Review
Jun 29, 2022, 1:41am

Kedai Baiki Laptop Murah Cepat Siap Area Bukit Mertajam


Mencari kedai baiki laptop murah dan cepat siap di area Bukit Mertajam? Servis/repair laptop atau komputer boleh menjadi perkara yang menakutkan, terutamanya bagi mereka yang tidak terlalu berpengetahuan tentang laptop/komputer. Nak repair sendiri tapi kena buka panel laptop, takut pula kalau tersilap buka atau pecah part laptop yang lain. Memang menakutkan! Anda tidak mahu pecahkan apa-apa, atau lebih teruk, buat kerja repair sendiri nanti hasilnya laptop langsung tak berfungsi. Jangan risau, di AAF Computer Service, mereka boleh membaikpulih dan menyelesaikan semua masalah teknikal laptop anda.

REKOD PEMBAIKAN LAPTOP CEPAT & MURAH DI BUKIT MERTAJAM – AAF COMPUTER SERVICE

AAF Computer Service terkenal dengan kepakaran baikpulih membaiki semua jenis jenama laptop. Semua jenama termasuk Dell, HP, Acer, Lenovo, Toshiba, Asus, Apple Macbook dan lain-lain. Yakinlah bahawa laptop anda akan diperbaiki walaupun kedai servis repair laptop lain tidak dapat menjanjikan hasil yang anda mahukan. Untuk servis baiki laptop di Bukit Mertajam, AAF Computer Service boleh menjadi pilihan yang terbaik, kerana kebolehan team mereka yang boleh membaiki laptop anda dengan cepat dan menepati had bajet anda.

AAF Computer Service bukan hanya menawarkan perkhidmatan baikpulih laptop, malah turut menawarkan perkhidmatan-perkhidmatan:

? Servis baik pulih TV

? Menjual PC/laptop & TV secondhand

? Menerima tempahan custom PC

Berbekalkan dengan pengalaman lebih dari 7 tahun dalam bidang elektronik, AAF Computer Service menjanjikan rekod prestasi perkhidmatan yang merangkumi seperti berikut.

KENAPA PILIH AAF COMPUTER SERVICE?

? Perkhidmatan Pembaikan Yang Memuaskan

AAF Computer Service adalah pakar dalam pembaikan laptop/PC dan TV kerana rekod prestasi mereka yang telah berjaya membaiki pelbagai jenis kerosakan laptop dan kepakaran perkhidmatan mereka yang meluas. Tiada masalah kerosakan laptop yang tidak dapat mereka selesaikan.

? Perkhidmatan Pembaikan yang Cekap

Mereka telah menyelesaikan dan membaiki pelbagai kerosakan laptop dan mempunyai tempoh masa repair yang singkat dan memastikan laptop dipulangkan kepada pelanggan dalam jangka masa yang dijanjikan. Perkhidmatan baikpulih juga dilakukan

dengan barangan sparepart yang mencukupi dan berkualiti. Waranti juga diberikan kepada pelanggan bagi memastikan kepuasan hati pelanggan.

? Perkhidmatan Pembaikan Mampu Milik

Caj untuk perkhidmatan pembaikan komputer di AAF Computer Service adalah berpatutan disamping memastikan kualiti servis mereka. Ini telah membuatkan ramai pelanggan kembali kepada mereka disebabkan servis mereka yang tidak mengenakan kadar terlalu tinggi dan tidak wajar.

? Juruteknik Berkemahiran dan Profesional

Mereka mempunyai tenaga kerja yang mahir dan terlatih dalam bidang elektronik. Selain memberikan anda hasil pembaikan laptop yang tip-top, juruteknik di AAF Computer Service turut menawarkan khidmat nasihat mengenai cara jagaan laptop/PC/TV disamping memastikan servis mereka amanah dan jujur untuk pelanggan mereka. Oleh itu, anda boleh yakin bahawa laptop, komputer mahupun TV anda yang perlu dibaiki berada di tangan yang berkebolehan.

PELBAGAI ISU LAPTOP YANG BOLEH ‘DITACKLE’ OLEH PAKAR SERVIS LAPTOP DI AAF COMPUTER SERVICE

Nama saja isu yang dihadapi oleh laptop anda, technician berpengalaman dan berkemahiran AAF Computer Service boleh bantu anda. Ramai pelanggan mereka sangat berpuas hati dan gembira dengan perkhidmatan pembaikan yang ditawarkan oleh mereka.

Laptop anda mempunyai masalah seperti berikut? Bawa saja laptop anda ke AAF Computer Service!

? Screen Replacement

? Keyboard Replacement

? Battery Replacement

? Motherboard Repair

? Chipset Level

? Shortage

? No Power

? No Display

? Upgrade – HDD/SSD

? Reformat Windows – Backup

LAPTOP PROBLEM? MUDAH..HANTAR REPAIR JE DI AAF COMPUTER SERVICE! 

Tak perlu risau bila laptop tidak fungsi macam biasa. Tak kisah laptop rosak apa sekalipun, jom dengarkan penerangan dari technician AAF Computer Service dan dapat FREE checking jika ragu-ragu nak hantar laptop untuk repair. Pakat datang hantar laptop (TV pun boleh!) kepada mereka! Insyallah servis yang anda dapat bukan sahaja cepat dan pantas, malah harga murah yang sangat berbaloi. Ketahui lebih lanjut mengenai servis AAF Computer Service di Facebook dan di laman rasmi mereka.

Boleh hubungi mereka melalui WhatsApp ataupun boleh direct singgah kedai fizikal mereka di Bukit Mertajam.

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

AAF Computer Service

Kedai Baiki Laptop Murah Cepat Siap Area Bukit Mertajam

Beli Sekarang
Waze / Google Map

504 (GROUND FLOOR) KAWASAN PERNIAGAAN PERMATANG RAWA, JLN PERMATANG RAWA BUKIT MERTAJAM 14000 Pulau Pinang (HQ)

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: