Review
Apr 9, 2021, 5:57pm

Pengedar Sah Kanta Berkualiti Tinggi Di Pasir Puteh


Memakai cermin mata yang terlalu kuat preskripsi untuk tugas penglihatan dekat boleh menjadi masalah seperti tidak memakai lensa pembetulan. Cermin mata yang terlalu kuat memerlukan pemakainya untuk memegang barang-barang dengan lebih dekat ke wajah mereka. Juga, kaca mata dengan preskripsi yang terlalu kuat boleh menyebabkan sakit kepala dan keletihan.

Pemperibadian cermin mata sangat penting dalam mengoptimumkan prestasi dengan lensa pembetulan moden. Beberapa faktor seperti kedudukan mata, sudut dan kedudukan bingkai, dan jarak antara anak mata menjadikan cermin mata preskripsi unik untuk setiap pemakainya. Oleh itu, cermin mata preskripsi tidak boleh dikongsi, walaupun nilai preskripsi dianggap serupa.

Oasis Optometry Bekal Kanta Berkualiti Untuk Penglihatan Anda

Bagi anda yang sedang mencari kedai cermin mata yang membekalkan koleksi cermin mata berjenama dan berkualiti di kawasan Pasir Puteh, boleh juga anda kunjungi ke kedai Oasis Optometry yang terletak di (Arked Pasir Puteh/Sebaris Kedai Kak Min Mustika Ratu), Lot. No G4, Bangunan Arked Pasir Puteh, Jalan Madrasah, 16800 Pasir Puteh, Kelantan. 

Jika anda ingin tahu, Oasis Optometry Centre juga merupakan pengedar sah bagi  produk kanta berjenama terkenal dan berkualiti tinggi seperti CARL ZEISS, HOYA, PENTAX dan TOKAI. Kanta yang berkualiti dapat memberi pengalaman penglihatan yang jelas dan selesa, selain ketahanan dan ciri-ciri tambahan yang lain. 

Di premis mereka di Pasir Puteh juga terdapat pelbagai  bingkai cermin mata terkini dan sesuai untuk semua golongan. Malah, mereka juga merupakan pengedar rasmi bingkai cermin mata berjenama terkenal seperti Alain Delon, Crocodile, Guy Larroche, Rayban,  Bonia, Seiko, Oris, Alfio Raldo, Edwin, Elizabeth Arden, Lois, BUM, SB Polo, Cheetah dan banyak lagi. Kalau bukan di Oasis Optometry, di mana lagi kan?

Khas Untuk Warga Pasir Puteh Promosi Pakej Cermin Mata Istimewa Oasis Optometry

Di Oasis Optometry, anda akan mempunyai peluang untuk memilih dari pilihan berjenama yang variasi pada harga yang berpatutan. 

  • Bingkai trendy design terkini
  • Pelbagai saiz
  • Banyak pilihan warna dan bentuk
  • Harga pakej istimewa 

Terkini di kedai cermin mata Oasis Optometry adalah pakej bingkai cermin mata dalam harga serendah RM99. Jangan lepaskan peluang anda untuk rebat promosi menarik Oasis Optometry seperti berikut:

  • Pakej Bingkai + Cermin Anti Silau – RM99 
  • Pakej Bingkai + Cermin Photogray (Tukar Gelap) – RM199
  • Bingkai + Kanta Blue Coat (Digital) – RM199
  • Bingkai + Kanta Multifocal (Jauh Dekat) – RM299

Banyak Pilihan Cermin Mata Bagus Dan Berkualiti: Lihat Testimoni

Teringin untuk mengetahui pengalaman pelanggan lain yang pernah mencuba? Untuk anda berasa lebih yakin dengan servis dan perkhidmatan Oasis Optometry, lihatlah testimoni-testimoni pelanggan seperti berikut.Tempah Cermin Mata Anda Sekarang Di Oasis Optometry Pasir Puteh!

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah. Ambil peluang ini sementara ada di Oasis Optometry! Lawati laman Facebook mereka (Oasis Optometry Centre) ataupun laman rasmi kedai mereka di http://oasisoptometry.com.my untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Oasis Optometry hari ini! Memakai cermin mata boleh menjadi pengalaman yang menarik, jadi hubungi nombor-nombor seperti berikut untuk mengetahui dengan lebih lanjut!

Kubang Kerian – 097649991 / 017 7248991

Pasir Puteh- 097869992 / 011 10594992

Kok Lanas- 097889993 / 011 10956993

Tumpat – 097260444 / 011 10783994

 

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Oasis Optometry

OASIS OPTOMETRY CENTRE merupakan Pusat Optometri Milik Bumiputera 100%

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Lot. No G4, Bangunan Arked Pasir Puteh, Jalan Madrasah, 16800 Pasir Puteh, Kelantan

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Call Whatsapp Layari Website

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!