4 (Hilux, Navara, Triton)

Kelebihan Menyewa Kereta Bersama GM Rental Services

Apa yang membuatkan GM Rental Services berbeza dari syarikat kereta sewa yang lain adalah kelebihan – kelebihan yang ditawarkan oleh pihak mereka sekiranya anda menyewa kereta bersama GM Rental Services. Antara kelebihan – kelebihan syarikat ini adalah;

 • Harga Yang Murah

Setiap kali anda mahu menyewa kereta, anda pasti akan menyemak dahulu harga – harga yang ditawarkan kerana anda mahu mendapatkan harga yang terbaik. GM Rental Services menawarkan harga yang termurah dan paling berpatutan sekiranya anda mahu mendapatkan kereta yang bersih dan juga mempunyai prestasi yang mantap.

Perkhidmatan Kereta Sewa Alor Setar Murah

 • Pekerja Yang Mesra

GM Rental Services juga mempunyai pekerja – pekerja yang telah pun dilatih dengan baik untuk melayan setiap pelanggan yang mahu menyewa kereta dari syarikat mereka. Anda juga tidak perlu merasa kekok kerana mereka akan melayan anda dengan senyuman yang ikhlas dan juga akan menjawab setiap pertanyaan anda dengan baik.

Perkhidmatan Kereta Sewa Alor Setar Murah

 • Tiada Cas Penghantaran

Tiada sebarang cas tambahan dikenakan kepada anda sekiranya anda menyewa kereta bersama GM Rental Services . Mereka akan menghantar kereta terus ke lokasi anda dan anda tidak akan dikenakan sebarang cas penghantaran. Ini membolehkan anda untuk menjimatkan masa, wang dan juga tenaga sekiranya anda menyewa kereta dari pihak mereka.

Perkhidmatan Kereta Sewa Alor Setar Murah

 • Mudah Berurusan

Sekiranya anda mahukan syarikat kereta sewa yang senang berurusan, maka anda boleh memilih GM Rental Services yang membolehkan anda untuk mendapatkan kereta sewa dengan mudah, cepat dan juga kereta yang cantik. Anda tidak perlu memberikan dokumen – dokumen lain serta membuat tempahan yang menyusahkan. Cukup sekadar membawa dokumen dan juga wang yang mencukupi untuk menyewa kereta pilihan anda.

Perkhidmatan Kereta Sewa Alor Setar Murah

Testimoni GM Rental Services

Perkhidmatan Kereta Sewa Alor Setar Murah Perkhidmatan Kereta Sewa Alor Setar Murah Perkhidmatan Kereta Sewa Alor Setar Murah

Sewa Kereta di Alor Setar Hari Ini

Sewa Kereta di Alor Setar

Hari Ini

GM Rental Services

Kereta Sewa Alor Setar Murah

Tempah Sekarang
Sewa Kereta di Alor Setar

Hari Ini

Call Whatsapp Layari Website

Sewa Kereta di Alor Setar

Hari Ini