Review
Apr 9, 2021, 5:51pm

Kedai Cermin Mata Murah Di Pasir Puteh


Pemakaian cermin mata memerlukan tempoh penyesuaian kepada si pemakai. Sebilangan besar orang akan mengalami sakit kepala dan mata yang sakit atau letih selama beberapa hari pertama. Namun, apabila otot mata anda terbiasa berehat dan bukannya bekerja keras untuk memahami apa yang anda lihat, sakit kepala dan kesakitan tersebut akan hilang. Sebilangan orang juga mengalami sedikit pening atau kepekaan cahaya, tetapi biasanya hanya berlaku dalam beberapa hari pertama pemakaian.

Di samping itu, pemakai cermin mata haruslah berdepan dengan ketidakselesaan pemakaian cermin mata. Telinga dan hidung anda mesti terbiasa dengan peralatan baru. Untuk mengatasi masalah ini, cuba pakai cermin mata anda selama beberapa jam pada satu minggu pertama untuk membantu mengurangkan ketidakselesaan anda.

Tidak kira serajin mana pun anda berusaha menjaga kebersihan gelas anda, kotoran akan sentiasa kelihatan di lensa kaca mata anda dengan jelas. Titisan air, cap jari, minyak dari tangan anda, dan makanan adalah penyebab biasa. Pakai kain pembersih tahan debu yang lembut dan bebas serat agar gelas anda tetap bersih. Sebotol penyembur larutan pembersih juga bagus untuk pembersihan yang berkesan.

Anda mungkin menganggapnya lucu pada masa lalu ketika seseorang bertanya sama ada anda melihat cermin mata mereka dan anda melihatnya terletak di atas kepala mereka. Kemungkinan ini akan berlaku kepada anda! Pastikan anda mempunyai tempat yang ditentukan di mana anda meletakkan cermin mata anda ketika anda tidak memakainya. Ini mungkin berfungsi untuk kunci dan dompet anda juga!

Kenapa Anda Perlu Kunjungi Ke Oasis Optometry Centre?

Dengan begitu banyak gaya, warna, dan reka bentuk yang dapat dipilih, tidak ada sebab anda tidak dapat membuat pernyataan fesyen utama dengan kaca mata baru anda. Untuk membuat peralihan semudah mungkin, pakar penjagaan mata Oasis Optometry kini telah menyediakan beberapa perkara yang anda boleh jangkakan ketika memakai cermin mata baru anda.

 • Pemeriksaan Mata Oleh Optometrist Yang Bertauliah
 • Milik Bumiputera 100%
 • Banyak Pilihan Bingkai Terkini
 • Layanan Mesra
 • Khidmat Selepas Jualan Terbaik
 • Siap Segera 30 Minit

Bagi anda yang sedang mencari kedai cermin mata yang membekalkan koleksi cermin mata berjenama dan berkualiti di kawasan Pasir Puteh, boleh juga anda kunjungi ke kedai Oasis Optometry yang terletak di (Arked Pasir Puteh/Sebaris Kedai Kak Min Mustika Ratu), Lot. No G4, Bangunan Arked Pasir Puteh, Jalan Madrasah, 16800 Pasir Puteh, Kelantan. 

Pakej Cermin Mata Istimewa Untuk Warga Pasir Puteh

Di Oasis Optometry, anda akan mempunyai peluang untuk memilih dari pilihan berjenama yang variasi pada harga yang berpatutan. 

 • Bingkai trendy design terkini
 • Pelbagai saiz
 • Banyak pilihan warna dan bentuk
 • Harga pakej istimewa 

Terkini di kedai cermin mata Oasis Optometry adalah pakej bingkai cermin mata dalam harga serendah RM99. Jangan lepaskan peluang anda untuk rebat promosi menarik Oasis Optometry seperti berikut:

 • Pakej Bingkai + Cermin Anti Silau – RM99 
 • Pakej Bingkai + Cermin Photogray (Tukar Gelap) – RM199
 • Bingkai + Kanta Blue Coat (Digital) – RM199
 • Bingkai + Kanta Multifocal (Jauh Dekat) – RM299

Apa Kata Pelanggan Oasis Optometry?: Lihat Testimoni

Teringin untuk mengetahui pengalaman pelanggan lain yang pernah mencuba? Untuk anda berasa lebih yakin dengan servis dan perkhidmatan Oasis Optometry, lihatlah testimoni-testimoni pelanggan seperti berikut.Kedai Cermin Mata Murah Di Oasis Optometry Pasir Puteh!

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah. Ambil peluang ini sementara ada di Oasis Optometry! Lawati laman Facebook mereka (Oasis Optometry Centre) ataupun laman rasmi kedai mereka di http://oasisoptometry.com.my untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Oasis Optometry hari ini! Memakai cermin mata boleh menjadi pengalaman yang menarik, jadi hubungi nombor-nombor seperti berikut untuk mengetahui dengan lebih lanjut!

Kubang Kerian – 097649991 / 017 7248991

Pasir Puteh- 097869992 / 011 10594992

Kok Lanas- 097889993 / 011 10956993

Tumpat – 097260444 / 011 10783994

 

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Oasis Optometry

OASIS OPTOMETRY CENTRE merupakan Pusat Optometri Milik Bumiputera 100%

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Lot. No G4, Bangunan Arked Pasir Puteh, Jalan Madrasah, 16800 Pasir Puteh, Kelantan

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!

Call Whatsapp Layari Website

Bukan senang untuk mendapatkan cermin mata berkualiti pada harga yang rendah

Dapatkan Cermin Mata Berkualiti Di Oasis Optometry Sekarang!