Review
Apr 9, 2021, 3:50pm

Pakej Bingkai Cermin Mata Serendah RM99 Di Kota Bharu


Salah satu keluhan terbesar dari orang yang memakai cermin mata ialah sering kali mereka mendapati cermin mata mudah mengelungsur jatuh dari hidung. Biasanya, cermin mata yang tidak dapat berposisi dengan betul di wajah anda adalah hasil daripada keadaan cermin mata yang tidak sesuai dan dapat ini diatasi dengan mudah oleh pakar optik berlesen. Sangat penting untuk memastikan cermin mata anda berada dalam posisi yang betul kerana ia boleh menyebabkan pelbagai masalah penglihatan dan ketidakselesaan.

Selain mengganggu keselesaan pemakai, kaca mata yang tidak sesuai dapat memberi kesan negatif terhadap penglihatan dan kesihatan mata. Apabila bingkai terus jatuh ke hidung anda – anda mungkin cenderung untuk membiarkannya dalam keadaan tersebut di mana ia akan memberikan tekanan kepada penglihatan anda dan menyebabkan keletihan mata.

Selain itu, apabila cermin mata tidak dipasang dengan betul, anda dapat melihat bahawa penglihatan anda tidak begitu jelas seperti yang sepatutnya kerana preskripsinya tidak berpusat pada mata anda. Peranan pakar optik di sini adalah untuk mengukur pupillary distance (PD) dan pengukuran PD yang salah (atau hilang) boleh menyebabkan komplikasi penglihatan.

Setiap lokasi Oasis Optometry menawarkan penyesuaian profesional kepada para pelanggan. Oasis Optometry mempunyai komitmen untuk membantu memastikan kaca mata anda dioptimumkan dan membekalkan anda cermin mata dengan lensa berkualiti sempurna. Mereka juga berkomitmen untuk menyediakan anda cermin mata yang selesa, berfungsi dan berguna seperti yang ditentukan oleh pakar optik anda.

Oasis Optometry Menawarkan Koleksi Cermin Mata Dalam Harga Mampu Milik

Bagi anda yang sedang mencari kedai cermin mata yang membekalkan koleksi cermin mata berjenama dan berkualiti di kawasan Kubang Kerian dan Kota Bharu, bolehlah kunjungi ke kedai Oasis Optometry yang terletak di Pt 1666 Bandar Baru Kubang Kerian, Jalan Raja Perempuan Zainab 2, Kota Bharu, Kelantan 16150, Malaysia. Premis di sini merupakan yang pertama dibuka dengan rasminya pada Ogos 2010.

Jika anda ingin tahu, Oasis Optometry Centre juga merupakan pengedar sah bagi  produk kanta berjenama terkenal dan berkualiti tinggi seperti CARL ZEISS, HOYA, PENTAX dan TOKAI. Kanta yang berkualiti dapat memberi pengalaman penglihatan yang jelas dan selesa, selain ketahanan dan ciri-ciri tambahan yang lain. 

Di premis mereka di Kota Bharu juga terdapat pelbagai  bingkai cermin mata terkini dan sesuai untuk semua golongan. Malah, mereka juga merupakan pengedar rasmi bingkai cermin mata berjenama terkenal seperti Alain Delon, Crocodile, Guy Larroche, Rayban,  Bonia, Seiko, Oris, Alfio Raldo, Edwin, Elizabeth Arden, Lois, BUM, SB Polo, Cheetah dan banyak lagi. Kalau bukan di Oasis Optometry, di mana lagi kan?

Pakej Bingkai Termurah Setanding Kualiti Berjenama Tinggi

Di Oasis Optometry, anda akan mempunyai peluang untuk memilih dari pilihan berjenama yang variasi pada harga yang berpatutan. 

  • Bingkai trendy design terkini
  • Pelbagai saiz
  • Banyak pilihan warna dan bentuk
  • Harga pakej istimewa 

Terkini di kedai cermin mata Oasis Optometry adalah pakej bingkai cermin mata dalam harga serendah RM99. Jangan lepaskan peluang anda untuk rebat promosi menarik Oasis Optometry seperti berikut:

  • Pakej Bingkai + Cermin Anti Silau – RM99 
  • Pakej Bingkai + Cermin Photogray (Tukar Gelap) – RM199
  • Bingkai + Kanta Blue Coat (Digital) – RM199
  • Bingkai + Kanta Multifocal (Jauh Dekat) – RM299

Apa Kata Orang? Lihat Testimoni Pelanggan Oasis Optometry

Teringin untuk mengetahui pengalaman pelanggan lain yang pernah mencuba? Untuk anda berasa lebih yakin dengan servis dan perkhidmatan Oasis Optometry, lihatlah testimoni-testimoni pelanggan seperti berikut.Tempah Cermin Mata Berkualiti Dan Termurah Di Oasis Optometry Hari Ini!

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah. Ambil peluang ini sementara ada di Oasis Optometry! Lawati laman Facebook mereka (Oasis Optometry Centre) ataupun laman rasmi kedai mereka di http://oasisoptometry.com.my untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Oasis Optometry hari ini! Memakai cermin mata boleh menjadi pengalaman yang menarik, jadi hubungi nombor-nombor seperti berikut untuk mengetahui dengan lebih lanjut!

Kubang Kerian – 097649991 / 017 7248991

Pasir Puteh- 097869992 / 011 10594992

Kok Lanas- 097889993 / 011 10956993

Tumpat – 097260444 / 011 10783994

 

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Oasis Optometry

OASIS OPTOMETRY CENTRE merupakan Pusat Optometri Milik Bumiputera 100%

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Pt1666 Bandar Baru Kubang Kerian,Jalan Raja Perempuan Zainab 2 16150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Call Whatsapp Layari Website

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!