Review
Jun 29, 2021, 9:54pm

Pakej Bina Rumah Atas Tanah Sendiri Terbaik Di Kelantan – Hardy Construction & Trading


Mencari pakej bina rumah atas tanah sendiri terbaik di Kelantan? Adakah anda merancang untuk memulakan pembinaan rumah impian anda? Tahniah! Anda kini berpeluang membawa penyesuaian tahap tinggi ke setiap bahagian kediaman baru anda. Sama ada anda mahukan susun atur lantai bercirikan moden, 4 bilik atau mempunyai idea unik rekaan anda sendiri, rumah yang berkonsepkan “customised” akan memberikan semua yang anda mahukan.

contoh rumah atas tanah sendiri kelantan

Kontraktor terlatih dan berpengalaman meluas dalam bidang pembinaan rumah di Hardy Construction & Trading mengetahui banyak faedah membina kediaman anda sendiri dan ingin memberi anda peluang untuk melihat banyak lagi faedah membina rumah di sebidang tanah anda sendiri. Jadi, tunggu apa lagi? Mari kita mulakan!

Hardy Constructions & Trading – Bina Rumah Sendiri Ikut Kesesuaian Bajet Anda

Jika ini adalah pertama kali anda mendengar nama ini, untuk pengetahuan anda, Hardy Construction and Trading merupakan kontraktor kerja pengubahsuaian serta mempunyai pekerja yang bukan hanya berpengalaman tetapi juga mahir dalam bidang pembinaan rumah. Syarikat Hardy Constructions juga merupakan sebuah syarikat kontraktor milikan 100% bumiputera yang berdaftar di bawah Akta Suruhanjaya Syarikat Malaysia 1965 (SSM) dan Lembaga Industri Pembinaan Malaysia (CIDB).

pakej bina rumah atas tanah sendiri terbaik di kelantan

Di samping itu, kepakaran syarikat ini adalah untuk menggandakan kebahagiaan & keceriaan keluarga dengan mereka bentuk dan membina rumah impian anda. Sejak dari permulaaan, syarikat kontraktor ini telah memainkan peranan secara aktif dalam pelbagai projek pembinaan rumah atau banglo kediaman individu termasuk ubahsuai rumah.

Kenapa Anda Harus Pilih Hardy Construction & Trading?

Fokus utama syarikat Hardy Construction adalah untuk menyediakan perkhidmatan yang tip-top untuk para pelanggan. Mereka sentiasa bermatlamat untuk memberikan kepuasan yang penuh kepada pelanggan.

pakej bina rumah atas tanah sendiri pantas

 • Agreement Disediakan Oleh Syarikat Kami 
 • Bayaran Tunai Berperingkat Mengikut Progress 
 • Jaminan Kualiti 100% 
 • Boleh Melawat Rumah Dalam Pembinaan Atau Setelah Siap  
 • Servis After Sale 24 Jam Oncall 
 • Khidmat Nasihat Percuma

Selain itu, Hardy Construction Trading sememangnya terkenal kerana kecekapan dan kepakaran mereka yang sangat bagus demi untuk menyiapkan rumah kediaman mengikut rekabentuk, kos dan juga had masa yang telah dipersetujui.

kepuasan bina rumah atas tanah sendiri di kelate

Mereka juga mempunyai pelbagai reka bentuk rumah yang menarik mengikut bajet anda. Bukan sahaja harga berpatutan, malah, jaminan kerja yang bagus dan berkualiti, barang binaan yang kukuh serta jaminan projek siap 100%.

Antara Pakej Bina Rumah Atas Tanah Sendiri Terbaik di Kelantan oleh Hardy Construction

Jom kita tengok beberapa jenis rekabentuk rumah dan spesifikasi. Ini cuma sebahagian contoh untuk dipaparkan, sekiranya anda memerlukan design yang lebih menonjol dan lain juga boleh bawa berbincang dengan mereka.

design A rumah atas tanah sendiri

Design A

 Design A

 • 1+++ kps 
 • 3 bilik tidur 
 • 2 bilik air 
design B rumah sendiri kelantan

Design B

 Design B

 • 11++ kps 
 • 3 bilik tidur 
 • 2 bilik air 
design rumah type c

Design C

 Design C

 • 14++ kps 
 • 4 bilik tidur 
 • 3 bilik air 

Yang menariknya, kosnya hanya bawah RM 150K sahaja sudah boleh miliki banglo semewah ini. Syarat ada tanah sendiri sahaja.

Lihat Testimoni : Apa Kata Orang Tentang Hardy Construction?

Dengan Hardy Construction, anda masih boleh membina banglo impian berkonsepkan sama ada moden, ala kampung, mewah mengikut citarasa anda yang tersendiri walaupun bajet anda sedikit. Lihat saja testimoni daripada pelanggan seperti berikut. 

testimoni rumah dah siap kelantan

rumah projek bypass pasir puteh

testimoni rumah kontraktor hardy construction

Bagaimana, terpegun ke?

Peluang Untuk Anda Bina Rumah Atas Tanah Sendiri Terbaik Di Kelantan!

hubungi hardy construction untuk bina rumah di kelantan

Berminat untuk memiliki rumah di tanah sendiri? Tetapi, tidak tahu bagaimana dan di mana untuk bermula? Jangan risau, anda yang berminat boleh sahaja hubungi ataupun Whatsapp bila-bila masa nombor-nombor seperti berikut:

 1. En Hadi : 016-444 8949 
 2. Pn Irah : 019-9288156 

Hubungi mereka sekarang dan mereka akan membantu anda. Anda juga boleh mengikuti Hardy Construction & Trading di laman Instagram dan Facebook mereka untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai servis yang ditawarkan oleh mereka dan juga melihat antara progress projek mereka. 

Tak susah lagi nak bina rumah sendiri di Kelantan.

Hubungi je Hardy Construction. Klik untuk dapatkan quotation

Hardy Construction

Pakar Bina Rumah Atas Tanah Sendiri di Kelantan

Nak Bina Rumah
Social Media
Tak susah lagi nak bina rumah sendiri di Kelantan.

Hubungi je Hardy Construction. Klik untuk dapatkan quotation

Call Whatsapp

Tak susah lagi nak bina rumah sendiri di Kelantan.

Hubungi je Hardy Construction. Klik untuk dapatkan quotation