Review
Apr 9, 2022, 1:55pm

Mempunyai Masalah Laptop Tak Boleh on Tapi Lampu Menyala, Jangan Panic!


Lampu laptop sudah on, tetapi screen laptop anda masih gelap dan tidak berfungsi? Ini boleh disebabkan oleh faktor masalah monitor yang membuatkan screen anda tidak boleh digunakan langsung. Selain itu, ia juga boleh dikaitkan dengan masalah memori yang membuatkan laptop anda tidak boleh dihidupkan meskipun lampu on anda menyala seperti biasa. Jangan risau dan panik, pastikan anda mendapatkan bantuan dari kedai servis laptop yang berdekatan untuk menyelesaikan masalah ini.

Mempunyai Masalah Laptop Tak Boleh on Tapi Lampu Menyala, Jangan Panic!

Bagi anda yang tinggal di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, anda boleh terus walk – in di Topix Technology kerana mereka merupakan kedai repair laptop yang telah dipercayai oleh ramai orang. Masalah laptop anda yang tidak boleh on dapat diselesaikan oleh mereka dengan pantas dan murah. Anda tidak perlu lagi mengosongkan poket anda semata – mata untuk repair laptop anda yang tidak dapat dinyalakan. 

Hard Disk Laptop Rosak Topix Repair Boleh Bantu Backup Dan Selesaikan

Siapakah Topix Technology? 

Syarikat mereka telah bertapak di Selangor dan Kuala Lumpur selama tujuh tahun dan mempunyai lebih 12,000 pelanggan yang gembira dengan perkhidmatan mereka. Anda boleh menggunakan perkhidmatan Topix Technology dimana mereka merupakan pakar membaiki laptop di kawasan Kuala Lumpur. Mereka boleh membaiki semua model laptop dan semua jenis masalah dan kerosakan komputer. 

Kedai Baiki Laptop Cepat dan Murah di Kuala Lumpur

Perkhidmatan yang mereka berikan adalah yang terbaik daripada technician profesional mereka. Setiap laptop yang dihantar pada Topix Technology akan diperiksa dengan teliti oleh technician professional mereka, dan segala kerosakan beserta kos repair akan diterangkan kepada pelanggan terlebih dahulu sebelum proses repair dijalankan.

Selain dari membaiki laptop yang tidak boleh on, mereka juga boleh membantu anda untuk menyelesaikan masalah laptop yang lain seperti; 

 • Bateri tidak tahan lama
 • Keyboard rosak
 • Masalah windows
 • Blue screen
 • Masalah data
 • Temperature naik 
 • Masalah port charging
 • Upgrade ram
 • Speaker rosak
 • Dan lain – lain

Repair Screen Laptop Harga Murah dan Cepat di Kuala Lumpur

Kelebihan Repair Laptop Dengan Topix Technology

Anda perlu menggunakan perkhidmatan mereka kerana mereka mempunyai pelbagai kelebihan dan dapat memberikan anda pelbagai servis yang amat memuaskan hati. Antara kelebihan yang anda boleh dapati sekiranya anda menggunakan servis mereka adalah;

 • Menawarkan Servis Repair Macbook Dan iMac

Rata-rata pengguna iMac dan Macbook menghadapi kesukaran untuk membaiki kerosakan peranti mereka kerana tak banyak kedai yang menawarkan servis untuk model tersebut. Pilihan yang ada hanya authorized servis center di mana harga yang dikenakan adalah sangat tinggi berbandng harga yang mereka tawarkan. Jadi, anda boleh repair Macbook dan iMac anda dengan harga yang murah dengan mereka. 

Repair Screen Laptop Harga Murah dan Cepat di Kuala Lumpur

 • Harga Yang Murah Dan Berpatutan

Setiap perkhidmatan repair yang dilakukan mempunyai harga yang jauh lebih murah daripada kedai – kedai repair laptop yang lain. Malah, ada juga perkhidmatan yang mereka berikan secara percuma tanpa cas tersembunyi. Anda juga tidak perlu risau sekiranya anda tidak mahu membaiki laptop anda selepas mereka troubleshoot laptop anda kerana mereka tidak mengenakan sebarang cancellation fee.

Repair Screen Laptop Harga Murah dan Cepat di Kuala Lumpur

 • Servis Yang Berkualiti

Servis yang diberikan juga dijamin berkualiti dan tidak akan mengecewakan anda. mereka mempunyai technician yang professional dan juga berpengalaman dalam membaiki laptop yang tidak boleh on. Anda juga akan mengetahui masalah laptop anda sebelum ia dibaiki agar anda boleh membuat keputusan untuk membaiki laptop anda ataupun tidak. 

Repair Screen Laptop Harga Murah dan Cepat di Kuala Lumpur

 • Alat Ganti Original

Alat ganti yang digunakan adalah dijamin original meskipun harga yang ditawarkan adalah rendah. Hal ini kerana Topix Technology mementingkan kepuasan hati pelanggan dan juga mahu memberikan perkhidmatan bertaraf lima bintang kepada pelanggan – pelanggan mereka. Laptop anda juga tidak akan mudah rosak setelah dibaiki di Topix Technology. Ia juga didatangkan dengan warranty agar anda boleh menukar alat ganti tersebut sekiranya ia rosak.

Kedai Baiki Laptop Cepat dan Murah di Kuala Lumpur

 • Technician Yang Berpengalaman

Technician – technician mereka mempunyai pengalaman yang banyak dalam membaiki laptop jadi anda telah menghantar laptop anda ke tempat yang betul sekiranya anda menggunakan perkhidmatan mereka. Technician mereka boleh membantu anda untuk membaiki skrin laptop anda yang pecah dalam masa yang singkat dan berkualiti. Syarikat mereka juga mempunyai pengalaman selama 7 tahun jadi syarikat mereka dipercayai oleh ramai orang. 

Kedai Baiki Laptop Cepat dan Murah di Kuala Lumpur

 • Dilengkapi Peralatan Terkini

Mereka bukan sahaja menggunakan khidmat technician yang berpengalaman, malah mereka juga menggunakan peralatan – peralatan terkini agar masa yang diambil untuk membaiki laptop anda dapat disingkatkan lagi. Ia juga boleh membantu technician mereka untuk mempercepatkan kerja – kerja pembaikan. Alatan yang digunakan juga adalah mengikut teknologi terkini.

Repair Screen Laptop Harga Murah dan Cepat di Kuala Lumpur

Testimoni Pelanggan Topix Technology 

Anda boleh melihat sendiri pelanggan – pelanggan yang gembira dengan pembelian dan penggunaan servis di kedai mereka. Berikut adalah gambar – gambar pelanggan mereka yang gembira;

Mempunyai Masalah Laptop Tak Boleh on Tapi Lampu Menyala, Jangan Panic!

Repair Laptop Tidak Boleh On Dengan Topix Technology 

Repair Laptop Tidak Boleh On

Dengan Topix Technology 

Topix Technology

Masalah Laptop Tak Boleh on, Jangan Panic!

Beli Sekarang
Repair Laptop Tidak Boleh On

Dengan Topix Technology 

Beli Sekarang

Repair Laptop Tidak Boleh On

Dengan Topix Technology