Review
Apr 6, 2021, 3:38pm

Kelas Jahitan Liana Untuk Pengetahuan Menjahit Yang Perlu Dipelajari


Sebenarnya, sesiapa sahaja boleh belajar menjahit. Anda cuma memerlukan sedikit kesabaran untuk menguasai asas jahitan mesin, tetapi dengan tempoh waktu latihan panjang, sedikit kesabaran dan peralatan yang betul, anda akan berada dalam perjalanan yang betul. Untuk membuat pembelajaran menjahit anda menjadi lebih mudah dan lebih menyeronokkan, pastikan anda mempunyai sumber yang betul, ini termasuklah mesin jahit asas. 

Sekiranya anda menjahit untuk pertama kalinya, anda mungkin ingin memulakan dengan mesin jahit asas yang dapat menjahit jahitan lurus dan zigzag dan yang boleh membuat lubang kancing. Itulah satu cara untuk mengurangkan kos dan anda sentiasa dapat memperbaiki sumber anda apabila anda ingin menyambung atau meneruskan lebih lanjut lagi dalam bidang jahitan sama ada sebagai hobi mahupun sebagai permulaan perniagaan. Selain itu, anda akan tidak akan percaya jika anda ketahui berapa banyak yang boleh anda lakukan dengan jahitan yang paling mudah.

Liana Training Centre – Kelas Menjahit Untuk Semua Yang Berminat Menjahit

Sesiapa sahaja yang berminat boleh mempelajari dan memperbaiki kemahiran menjahit mereka di Liana Training Centre. Setiap peserta yang menyertai kelas menjahit Liana akan diberi tunjuk ajar teknik-teknik asas menjahit oleh tenaga pengajar yang mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang jahitan dan rekaan fesyen. Jika anda jenis slow learner pun tiada masalah keran di Liana Training Centre, anda akan didedahkan dengan cara menjahit step by step yang mudah untuk dipelajari.

Di Liana Training Centre, anda akan didedahkan dengan cara menjahit step by step. Misalnya, cara jahit pelbagai fesyen, cara membuat pola dan juga kaedah menjahit teknik-teknik asas. Proses pembelajarannya mudah dan senang diikuti, belajar ikut pakej bahan-bahan jahitan, kain dan buku panduan belajar menjahit akan diberi percuma untuk anda.

Antara Pakej Yang Ditawarkan Di Liana Training Centre

Semua peralatan seperti alat jahit, kain, nota dan sijil diberi percuma. Tambahan pula, anda boleh membuat bayaran secara ansuran 3 kali bayaran dan boleh pilih fesyen yang hendak dijahit.

Antara pakej yang ditawarkan di Liana Training Centre:

  • Pakej A  

Yuran untuk pakej ini boleh didapati dalam harga RM 3,499 dan anda akan berpeluang belajar menjahit cara mudah untuk 10 fesyen pakaian wanita serta pakaian lelaki. Sijil juga akan diberi. Dalam pakej A, anda boleh belajar menjahit tudung secara PERCUMA (jahit tudung satu fesyen).

  • Pakej B 

Yuran untuk pakej ini boleh didapati dalam harga RM 5,999 di mana anda boleh mempelajari cara jahitan untuk 20 fesyen pakaian wanita dan pakaian lelaki. Sijil akan diberi sebagai tanda pengiktirafan anda. Dalam pakej B, anda boleh belajar menjahit tudung dan baju kanak-kanak secara PERCUMA (jahit tudung satu fesyen + belajar jahit baju kanak-kanak perempuan satu fesyen).

Kelas jahitan di Liana Training Centre akan bermula seperti berikut: 

Kelas akan diadakan setiap hari kecuali pada hari Khamis. Sesi kelas terdapat dalam dua sesi waktu iaitu pada

  • sesi pagi – 10 pagi hingga 1 petang dan; 
  • sesi petang – 2 petang hingga 5 petang.

Lihat Sendiri Testimoni Menarik Di Liana Training Centre

Ramai orang yang seronok belajar menjahit di Liana Training Centre. Anda juga boleh belajar menjahit dengan mudah di sini.


Jom Sertai Kursus Jahit Di Liana Training Centre Johor Bahru!

Kepada anda yang ingin mempelajari dan menguasai kemahiran menjahit dengan mudah, ini kesempatan anda untuk berbuat demikian. Bagi yang berada di Johor, boleh kunjungi training centre mereka di Kedai Jahitan Liana di 3, Jalan Perjiranan 4, Bandar Dato Onn, 81100 Johor Bahru, Johor ataupun yang tinggal berjauhan boleh hubungi mereka di maklumat seperti berikut:

Email:  kursusjahitltc123@gmail.com

Tel: 016-7831120 / 0183989748

Whatsapp:  0167831120

 

Kalau ada yang berminat nak asah kemahiran menjahit ataupun yang tahap beginner

bolehlah pelajari jahitan dengan cara mudah di Kedai Jahitan Liana

Liana Training Center

SENANGNYA MENJAHIT - JOM BELAJAR DI KEDAI JAHITAN LIANA

Nak Belajar Jahit
Social Media

3, Jalan Perjiranan 4, Bandar Dato Onn, 81100 Johor Bahru, Johor

Kalau ada yang berminat nak asah kemahiran menjahit ataupun yang tahap beginner

bolehlah pelajari jahitan dengan cara mudah di Kedai Jahitan Liana

Call Whatsapp

Kalau ada yang berminat nak asah kemahiran menjahit ataupun yang tahap beginner

bolehlah pelajari jahitan dengan cara mudah di Kedai Jahitan Liana