Review
Apr 8, 2022, 3:11pm

Pakej Hibah PRUBSN Takaful RM100/sbln Perlindungan RM1.4 Juta


Hibah dan takaful adalah salah satu pelaburan yang anda perlu lakukan sekiranya anda merupakan seseorang yang cintakan kesihatan dan juga orang tersayang. Ia merupakan perlindungan untuk diri sendiri dan juga keluarga sekiranya apa – apa yang tidak diingini berlaku kepada anda seperti kemalangan, kecacatan kekal dan kematian. Jadi, pastikan anda mendapatkan pakej hibah takaful untuk diri anda. 

Pakej Hibah PRUBSN Takaful

Terdapat pelbagai jenis pakej hibah takaful yang anda boleh dapatkan di luar sana, dan anda boleh pilih berdasarkan kesesuaian dan bajet anda. Pastikan anda memilih hibah takaful yang boleh memberikan anda bayaran pampasan yang tinggi dan bayaran bulanan yang rendah tetapi masih boleh memberikan pelbagai jenis perlindungan untuk anda. Untuk penyakit biasa yang memerlukan anda untuk masuk wad, anda boleh melanggan medical card untuk membolehkan anda masuk hospital swasta. 

Pakej Hibah PRUBSN Takaful

Pakej Hibah Dan Takaful PRUBSN – Pakej Terbaik Dan Termurah Bermula Rm100/bulan

Sekiranya anda sedang mencari medical card dan pakej hibah takaful yang bersesuaian untuk anda, anda boleh mendapatkan pakej tersebut dengan PRUBSN, kerana bayaran bulanan mereka bermula dengan hanya RM100/bulan. Dengan PRUBSN, anda boleh mendapatkan pampasan sehingga RM1.4 juta. 

Pakej Hibah PRUBSN Takaful

Sekiranya anda mempunyai keluarga, suami atau isteri yang anda sayangi, anda boleh mendapatkan pakej medical card serta pakej hibah takaful untuk melindungi diri anda dan mereka kerana malang tidak berbau. Anda boleh melihat pakej – pakej yang ditawarkan oleh PRUBSN untuk anda dan orang tersayang. 

Pakej Hibah PRUBSN Takaful

Pakej Medical Card PRUBSN 

Pakej medical card PRUBSN boleh memberikan anda perlindungan sekiranya anda dimasukkan ke hospital secara bermalam disebabkan oleh penyakit atau kemalangan. Ia memerlukan tempoh matang selama 4 bulan @ 120 hari untuk penyakit dan 24 jam sahaja untuk perlindungan kemalangan. Malah, perlindungan ini diberikan kepada kanak – kanak, bayi dalam kandungan dan lelaki serta perempuan dewasa dengan bayaran hanya rm100/bulan. 

Pakej Hibah PRUBSN Takaful

Kelebihan Medical Card PRUBSN 

 • Hospital panel seluruh negara. 
 • Coverage tahunan yang tinggi ( sehingga RM1.4 juta)
 • Tambahan coverage 2x ganda jika disahkan 3 penyakit kronik  : Kanser , Jantung , Kegagalan buah pinggang
 • Tiada had limit seumur hidup.
 • Pampasan Cancer ( sehingga Rm2 juta )

 

Pakej Hibah Takaful PRUBSN 

Hibah takaful merupakan pampasan kewangan yang dibayar kepada penama hibah apabila berlaku kematian pada orang yang dilindungi (person covered). Pampasan juga dibayar sekiranya orang yang dilindungi (person covered) mengalami hilang upaya kekal menyeluruh. Dengan PRUBSN, bilangan penerima hibah adalah tiada had dan boleh didaftarkan meskipun ada pertalian darah atau tidak. Malah, sekiranya pencarum tidak meninggal dunia, anda boleh memilih untuk surrender pada bila – bila masa dan mendapatkan semula cash value. 

Pakej Hibah PRUBSN Takaful

Kelebihan Mengambil Pakej Hibah Takaful Dengan PRUBSN

 • Kadar bayaran min. premium bulanan Rm100 sebulan cover;
 • RM350K kematian
 • Rm700k kematian kemalangan
 • Rm1.05Juta kematian akibat kemalangan menaiki public transport
 • Rm1.4Juta kematian akibat kemalangan di luar negara kecuali Singapore dan Brunei

Kelebihan Mengambil Pakej Hibah Takaful Dan Medical Card PRUBSN

Anda boleh mendapatkan pelbagai jenis kelebihan sekiranya anda memilih untuk mengambil pakej hibah takaful serta medical card dengan PRUBSN. Berikut adalah kelebihan – kelebihan yang anda boleh nikmati dengan PRUBSN;

 • Bayaran bulanan yang rendah

Anda tidak perlu menghabiskan gaji anda hanya untuk perlindungan hibah takaful lagi. Dengan PRUBSN, anda hanya perlu membayar RM100/bulan untuk mendapatkan perlindungan untuk pelbagai jenis kemalangan, penyakit, kecacatan kekal dan kematian. Bayaran bulanan juga bergantung kepada usia, jenis pekerjaan dan tahap kesihatan anda. 

Pakej Hibah PRUBSN Takaful

 • Bayaran pampasan yang tinggi

PRUBSN memberikan pampasan yang tinggi sehingga RM1.4 juta sekiranya anda mengambil pakej hibah dan takaful dengan mereka. Bayaran hibah akan diberikan kepada orang yang dilindungi sekiranya berlaku kematian. PRUBSN memberikan perlindungan ini dengan bayaran bulanan juga RM100/bulan mengikut terma dan syarat. 

Pakej Hibah PRUBSN Takaful

 • Tiada had limit seumur hidup

Kebanyakan pakej hibah takaful dan medical card  mengenakan limit kepada berapa banyak anda boleh mendapatkan pampasan yang diberikan. PRUBSN tidak mengehadkan sebarang limit seumur hidup untuk anda yang mengambil pakej hibah takaful dengan mereka. Jadi, anda boleh mendapatkan pakej ini dengan PRUBSN untuk menikmati kelebihan ini. 

Pakej Hibah PRUBSN Takaful

 • Surrender cash value

Apa yang lebih menyeronokkan adalah, sekiranya anda sudah mengambil pakej hibah takaful dengan PRUBSN, anda boleh surrender pada bila – bila masa sahaja dan mendapatkan semula cash value dengan mereka. Malah, sekiranya pencarum hibah tidak meninggal dunia, anda boleh mendapatkan kembali cash value sekiranya anda mahu surrender pada waktu itu. 

Pakej Hibah PRUBSN Takaful

Testimoni Pelanggan Pakej Hibah Takaful PRUBSN

Pakej Hibah PRUBSN Takaful

Pakej Hibah PRUBSN Takaful

Dapatkan Pakej Hibah Takaful PRUBSN Sekarang!

Dapatkan Pakej Hibah

Takaful PRUBSN Sekarang!

Pakej Hibah PRUBSN Takaful

Pakej Hibah PRUBSN Takaful RM100/sbln Perlindungan RM1.4 Juta

Beli Sekarang
Waze / Google Map

KAK INA PRUBSN KEMAMAN, PT 11718, JLN TERENGGANU, KG TITIAN BERAYUN, 24100, KIJAL, TERENGGANU.

Dapatkan Pakej Hibah

Takaful PRUBSN Sekarang!

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Pakej Hibah

Takaful PRUBSN Sekarang!