Review
Mar 26, 2022, 9:37am

Jualan Langsir Eksklusif Design Terkini dan Berkualiti Ximina Curtains & Blinds di Kota Kinabalu


“Alamak! Dah nak dekat puasa tapi persiapan raya apa pun tak buat lagi! Nak shopping kat mana ni?”

Anda dah mula tertanya-tanya seperti ini? Hehe.. biasalah, bila Syawal dah makin dekat, semua nak panik. Dari langsir, baju raya, kuih raya, perabot sehinggalah aktiviti membersih rumah, semuanya nak kena fikir. Perkara yang paling susah untuk diuruskan adalah dekorasi rumah. Aspek seperti tema warna, perabot dan pemilihan langsir hendaklah dipilih dengan teliti. 

Sebabnya, tetamu ni macam penyelidik. Setiap penjuru, bucu dan sudut diorang teliti penggunaan warna, fabrik dan perhiasan yang anda guna sebagai perhiasan rumah. Sebelum tetamu anda komen macam-macam, sempena raya ni baik anda buat dekorasi rumah anda itu lawa-lawa, biar cantik pemandangan dalam rumah anda .

Pertama sekali, pernahkah anda tertanya-tanya kenapa kita perlukan langsir di rumah kita? Tak bolehkah kita biarkan tingkap kosong sahaja?

pemborong langsir sabah

Bagi mencantikkan suasana bilik, langsir adalah aksesori penting dalam rumah kerana langsir dapat membantu menyerikan suasana kediaman anda tanpa membuat sebarang perubahan interior secara besar-besaran. Melalui pengaplikasian warna, tekstur dan corak berbeza, anda boleh buat bilik anda nampak berseri, moden atau klasik. Atau anda hanya mahukan kediaman anda memberikan suasana ketenangan? Jadi, tona warna pastel dan sentuhan semula jadi seperti tona bumi boleh menjadi pilihan yang sesuai. 

Ataupun anda mempunyai idea design anda yang tersendiri? Tapi, pening kepala mana nak cari perkhidmatan tempahan langsir? Jom kita tengok koleksi langsir eksklusif yang ditawarkan oleh Ximina Curtains & Blinds di Kota Kinabalu.

Ximina Curtains & Blinds – Penyeri Suasana Rumah Dengan Design Langsir Eksklusif Terkini Dan Berkualiti Di Kota Kinabalu 

Serlahkan suasana rumah anda dengan langsir dan blinds dalam tekstur dan warna yang cantik untuk dipadankan dengan hiasan, mood dan gaya anda. Berikan perlindungan dan dekorasi yang lengkap dan bercirikan gaya kontemporari untuk tingkap kediaman anda dengan pilihan batang langsir Ximina yang bergaya, “curtain track” yang berkualiti dan ringkas serta kelengkapan aksesori langsir dan blinds yang menyeluruh.

koleksi langsir terkini

Di Ximina Curtains & Blinds, koleksi langsir dan blinds mereka menampilkan gaya kontemporari dan moden yang berpadanan dengan trend gaya dekorasi terkini yang merangkumi warna neutral bersahaja kepada reka bentuk minimalistik dan elegan yang menarik perhatian.

Di samping itu, selain menawarkan perkhidmatan tempahan langsir eksklusif, Ximina juga menyediakan perkhidmatan langsir yang komprehensif termasuk:

  • Servis konsultasi/idea langsir sesuai secara PERCUMA
  • Perkhidmatan jahit langsir
  • Perkhidmatan sukat langsir
  • Perkhidmatan pasang langsir
  • Blinds custom-made
  • Aksesori/kelengkapan langsir misalnya motorised, rod, rail dan hock langsir

langsir raya 2022

Ximina juga mempunyai variasi design langsir yang eksklusif dan moden untuk menambah keserian suasana rumah anda. Sekiranya anda memerlukan inspirasi dekorasi untuk Raya tahun ini, jom lihat koleksi langsir Ximina di bawah!

Raya Tahun 2022 – Pilihan Pakej Kain Langsir Menarik Dan Eksklusif Dari Ximina Untuk Anda

Peminat langsir jenis moden, minimalistic dan elegan? Khas untuk para pelanggan yang memperbaharui suasana rumah mereka, Ximina juga menawarkan set kelengkapan langsir eksklusif untuk satu rumah. Mereka menawarkan kain langsir yang berasaskan pemasangan bercirikan moden dan jenis langsir seperti Eyelet curtain dan French pleat. Anda juga boleh menempah terus secara langsung melalui WhatsApp untuk memilih warna dan reka bentuk yang anda inginkan.

tempahan langsir kota kinabalulangsir hiasan rumah langsir ruang tamu langsir tona biru

Jika anda berminat untuk lihat banyak lagi design menarik yang ditawarkan oleh Ximina Curtains & Blinds, anda boleh juga lawati laman Facebook mereka di sini!

Pilihan Pelanggan – “Mantap, Perkhidmatan Pantas Dan Kualiti Memuaskan”

Banyak feedback positif yang diterima oleh Ximina melalui servis dan produk mereka yang selalunya menjadi pilihan utama pelanggan. Hal ini kerana, Ximina Curtains & Blinds menjanjikan kepuasan pelanggan mereka dengan perkhidmatan tempahan langsir yang bukan hanya memenuhi citarasa pelanggan malah menepati keperluan bajet juga. Anda boleh lihat sendiri seperti berikut!

testimoni langsir ximina (1) testimoni langsir ximina (2) testimoni langsir ximina curtains

Dapatkan Langsir Eksklusif Di Ximina Curtains & Blinds, Jom Book Slot Sebelum Terlambat!

Jika anda berminat dan tercari-cari tempat yang best di Kota Kinabalu untuk tempah langsir, Ximina Curtain & Blinds masih menerima tempahan langsir terutamanya untuk persiapan Raya tahun 2022! Jom hubungi XIMINA CURTAIN & BLINDS dengan segera untuk tempahan langsir siap sebelum Raya. 

logo ximina

Jangan ditangguhkan lagi ? Hubungi mereka melalui WhatsApp Ms Ximina ataupun Admin Mas. Semoga bermanfaat!

Tempahan Langsir Eksklusif di Kota Kinabalu

Hubungi Ximina Curtains & Blinds

Ximina Curtains & Blinds

Pembekal & Pemborong Langsir Kota Kinabalu

Tempah Sekarang
Social Media
Tempahan Langsir Eksklusif di Kota Kinabalu

Hubungi Ximina Curtains & Blinds

Call Whatsapp

Tempahan Langsir Eksklusif di Kota Kinabalu

Hubungi Ximina Curtains & Blinds